2016 Aralik tup bebek

Hamilesin bence ateş gerçekten yükseliyor :)benim ateşim hep 36.0-36.2 olurdu kızımda 36.7-36.8 olmuştu ve su gibi akıntım vardı en büyük iki belirtim buydu:)

valla kuzum 3 nü bir arada almak ile gün içinde sabah öğlen akşam arasında ne fark var ki...bana sabah 3 akşam 3 alıyorum deseydin mecbur sabret dicektim....ama zaten günde 3 alıyorsun...
Evet cnm aradim drmu ayni anda al dedi hepsi bir anda gosteriyormus etkisini nabalim son 2 gun dayanicam artik

lucrin baskılıyo,, gonal f herkesin bildiği,, diğerini bende bilmiyorum.
Canim menagonda yumurta gelisimi icin gonalf lh hormonuyla buyutuyor menagon fsh hormonu iceriyor bana menagon daha iyi gelmisti asilamamda ayni ilaclar sadece farkli hormonlarla yumoslari gelistiriyor

Hamilesin bence ateş gerçekten yükseliyor :)benim ateşim hep 36.0-36.2 olurdu kızımda 36.7-36.8 olmuştu ve su gibi akıntım vardı en büyük iki belirtim buydu:)
Hem de ne akıntı bir de çok ilaç içtiğim için kötü bir kokusu var çok rahatsız oluyorum inşallah dediğin gibidir

Ben de gonalf ile başlamıştım sonradan 2 igne daha ekledi dr.um gobegüm morarmıştı hep

Merhaba kızlar, bende tedaviye başladım. Nur topu gibi 3 adet çikolata kistim var. solda 2,5 sağda 5,5 ve 2,5 olmak üzere. Eşimde de morfoloji %2. Prolaktinim ilaç kullanmazsam yükseliyor. Yaşım 27 amh değerim 2,05. Bursadayım. Soranus Tüp Bebek Merkezinde tedavi görüyorum. Doktorum Ali Rıza Aydın. Dün adetimin 21. günüydü lucrin 5 mg iğnelere başladım, 10 cc enjekte ediyoruz. Listeye beni de yazabilirsiniz

Kızlar ya ben gonal f 300 doz vurunuyırum adet olcak gibi karnım agrıyor ve nefes almada zorlanıyorum normal mi
Canim agri bende de var hafiften normal bnce cunku yan etkilerinde ysziodu.fakat nefes problemi cok ciddyse normal degil canim nasil hissediyorsun kndini cokmu hafif mj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…