- Konu Sahibi YAGMURTOPRAKK
Kesenin sekli nasil peki?banada 4 kişi erkek dedı bir hamıle arkadasımda rüyasnda görmüş bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesenin sekli nasil peki?banada 4 kişi erkek dedı bir hamıle arkadasımda rüyasnda görmüş bakalım
Kızın isminde sorun çıkaran yok ama erkekte babası inat ediyo ben Muhammet Murat istiyorum rüyamda gördüğüm için ama eşim selim diye tuturıyo rahmetli kuzeniymiş aht etmiş oğlum olursa onun adını koycam diye bilmiyorum Nasıl halletcem bu işiRüyanda görülen isimleri koyman gerekiyor sakın değiştirme. Hem kızın ismide erkeğin ismide güzel
Bilen biriyle konuştur çünkü çoğu çocuk adıyla gelir derler. Benim yigenime 6 ay kız dediler 6 ay rüyamda gördüm inat ettim erkek bu çocuk adı da Abdullah diye yüzünü falan tarif ettim sonra erken dogumla bir oglumuz oldu ve adını mecbur Abdullah koydular danışıpKızın isminde sorun çıkaran yok ama erkekte babası inat ediyo ben Muhammet Murat istiyorum rüyamda gördüğüm için ama eşim selim diye tuturıyo rahmetli kuzeniymiş aht etmiş oğlum olursa onun adını koycam diye bilmiyorum Nasıl halletcem bu işi
anlamadımkı kesenın seklını sız nasıl anlıosnuz şöyle ultrason fotosuna bakıorm fasulya seklı dıyım cızgı halınde düşün uzerınde mınnakk sıyah nokta var aynı mercımek tanesı gbıKesenin sekli nasil peki?
Benim şimdiki yumurtaya benziyor bu yüzden ne olacak anlamadım galiba kafası karışık karar veremedianlamadımkı kesenın seklını sız nasıl anlıosnuz şöyle ultrason fotosuna bakıorm fasulya seklı dıyım cızgı halınde düşün uzerınde mınnakk sıyah nokta var aynı mercımek tanesı gbı
keskee ögrenebılsek ana rahmın ılk düştüğü anda cınsıyetı bellıymı normalde bız bılemıyoruz kacıncı haftada belli oluo 12 miydiBenim şimdiki yumurtaya benziyor bu yüzden ne olacak anlamadım galiba kafası karışık karar veremedi
karari verecek ben degilim cnm:)sadece bebisleri olan arkadaslarim var ve ultrason kesesini goren kiz diyolar.merak ettim boyle bise duydunuz mu diyeBenim şimdiki yumurtaya benziyor bu yüzden ne olacak anlamadım galiba kafası karışık karar veremedi
hımm hayırlısıylaa o gunlerı görelımdee beklerızz esımın tarafında hep erkek var numunelık kaynımda var bırtane kız cocugu suan herkes kız olsun diye konusuo bende erkek olur belkı öyle demeyın dıorm bakalım saglıklı olsundaHafta olarak bilmiyorum 4-5 aylıkken gizlemese kendini öğreniliyor
Ben ilk hamileligim de 10. hafta öğrendim ama normalde 12. Haftada görülüyor tabi saklanmazsa yumurcakkeskee ögrenebılsek ana rahmın ılk düştüğü anda cınsıyetı bellıymı normalde bız bılemıyoruz kacıncı haftada belli oluo 12 miydi
ayy bnmki anasınaa cektyse yandık benı erkek görmusler heeppBen ilk hamileligim de 10. hafta öğrendim ama normalde 12. Haftada görülüyor tabi saklanmazsa yumurcak
Yok canım bende orda espiri yaptım zaten kafası karışık oln benim kesekarari verecek ben degilim cnm:)sadece bebisleri olan arkadaslarim var ve ultrason kesesini goren kiz diyolar.merak ettim boyle bise duydunuz mu diye
Bana hamile olduğunda annem teknoloji o kadar ileri değilmiş garibim 9 ay beklemişayy bnmki anasınaa cektyse yandık benı erkek görmusler heepp
o zamanlarr hersey daha dogalmıs zaten stres yok kese varmı kalp atısı duyulcakmı flnnBana hamile olduğunda annem teknoloji o kadar ileri değilmiş garibim 9 ay beklemiş
Şuan tek iyi yönü bir terslik olduğu zaman çabuk farkedilip ona göre müdahale ediliyor canım yoksa dedigin gibi insan daha çok stres oluyor her kontrol öncesio zamanlarr hersey daha dogalmıs zaten stres yok kese varmı kalp atısı duyulcakmı flnn
aynenn cnm cok şükür senın suan bır sıkıntın varmı bulantı halszlk sık ıdrarŞuan tek iyi yönü bir terslik olduğu zaman çabuk farkedilip ona göre müdahale ediliyor canım yoksa dedigin gibi insan daha çok stres oluyor her kontrol öncesi
Olmaz mı canım sanki hiç uyumamış gibiyim hep. Birde bulantı ve sürekli wc gidişim var dışarı çıkınca wc olan yerleri tercih ediyorum. İlk hamileligim de adım sidikliye çıktı gittiğim evde önce wc yerini öğreniyordumaynenn cnm cok şükür senın suan bır sıkıntın varmı bulantı halszlk sık ıdrar
hhahahhaaa kahkaha attım cnm yaa bnmde uykum var devamlı bulantım aras sıra cok nadir iştahımda gunduz yok gece öküz versen önüme yerım D: o derece acık gece iştahımOlmaz mı canım sanki hiç uyumamış gibiyim hep. Birde bulantı ve sürekli wc gidişim var dışarı çıkınca wc olan yerleri tercih ediyorum. İlk hamileligim de adım sidikliye çıktı gittiğim evde önce wc yerini öğreniyordum
Kasiginiza igne gibi batiyor mu arada bir?Olmaz mı canım sanki hiç uyumamış gibiyim hep. Birde bulantı ve sürekli wc gidişim var dışarı çıkınca wc olan yerleri tercih ediyorum. İlk hamileligim de adım sidikliye çıktı gittiğim evde önce wc yerini öğreniyordum
Yok canım sadece aşırı wc gidiyorum ama çok fazla da su içiyorum 4 lt civarı yani geldigi gibi gidiyorKasiginiza igne gibi batiyor mu arada bir?