• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasilsin bebişin iyidir umarim.merak ettim seni.güzel haberlerini bekliyoruz
Cnm benim tskr ederiz.dun ciktik.iyiyiz sukurler olsun:)progestan ve haftada bir ignemiz var.pazarteside kontrolumuz olacak.simdilik kanamamda durdu cok sukur.ama bulantilar mahvediyor beni:( Insallah Rabbim birdaha gostermez.

Klomen+catlatma ignesiyle hamile kaldim bende ilk aydan sukurler olsun.Bende de kasik agrilari var normal karsiliyorum ama karnim cok sis sanki 3 aylik gaz cok var sizde de boyle mi acaba :(

Cnm benim tskr ederiz.dun ciktik.iyiyiz sukurler olsun:)progestan ve haftada bir ignemiz var.pazarteside kontrolumuz olacak.simdilik kanamamda durdu cok sukur.ama bulantilar mahvediyor beni:KK43: Insallah Rabbim birdaha gostermez.
Cok gecmis olsun inşallah bu son olsun.aslında migde bulantisi bebegin iyi tutunduguna işaret derler.bendede ne migde bulantisi var ne kasik agrisi nede halsizlik.kafama takmaya başladım :)

Klomen+catlatma ignesiyle hamile kaldim bende ilk aydan sukurler olsun.Bende de kasik agrilari var normal karsiliyorum ama karnim cok sis sanki 3 aylik gaz cok var sizde de boyle mi acaba :KK43:
Ne kadarlik cnm suanda senin?
Benim de cok gaz ve kabizlik sorunum oldu duzenli ilarak her sabah ac karnina 1kuru incir yiyip uzerine su ictim cok daha iyiyim en son bnm de karnim koskocamandi biraz indi 2gundur iyiyim

Cok gecmis olsun inşallah bu son olsun.aslında migde bulantisi bebegin iyi tutunduguna işaret derler.bendede ne migde bulantisi var ne kasik agrisi nede halsizlik.kafama takmaya başladım :)
Insallah cnm.kafaya takma cnm bulantinin olmamasi daha iyi.bulantisi olmayan arkadaslarimin saglikli bebisleri oldu hic kafaya takma o yuzden.beni mahvediyor fenayiz yani:)

Back