- Konu Sahibi YAGMURTOPRAKK
Kızlar yarın çoğu arkadaşımız doktora gideceğini söylüyor bende dahil. Inşallah hepimiz hayırlı ve iyi sonuçlarla karşılaşırız. Birbirimize gelişmelerden haberdar edelim lütfen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Marjerisa inşallah değerlerin yüksek seyrini almıştır. Bende aynı senin gibiyim benimde son adet tarihim 25 aralık. Dün kan tahlili yaptırdım iki gün sonra yine gel tahlil sonuçlarına bakalım dedi. bende yarın kan vermeye gidecem inşallah değerlerim yükselmiştir çok endişeliyim. Ne olur dua edin arkadaşlar
Cnm senin su an hcg 7000 8000 arasinda olmasi lazim bu degerde keseyi gormene yeter 5000 lerde goruluyo diye biliyorumCan'ım gidicemde ne Zaman bilmiyorum hcgmi ilk 11inde baktırmıştım 480 di bir daha gitmedim
Rabbim hepimize saglikli hamilelik ve saglikli bebisler nasip etsinİnşallah ikimizin değerleri de yükselmiştir de yarın o sevinci yaşarız
yok henüz ultrasona girmedim. geçen hafta bugün ilk defa doktora gitmiştik. 2 hafta sonra gel, ultrasondan bakalım demişti. haftaya bugün yarın kısmetse artık ultrason olacak.Sen keseyi görebildin mi canım? Zamanlarımız neredeyse aynı. Ben cumarts gittim göremedik. Yarın gideceğiz inşallah hem keseyi görür hem kalp atışlarını duyarız diye dua ediyorum![]()
ayşe bence Dr a git. ağrı çok olmaması iyi. tedbirli olKizlar biraz once lavaboda ic camasirimda kahverengi lekeler gordum napacagmi sasirdim agrim cok yok napmaliyim
Cok agrim yok cnm bi oglum var bnm bu ikinci onu birakip gidemiyorum gitsem vajinal muayene edecek korkuyoruma
ayşe bence hemen Dr a git. ağrı olması iyi değil
olması
haklısın. bilmiyorum ya benim ilk gebeliğim düşükle sonlanınca lekeden korkuyorum. geçmiş olsunCok agrim yok cnm bi oglum var bnm bu ikinci onu birakip gidemiyorum gitsem vajinal muayene edecek korkuyorum
gebe. olduğumu öğreneli 20 gündür leke var mı diye kontrol ediyorum. zor bi süreçhaklısın. bilmiyorum ya benim ilk gebeliğim düşükle sonlanınca lekeden korkuyorum. geçmiş olsun
Ayse-91 öncelikle panik ve stres yapma ama bir an önce doktora gözükmelisin kahverengi akıntın çok mu. Inşallah herhangi birşeyin yoktur. Okuduğum kadarıyla 5 haftalık mı hamilesin kesenin gözüktüğünü ve sağlıklı gebelik olduğunu söylemişsin bu durumda endişelenmene gerek yok ama doktora muayene olmalısın.Kizlar biraz once lavaboda ic camasirimda kahverengi lekeler gordum napacagmi sasirdim agrim cok yok napmaliyim
Cok degil aslinda 4 5 yerde kahverengi leke var camasirimda dun gittim daha doktora saglikli gebelik dedi bebegim 5 hafta 3 gunluk dua edin lutfenAyse-91 öncelikle panik ve stres yapma ama bir an önce doktora gözükmelisin kahverengi akıntın çok mu. Inşallah herhangi birşeyin yoktur. Okuduğum kadarıyla 5 haftalık mı hamilesin kesenin gözüktüğünü ve sağlıklı gebelik olduğunu söylemişsin bu durumda endişelenmene gerek yok ama doktora muayene olmalısın.
Evet haklısın çok zor bir süreç bende 2 düşük yaşadım şimdi yine korkuyorum leke gelecek kanama başlayacak diye endişe içerisindeyimgebe. olduğumu öğreneli 20 gündür leke var mı diye kontrol ediyorum. zor bi süreç
Sagol cnm dua edin nolurhaklısın. bilmiyorum ya benim ilk gebeliğim düşükle sonlanınca lekeden korkuyorum. geçmiş olsun
Inşallah herhangi birşeyin yoktur canım sağlıklı gebelik dediyse korkmana gerek yok ama 3-4 gün devam ederse yoğun bir şekilde o zaman gidersinCok degil aslinda 4 5 yerde kahverengi leke var camasirimda dun gittim daha doktora saglikli gebelik dedi bebegim 5 hafta 3 gunluk dua edin lutfen
ayşecim bence dr aramalısın hemen benim kanamalar ve lekelenmeler önemli bişey.bencede erteleme yinede ara drunu.bende düşük geçirdim oyüzden çok korkuyorumSagol cnm dua edin nolur
valla aynen katılıyorum benimde 17 .günüm her tuvalette kontrol ediyorum düşünmemeye çalışıyorum ama nafilegebe. olduğumu öğreneli 20 gündür leke var mı diye kontrol ediyorum. zor bi süreç
kesinlikle aklım sürekli orda her bir gün bitince oh bugün bitti diyorum. umarım sağlıklı geçer herkesinvalla aynen katılıyorum benimde 17 .günüm her tuvalette kontrol ediyorum düşünmemeye çalışıyorum ama nafile
Besteygmr geçmiş olsun umarım herşey yolunda gider. bu 3. gebeliğin o zaman kaçar ay sonra tekrar hamile kaldın. bide şimdi kaç haftalık gebesin. herşey GÖNLÜNÜZCE olsunEvet haklısın çok zor bir süreç bende 2 düşük yaşadım şimdi yine korkuyorum leke gelecek kanama başlayacak diye endişe içerisindeyim