2016 da anniş olacaklar buraya alalım sizi

Bende doktor kontrolum yaklaştığında senin gibi neler neler düşünüyordum midem artık bulanmıyor göğüslerim ağrımıyor bişey mi oldu bebeğime diye ama doktora gidince kıpır kıpır görünce rahatladım. Bu arada doktora nasıl gidiyorsun bilmiyorum ama ben yemek yiyip gitmiştim çok hareketliydi tavsiye ederim ☺️
Onu geçen hafta gördüm yani gecen hafta doktora gittik gitmeden bi yemek yiyelim dedik bebişim resmen takla atıyordu doktor resim almak için bayagı uğraştı ve ilk defa o gün kollarını ve bacaklarını gördüm çok güzeldi

Merhaba kızlar ben de bebeğimi bekliyorum benim geç yumurtlamam olduğundan geriden geliyor bebeğim şu an 5+5 olduk , sürekli bir uyuma isteği var.

Onu geçen hafta gördüm yani gecen hafta doktora gittik gitmeden bi yemek yiyelim dedik bebişim resmen takla atıyordu doktor resim almak için bayagı uğraştı ve ilk defa o gün kollarını ve bacaklarını gördüm çok güzeldi
Evet insan inanamıyor 5 cm lik bir bebeğin o hareketleri yaptığına. İnanılmaz mutluluk verici bir an ☺️

Hamilelik çok güzelde ağrıları sızıları olmasa birde. 1 haftadır ne belim ne sırtım ne bacak aram her yerim ağrıyor sağımdan soluma dönemiyorum. :110::anneadayı::emir_bebek:

Amin cnm amin inşallah ya bnmde şimdi bartolin kistim tekrarladı napcamı bilmiyorum çok acı çektim bu kistten beyaz dut kurusu ile boşalttım apsesini ama şiödi tekrr oldu beyaz dut kurusunun acaba bebeğe zararı varmıdır ya
Canım çok geçmiş olsun ben de 2 gündür vajinada sızı gibi baskı hissediyordum zannediyorum ki bartolin kistim şişti yine hatta dün çamaşırımda akıntı miktarı fazlaydı ve bası hissi azalmıştı acaba kendi kendine patladı mı dedim ben de, sen nasıl boşaltıyorsun beyaz dut kurusu ile

Merhaba arkadaşlar bende 2. çocuğuma 5 haftalık hamileyim kalp atışı işin haftaya doktora gidicez. Hepimiz inşallah sorunsuz bir hamilelik geçirip sağlıcakla kucağımıza alırız bebişlerimizi.

Canım çok geçmiş olsun ben de 2 gündür vajinada sızı gibi baskı hissediyordum zannediyorum ki bartolin kistim şişti yine hatta dün çamaşırımda akıntı miktarı fazlaydı ve bası hissi azalmıştı acaba kendi kendine patladı mı dedim ben de, sen nasıl boşaltıyorsun beyaz dut kurusu ile
Canm 2 sb suyu Kaynat içine 2 yemek kaşığı dut at 15 dakka kaynasın sonra ılıyınca sabah akşam aç karnına yemekten 30 dakka önce iç cnm bn faydasını gördüm

Hamilelik çok güzelde ağrıları sızıları olmasa birde. 1 haftadır ne belim ne sırtım ne bacak aram her yerim ağrıyor sağımdan soluma dönemiyorum. :110::anneadayı::emir_bebek:
Ayy bnde öyleyim ya çok fena oluyorum sağa sola dönerken uyanıyorum hep hakikatten ama çok güzel bi.duygu

merhaba bende aranıza yeni katıldım hepinizin bebeği hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Öncelikle Allah bağışlasın cnm hepimizinkini inş. Hamileliğin boyunca kız olucağını hissetmiş miydin ya da belirtileri farklı mı oluyor :KK3:
Belirtilerini bilmiyorum ama kizim olucak gibi hissediyodum ama yanilmada olabilirmis hislerde. Benimki tuttu. Rabbimin izniyle saglikli olsunlarda erkek kiz hic onemli degil. Bebislerimizi rabbim bagislasin

X