- 8 Ekim 2015
- 634
- 365
- 34
- Konu Sahibi meryem0061
Ayyy ne güzell ya bmmde bi oğlum var kızım olacak nasipseYok canım bi kızım var şimdide oglum olcak :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy ne güzell ya bmmde bi oğlum var kızım olacak nasipseYok canım bi kızım var şimdide oglum olcak :)
Senin kız büyümüs maşallah:)Ayyy ne güzell ya bmmde bi oğlum var kızım olacak nasipse
Aynen ya vaktin ne zaman geçtiğini anlamadım daha dün test cubuğu elimdeydi şimdi işi kızımın tekmeleri ellerimde maşallahSenin kız büyümüs maşallah:)
Oyy masallah bende oglumun hareketlerini hissediyorum artık:)Aynen ya vaktin ne zaman geçtiğini anlamadım daha dün test cubuğu elimdeydi şimdi işi kızımın tekmeleri ellerimde maşallah
O zaman kız olabilir cnm hayırlısıyla bi öğrn bakalımslmlar ben daha cinsiyetini ögrenemedim :) yarın kontrolüm var inş söyler dr.
Ayy sanada maşallah cnmOyy masallah bende oglumun hareketlerini hissediyorum artık:)
Ayyy çok sevindim cnm maşallah Allahım sağ salim kucağına almayı nasio etsin inşallahmeryem0061 canım benimkide belli oldu erkekmiş allah gönlüme göre verdi çok şükür
Merhaba bende 2 gun once ogrendim hamileligimi 5 yil hasretden sonraAnnişler 2016 da anne olacaklar bnm kızım olacak kısmetse temmuzda hadi gelin merak ettiklerimizi burda soralım heyecanımızı paylaşalum
Merhaba bende 2 gun once ogrendim hamileligimi 5 yil hasretden sonra
Takvim yapamiyorum yardimci olurmusunuz?
Tesekkur ederim yaptim sonundaMaşallah Rabbim sağlıkla kucağınıza da almayı nasip etsin,
Cümlemize nasip etsin sağlıkla kucağımıza almayı
Sayfanın sağ üst köşesinde adınızın olduğu kısımdan bir liste açılıyor, oradan kişisel bilgilerinize gelin (profil resminizin hemen altında) aşağıda hamilelik takvimi diye bir bölüm var tahmini doğum tarihinizi yazın ve en altta değişiklikleri kaydet kısmında güncelleyin, tahmini dogum tarihinizi bilmiyorsanız şu linkten son adet tarihinizi girerek hesaplayabilirsiniz http://www.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/tahmini-dogum-tarihi-gebelik-hesaplama
Merhaba seninle aynıyız bende bugün 12+4 günlük hamileyim banada doktorum %85 kız dedi tabi tam olarak 4 hafta sonra öğreneceğizMerhaba hanımlar bende 12+4 günlük hamileyim. Eylül sonunda insallah doğumum. Cinsiyetini ne Zaman ogrendınız doktorum erkeğe benziyor dedi haftaya tekrar kontrolüm var
Çok sabırsızlanıyorum bir de senin göğüslerindeki hassasıyet hala var mi benim geçti gibi korkuyorum hep birşey mi oldu diyeMerhaba seninle aynıyız bende bugün 12+4 günlük hamileyim banada doktorum %85 kız dedi tabi tam olarak 4 hafta sonra öğreneceğiz
Benim 6 7 haftalarda diyordum ki bu göğüslerimin ağrısı hiç geçmeyecek mi diye hatta geceleri uyuyamazdım acısından benim şuan hiç kalmadı ağrı sızı. Meraklanma sanırım alıştı o şişkinliğe ondan acımıyorÇok sabırsızlanıyorum bir de senin göğüslerindeki hassasıyet hala var mi benim geçti gibi korkuyorum hep birşey mi oldu diye
Şiş de hissetmiyorum bu 2 3 gündür böyle pazartesi kontrolüm var bakalım içim rahatlayacak inşallahBenim 6 7 haftalarda diyordum ki bu göğüslerimin ağrısı hiç geçmeyecek mi diye hatta geceleri uyuyamazdım acısından benim şuan hiç kalmadı ağrı sızı. Meraklanma sanırım alıştı o şişkinliğe ondan acımıyor
Bende doktor kontrolum yaklaştığında senin gibi neler neler düşünüyordum midem artık bulanmıyor göğüslerim ağrımıyor bişey mi oldu bebeğime diye ama doktora gidince kıpır kıpır görünce rahatladım. Bu arada doktora nasıl gidiyorsun bilmiyorum ama ben yemek yiyip gitmiştim çok hareketliydi tavsiye ederimŞiş de hissetmiyorum bu 2 3 gündür böyle pazartesi kontrolüm var bakalım içim rahatlayacak inşallah