• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben de tam kasıklarda değilde belimde var ağrı ve gurul gurul karnım, adet olacakmışım gibi ya da gaz var gibi. ablam yeni doğum yaptı ona sordum. her adet döneminde adet olcakmışsın aynı ağrıların olur benim oldu 9 ay boyu dedi. başka dr arkadaşıma sordum gurul gurul olması kasıklardaki ağrı henüz hala yerleşiyor olması ilk üç aya kadar sürekli yerleşir dedi. içim rahatladı açıkçası seninde rahatlasın :anneadayı::KK46:
aynenn gecen lerde bendede cok gaz sancısı vardı karnım öyle şişmiştiki yanı adet olamadıgımızz içinmiş onlar

bnmde gunduz cok uykum var gece yok gece cok zor uyuyormm tuhaf tuhaf ruyalar göruormm gece esımı uyandırıp bıri bana saldırdı demısım :KK70: adam benle dalga gecıo
Gece gündüz farketmiyo bende yeterki rahat bıraksınlar ben uyurum :-) :-)

Gece gündüz farketmiyo bende yeterki rahat bıraksınlar ben uyurum :-) :-)
valla ne guzel hele şu kafalarını koyar koymazz uyuyanlar varya bnm vurdumduymaz kocam gbı hah onlara hastayım işte ben uykuya dalma sorunu yasıyorm gece dıyelım smdı yataga grdım 2 saat snra anca dalarım

valla ne guzel hele şu kafalarını koyar koymazz uyuyanlar varya bnm vurdumduymaz kocam gbı hah onlara hastayım işte ben uykuya dalma sorunu yasıyorm gece dıyelım smdı yataga grdım 2 saat snra anca dalarım
Eskiden bende de vardı sonra kendi mesleğime geri döndüm şimdi öyle bir uyuyorum ki kafam benden önce gidiyor yataga :-) :-) :-)

Eskiden bende de vardı sonra kendi mesleğime geri döndüm şimdi öyle bir uyuyorum ki kafam benden önce gidiyor yataga :-) :-) :-)
yoruuluyosun ya ondandrr bende calıstgm zamanlar erkende uyuyordumm bırde duzenım bozulldugu zaman daha toparlayamıorm

yoruuluyosun ya ondandrr bende calıstgm zamanlar erkende uyuyordumm bırde duzenım bozulldugu zaman daha toparlayamıorm
Aynen canım ama işi bıraktım ama etkileri hala devam ediyor :-) oğlum geldi geç yatıyor benim tüm dengem bozuldu ben bu saatlerde vurur kafayı yatardım

aa öylemı kızz bılmıodum ama ben bıle ısteye uykuyaa dırenıyorum nedense salak gbı D:
Yaa ben kendim böyle depresyona girdim hem uyumuyordum hemde salya sümük ağlıyordum sonra bir gittim dr depresyona girmişsin artık uykuya önem ver ve uyku saatinden önce hiçbirşey düşünmeden yataga gir dedi. Bir oldu iki oldu sonunda uykuyu yakaladım. Birde düşün muhasebeciyim kafam akşama kadar balon oluyor :-) :-) :-)

Yaa ben kendim böyle depresyona girdim hem uyumuyordum hemde salya sümük ağlıyordum sonra bir gittim dr depresyona girmişsin artık uykuya önem ver ve uyku saatinden önce hiçbirşey düşünmeden yataga gir dedi. Bir oldu iki oldu sonunda uykuyu yakaladım. Birde düşün muhasebeciyim kafam akşama kadar balon oluyor :-) :-) :-)
ooow valla ben keyfı uyumuyorum tatlım gece fılm ızlmeyeı cok sevıyorum gece ya yabancı fılm ızlerm yoksa turk fılmı ızlerm tv ızlemedende uyuyamıorm

ooow valla ben keyfı uyumuyorum tatlım gece fılm ızlmeyeı cok sevıyorum gece ya yabancı fılm ızlerm yoksa turk fılmı ızlerm tv ızlemedende uyuyamıorm
Kız bende öyleydim işte bilmem bilirmisin ama ben de anime ve asya dizi hastalığı var gün olurdu bi seriyi bir gecede sabaha kadar izler öyle uyurdum. Böyle böyle dengemi bozmuşum

Kız bende öyleydim işte bilmem bilirmisin ama ben de anime ve asya dizi hastalığı var gün olurdu bi seriyi bir gecede sabaha kadar izler öyle uyurdum. Böyle böyle dengemi bozmuşum
ayenn hep bu teknolojıden oluo yaa tv bıtıo telı alıyorum elıme bu seferde

aynenn cnm öylee cayı cok zararlımı ıcıyomusun sen
Valla içiyorum ama günde 2 bardak falan o da çok üşürsem. Ama ben kahveyi çok tüketiyorum birde kalp tansiyon hastasıyım bir türlü bırak amadım ne yapcam hiç bilmiyorum

Valla içiyorum ama günde 2 bardak falan o da çok üşürsem. Ama ben kahveyi çok tüketiyorum birde kalp tansiyon hastasıyım bir türlü bırak amadım ne yapcam hiç bilmiyorum
oo tehlıkelı bende cok cay ıcıorm öle bır ıkı tane fln degıl görsen ucuklarsın 10 bardak faln bazen daha fazla

oo tehlıkelı bende cok cay ıcıorm öle bır ıkı tane fln degıl görsen ucuklarsın 10 bardak faln bazen daha fazla
Çalışırken ben de çok içiyordum canım ve biraz biraz azalttım inşallah tamamen bırakırım. Bu arada yanlış bilmiyorsam çay demir eksikliği yapıyor. Bu arada şu alttaki erkek üye mi

Back