- Konu Sahibi YAGMURTOPRAKK
Çok gecmis olsun.rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin hayirlisiysa.hersey Allah tan.mevlam neylerse guzel eyler.Cok sukur kanamam durdu.doktorumuzu bekliyoruz simdi.insallah taburcu eder bizi:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok gecmis olsun.rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin hayirlisiysa.hersey Allah tan.mevlam neylerse guzel eyler.Cok sukur kanamam durdu.doktorumuzu bekliyoruz simdi.insallah taburcu eder bizi:)
Tskr ederim amin Allah hepimizin bebislerini kucagimiza aldirmayi nasip etsin.Çok gecmis olsun.rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin hayirlisiysa.hersey Allah tan.mevlam neylerse guzel eyler.
Bende kasik agrisida yok migde bulantisida hatta halsizlik ya da herhangi bi belirti.iyi mi kotuKızlar sizin de kasık ağrınız var mı
Bende kasik agrisida yok migde bulantisida hatta halsizlik ya da herhangi bi belirti.iyi mi kotu[/QUOTE
İyimi kotumu bilemedim.ama ilk haftalar kasik agrisi vardiBende kasik agrisida yok migde bulantisida hatta halsizlik ya da herhangi bi belirti.iyi mi kotu
Benimkine iyi diyordum da seninki benden de iyiymis cnm:))Bende kasik agrisida yok migde bulantisida hatta halsizlik ya da herhangi bi belirti.iyi mi kotu
İştah bendede hat safhada fakat hamilelikle alakası yok.zaten aşırı düşkünüm yemegeBenimkine iyi diyordum da seninki benden de iyiymis cnm:))
Bende cok uyku ve halsizlik var azalmakla birlikte kasik agrim baya oldu 2hafta felan.. baska hicbirsey yok... aaa oburlugu untmayalim
Nasilsin bebişin iyidir umarim.merak ettim seni.güzel haberlerini bekliyoruzTskr ederim amin Allah hepimizin bebislerini kucagimiza aldirmayi nasip etsin.
Cnm benim tskr ederiz.dun ciktik.iyiyiz sukurler olsun:)progestan ve haftada bir ignemiz var.pazarteside kontrolumuz olacak.simdilik kanamamda durdu cok sukur.ama bulantilar mahvediyor beni Insallah Rabbim birdaha gostermez.Nasilsin bebişin iyidir umarim.merak ettim seni.güzel haberlerini bekliyoruz
Cok gecmis olsun inşallah bu son olsun.aslında migde bulantisi bebegin iyi tutunduguna işaret derler.bendede ne migde bulantisi var ne kasik agrisi nede halsizlik.kafama takmaya başladım :)Cnm benim tskr ederiz.dun ciktik.iyiyiz sukurler olsun:)progestan ve haftada bir ignemiz var.pazarteside kontrolumuz olacak.simdilik kanamamda durdu cok sukur.ama bulantilar mahvediyor beni Insallah Rabbim birdaha gostermez.
Hayirli olsun canim.Allah kucağına almayi nasip etsin.ilk bebis mi.Kizlar meraba bende 4+3 um yeni katildim araniza cuma nasipse keseyi gormeye gidecegiz daha kalp atisini duymama cok var dort gozle beklemedeyim
Hayirli olsun hosgeldinizKizlar meraba bende 4+3 um yeni katildim araniza cuma nasipse keseyi gormeye gidecegiz daha kalp atisini duymama cok var dort gozle beklemedeyim
Ne kadarlik cnm suanda senin?Klomen+catlatma ignesiyle hamile kaldim bende ilk aydan sukurler olsun.Bende de kasik agrilari var normal karsiliyorum ama karnim cok sis sanki 3 aylik gaz cok var sizde de boyle mi acaba
Insallah cnm.kafaya takma cnm bulantinin olmamasi daha iyi.bulantisi olmayan arkadaslarimin saglikli bebisleri oldu hic kafaya takma o yuzden.beni mahvediyor fenayiz yani:)Cok gecmis olsun inşallah bu son olsun.aslında migde bulantisi bebegin iyi tutunduguna işaret derler.bendede ne migde bulantisi var ne kasik agrisi nede halsizlik.kafama takmaya başladım :)
Hayirli olsun canim.Allah kucağına almayi nasip etsin.ilk bebis mi.
Ne kadarlik cnm suanda senin?
Benim de cok gaz ve kabizlik sorunum oldu duzenli ilarak her sabah ac karnina 1kuru incir yiyip uzerine su ictim cok daha iyiyim en son bnm de karnim koskocamandi biraz indi 2gundur iyiyim