- Konu Sahibi meryem0061
kızlar şimdi kontrolden geliyorum bebeğim 4+2 günlük. doktor çok küçük bir kese gördü ama daha çok küçük kesin birşey diyemem dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin cnm inşGozukur canim bazilri asagida olursa tam gozukmeyebilir.ileriki haftalarda daha net gozukur insallah. Icini ferah tut
Merhaba hoşgeldin cnm hepimizin hayırlısı olsun inşallahmerhaba bende aranıza yeni katıldım hepinizin bebeği hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
MerhabaMerhabalar
Hayırlısı olsun inşallah cnm bnde kızım olacakMrhb kizlar benimde kizim olucak alkah nasip ederse
Cnm herşeyin hayırlısı inşallah görünür o zamanı var endişelenmekızlar şimdi kontrolden geliyorum bebeğim 4+2 günlük. doktor çok küçük bir kese gördü ama daha çok küçük kesin birşey diyemem dedi
Bastan 3 tane koyu demekkı o doneme denk gelmısMerhaba hanımlar benim ovu testlerini yorumlayabilirmisiniz dün yaptım tekrar koyulaşmaya başlıyor gibi ama bat 6 Mart Eki Görüntüle 1783425
Hayirli olsun canim sag saglim insallahHayırlısı olsun inşallah cnm bnde kızım olacak
canım seninle aynı haftadayız inşallah sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza.banada doktorum erkek dedi.kesin mi ,yanılma yada değişme olur mu diye sordum kesin dedi.alışverişe başla dedi hatta bende başladımBende 17 haftalık oldum. Doktor geçen hafta ultrasonda muhtemelen kız dedi ama kesinlik için 1ay snra tekrar bakalım dedi Ekim başı gibi inşllh doğumum olucak bnmde .
canım seninle aynı haftadayız inşallah sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza.banada doktorum erkek dedi.kesin mi ,yanılma yada değişme olur mu diye sordum kesin dedi.alışverişe başla dedi hatta bende başladım
canm büyük ihtimal kız seninki o zaman. çünkü erkek olunca bu haftada hemen görünüyormuş pipi gizlenmesi çok zor yani ama tabi küçücük bir ihtimal olabilir o yüzden dr kesin diyememiştir.hayırlısı olsun inşallahÇok sevindim canısı Aminn inşallh sağlıklı doğarlar hepsi.. Senin adına çok sevindim kesinliğini öğrenmişsin ben kız istiyorum bi tane oğlum var ama ne olursa olsun yeterki sağlıklı olsun diyorum yinede.. Kesinleşmesini bende sabırsızlıkla bekliyorum ya
Bn söylemiştim galiba yanlış hatırlamıyorsam erkek olacak diye hayırlı olsun inşallahcanm büyük ihtimal kız seninki o zaman. çünkü erkek olunca bu haftada hemen görünüyormuş pipi gizlenmesi çok zor yani ama tabi küçücük bir ihtimal olabilir o yüzden dr kesin diyememiştir.hayırlısı olsun inşallah
çok teşekkür ederim.cümlemizin ki hayırlı olsun inşallah.hatırlayamıyorum bikaç yorum olmuştu galiba idrar renginden filan..Bn söylemiştim galiba yanlış hatırlamıyorsam erkek olacak diye hayırlı olsun inşallah