• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben daha ogrenmedim cnm bu bu hafta gidersem ogrenecem bakalim sadece minigimin hareketlerini ve tekmelerini hissediyorum tabi tecrubeli oldugum icin rabbim herkese sagsalim yavrularimizi kucagimiza almayi nasip etsin ins
Insallah en kisa zamanda ogrenirsin cnm ve rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin:KK46:

Slm kizlar nasilsiniz nasil gidiyor hamislik cinsiyet ogrenen varmi ben yarin gidecem bakalim soylecek mi cinsiyeti
Merhaba ben de 15 in içindeyim. Hamilelik iyi gidiyor genelde bazen yorgunluk oluyo. Bel ve baş ağrısı oluyor ara sıra. Cinsiyetini öğrenemedik daha inşallah bu cumartesi kontrole gittiğimde öğreniriz. Hareketleri ilk ne zaman hissediliyor acaba ben daha hissedemedim.

Eki Görüntüle 1792924 Eki Görüntüle 1792925 Eki Görüntüle 1792924 Anneannemiz bizden heyecanlı şimdiden küçük küçük eşyaları almaya başlamış cinsiyeti belli olduğu Zaman daha fazla alacakmış yerim ben bu minikleri ya Zaman geçsede kucağıma alsam
Ay ne güzel amin inşallah Allah kucağımıza almayı nasip etsin. :nazar::nazar: Ben de pek birşey almadım daha mağazaların bebek bölümlerini geziyorum arada içim gidiyor. Biraz daha zaman geçsin de cinsiyeti kesinleşsin diye bekliyorum

Merhaba ben de 15 in içindeyim. Hamilelik iyi gidiyor genelde bazen yorgunluk oluyo. Bel ve baş ağrısı oluyor ara sıra. Cinsiyetini öğrenemedik daha inşallah bu cumartesi kontrole gittiğimde öğreniriz. Hareketleri ilk ne zaman hissediliyor acaba ben daha hissedemedim.
Cnm ilk cocugunsa 20. Hafta da hissedebilirsin ben tecrubeli bi anne oldugum icin 13 veya 14 haftalikken hissettim tabi ilk zamanlar seyirme gibi 15 haftanin icindeykende tekmelerini hareketlerini iyice hissettim bu birazda yapiylada alakali minyon ufak tefek zayif biriyim k yuzdende erken hissetmis olabilirim insallah sizde hissetmeye baslarsiniz yakin zamanda

Cnm ilk cocugunsa 20. Hafta da hissedebilirsin ben tecrubeli bi anne oldugum icin 13 veya 14 haftalikken hissettim tabi ilk zamanlar seyirme gibi 15 haftanin icindeykende tekmelerini hareketlerini iyice hissettim bu birazda yapiylada alakali minyon ufak tefek zayif biriyim k yuzdende erken hissetmis olabilirim insallah sizde hissetmeye baslarsiniz yakin zamanda
Evet ilk hamileliğim :) bişeyler hissettiğim oluyo ama belirgin değil bakalım 16 dan sonra belli eder heralde. İlk doğumunuzu nasıl yaptınız kolay oldu mu

Evet ilk hamileliğim :) bişeyler hissettiğim oluyo ama belirgin değil bakalım 16 dan sonra belli eder heralde. İlk doğumunuzu nasıl yaptınız kolay oldu mu
İns hissedersin cnm ben normal dogum yaptim ve cok kolay oldugunu soyleyemem gozunu korkutmak gibi olmasin ben 15 saat sanci cektim insallah bu kolay olur kisiden kisiye ve hamilelikten Hamilelige degisiyo rabbim kolay dogum nasip etsin hepimize

merhaalarm kızlar bende bu kervana katıldım çok şükür sabırsızlıkla keseyi görmeyi belkiyoruz daha betamız 195 sancım çok ama leke kanama yok kızlar sizlerdede oldumu

merhaalarm kızlar bende bu kervana katıldım çok şükür sabırsızlıkla keseyi görmeyi belkiyoruz daha betamız 195 sancım çok ama leke kanama yok kızlar sizlerdede oldumu
Oldu cnm bnm de cok sancim vardi kanamamda vardi progestan denen bi ilac kullandim riskim gecti cok sukur bol bol dinlen yat

merhaalarm kızlar bende bu kervana katıldım çok şükür sabırsızlıkla keseyi görmeyi belkiyoruz daha betamız 195 sancım çok ama leke kanama yok kızlar sizlerdede. saglikli bi sekilde bebegin dogsun insallah.ewt gebeligin baslarinda benimde cok agrim sancim oluyordu.dinlenmeye bak cnm.

arkadaslar ıyı aksamlar bugun aksam yılmadan usanmadan butun yazısmalarınızı okudum:) bızde 1 yıldır dusunuyoruz ama rabbım daha nasıpetmedı bu ay bende ılkdefa klomen ve catlatma ıgneıs kullandım adetıme son bır haftam kaldı karnımda hafıf hafıf gıren agrılar vr bazen batmalarda oluyor akıntımda vrdı ama suan kupkuru oda nye pyle onuda anlamadm catlatma ıgnesı yaptırdıgım ıkı uc gunden sonra karnımda asırı gaz vardı butun bunlar ınsanlah hamıleyımdır de onların belırtılerıdır noglur bana dua edın:(

Back