• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hhahahhaaa kahkaha attım cnm yaa bnmde uykum var devamlı bulantım aras sıra cok nadir iştahımda gunduz yok gece öküz versen önüme yerım D: o derece acık gece iştahım
İlk gebeligimde senin gibiydim tam 30 kg aldım :-) :-) :-) bir insan evladı bi oturuşta 2.5 porsiyon yermi valla kardeşim en son eşime bu eşşek bizi de yicek enişte gel kaçalım dedi :-) :-) :-)

İlk gebeligimde senin gibiydim tam 30 kg aldım :-) :-) :-) bir insan evladı bi oturuşta 2.5 porsiyon yermi valla kardeşim en son eşime bu eşşek bizi de yicek enişte gel kaçalım dedi :-) :-) :-)
hhahhahahaa benmde ıstahım yerımde gece yıyeceklerımı buzluktan cıkardım aksam yemegı yerken o derece

hhahhahahaa benmde ıstahım yerımde gece yıyeceklerımı buzluktan cıkardım aksam yemegı yerken o derece
Maşallah yarasın bebişe sanki bu oburlukla erkek olcak gibime geldi :-) :-) :-) biz çikolata ve pasta tarzı şeylere sardık şimdilik inşallah bulantım geçer de rutin yemek moduma geçerim

Maşallah yarasın bebişe sanki bu oburlukla erkek olcak gibime geldi :-) :-) :-) biz çikolata ve pasta tarzı şeylere sardık şimdilik inşallah bulantım geçer de rutin yemek moduma geçerim
ben hıc tatlı yıyemıorm desem yerıdır cnmda istemio yogurtlu serin seyler yemekıstıorm mantı falan gunduzlerı hıc iştahım yok benım gece oluo

ben hıc tatlı yıyemıorm desem yerıdır cnmda istemio yogurtlu serin seyler yemekıstıorm mantı falan gunduzlerı hıc iştahım yok benım gece oluo
Ben bu sefer kız olduğuna inanıyorum çünkü oglumda ağaca tırmanıp erik yiyordum hemde acı derecede ekşi :-) bunda hep tatlı istiyor canım

kızz sende tam tersi olmus :KK70: ekşide kız oluo ya hanı
Evet normalde de herşeyin tersini yaparım bu yüzden anormal oldugumun farkındayım :-) :-) :-) oğlum ve yigenlerimde benim gibi gel dersin gider, git dersin gelir tuhaf bi türüz galiba :-) :-)

Evet normalde de herşeyin tersini yaparım bu yüzden anormal oldugumun farkındayım :-) :-) :-) oğlum ve yigenlerimde benim gibi gel dersin gider, git dersin gelir tuhaf bi türüz galiba :-) :-)
haha aynı ben :D bende öyleyımdır ayrıca pimpirik panikler kraliçesidir lakabım .d

haha aynı ben :KK70: bende öyleyımdır ayrıca pimpirik panikler kraliçesidir lakabım .d
Biz seninle ondan iyi anlaştık galiba çünkü aynı özelliklerimiz var. Ama tek fark var ben çok sakin ve sonuç odaklıyım eşim paniktir bu yüzden hep biryerlerini çarpar yada yakar :-) :-)

Biz seninle ondan iyi anlaştık galiba çünkü aynı özelliklerimiz var. Ama tek fark var ben çok sakin ve sonuç odaklıyım eşim paniktir bu yüzden hep biryerlerini çarpar yada yakar :-) :-)
hha aynı ben işin kötüsü eşim bendenn beterdir yanı ben her zmn panık atagımdır ama herseyın en kötüsünü düşünürm planlarımm olabılcklerı herseyın en kötüsüne hazırlarm kendımı sana surda ıkı dk da felaket sernayosu üretebılırım ufacık bırseyden o derece

hha aynı ben işin kötüsü eşim bendenn beterdir yanı ben her zmn panık atagımdır ama herseyın en kötüsünü düşünürm planlarımm olabılcklerı herseyın en kötüsüne hazırlarm kendımı sana surda ıkı dk da felaket sernayosu üretebılırım ufacık bırseyden o derece
Aynı eşim gibisin 2 dk dışarı çıkcam öyle senaryolar yazar ki derim kıyamet kopacak herhalde :-) :-) :-) benim lakabım sevgi pıtırcıgı daha olumlu ve pozitif bir insanım bu yüzden birbirimizi tamamlıyoruz :-) :-) :-)

Ohh yarasın :-) benim büyük civciv bende bu yüzden çizgi film izliyorum uyumama izin vermiyor :-) :-) :-)
dün yıne bu saatlerde kestrmıstımm bende bırkere aynı seyı yapınca alıskanlık oluo hangı saatte uyursam o saatte uyuyorum yada uynıorm bölede cins bı bünyemm var :D

Canım bende dün öğrendim hamiş olduğumu ve bende aynı senin gibiyim feci bi şekilde kasıklarımda ağrı var ara ara belimde ağrıyor korkmaya başladım normal mi acaba adet olacakmışım gibi ağrıyor.
ben de tam kasıklarda değilde belimde var ağrı ve gurul gurul karnım, adet olacakmışım gibi ya da gaz var gibi. ablam yeni doğum yaptı ona sordum. her adet döneminde adet olcakmışsın aynı ağrıların olur benim oldu 9 ay boyu dedi. başka dr arkadaşıma sordum gurul gurul olması kasıklardaki ağrı henüz hala yerleşiyor olması ilk üç aya kadar sürekli yerleşir dedi. içim rahatladı açıkçası seninde rahatlasın :anneadayı::KK46:

Back