gectıı cnm gaz sancısıyla kramp gbı bısey oldu anıden karnımd a anlayamadm panık oldum
Sakin ol yok birşey bak geçti gazdir o korkma panik yapma bak ilerde daha ne ağrıların olcak bebiş büyüdükçe korkma bu yüzden

Sakin ol yok birşey bak geçti gazdir o korkma panik yapma bak ilerde daha ne ağrıların olcak bebiş büyüdükçe korkma bu yüzden
bırdenn karnıma grddıı alt tarfalara dogru gaz sıkışması-ile kraamp gbı batma gbı olduu panık oldum bnm gerızekalı adama azcık okşaa dedm korkuyo karnımı ellemeeyee bbirde onnu haşladım

bırdenn karnıma grddıı alt tarfalara dogru gaz sıkışması-ile kraamp gbı batma gbı olduu panık oldum bnm gerızekalı adama azcık okşaa dedm korkuyo karnımı ellemeeyee bbirde onnu haşladım
Kız yazık adama kızma bazen bende kızıyorum sonra çok üzülüyorum garibim ne bilsin hayatında kaç kere hamile hatun gördü azcık karnını yarım ay şeklinde saat yönünde çok bastırmadan ov. Daha sonra bu teknigi bebişde de uygulayacaksın şimdiden kendinde alıştırma yap

bende ovalattrdımm bana dıo ben ellememm karnını sakın hele karnın büyüsün yanınada yatma dedım benm ıcımde benm bılmedıgım baska bıseymı var nıye korkuosun dedım yok yok yok ben ellememm ben sana dedım dıo iki tane yapıstrdım buna o sinirle

Yapma kız adamlar cidden korkuyor ama zarar veririz düşüncesiyle. Ne bilsin garipler bizim oğlan doğdu deli gibi ağlıyor dedim eşime alsana çocuğu korkarım ben almam bişey olur dedi küt kucağına bıraktım dondu kaldı mahsus mutfakta oyalandim bi geldim sohbet ediyor bu anan hiç düşermisin düşünmüyor bana veriyor diye

hahaha yazık bnmkide korkunca sinirlendım heralde hormonlardan aniden gözüm dönüo

hahaha yazık bnmkide korkunca sinirlendım heralde hormonlardan aniden gözüm dönüo
Alışır yakında. Ben uyurken elini alıp karnıma koyardim sonra alıştı kendi koymaya başladı gitme üstüne iyilikle sen yönlendir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…