- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
Hamilesin bence ateş gerçekten yükseliyor :)benim ateşim hep 36.0-36.2 olurdu kızımda 36.7-36.8 olmuştu ve su gibi akıntım vardı en büyük iki belirtim buydu:)Benim de oyle göğüslerim çok hassaslaştı. özellikle dün uçları çok sızlıyordu. biraz kasıklarımda ağrı var. dudaklarım çok kuru ve normale göre çok su içiyorum ve doğal olarak wc ye çıkıyorum. bir de bazı yerlerde ateş ölçme yöntemi diyorlar. birkaç gündür ona bakıyorum. transferden önce 36.2 çıkarken ateşim şimdi 36.8-36.9 çıkıyor. annemin 35.3 kıyaslamak için onunkini de ölçtüm
Lucrin 5mg gonal f 225 manogon 23 igne neden cnm ne işe yarıyor
Nkdr çok igne hepsi aynı işemi yarıyor acabaLucrin 5mg gonal f 225 manogon 2
Bunları kullanıyorum.
Evet cnm aradim drmu ayni anda al dedi hepsi bir anda gosteriyormus etkisini nabalim son 2 gun dayanicam artikvalla kuzum 3 nü bir arada almak ile gün içinde sabah öğlen akşam arasında ne fark var ki...bana sabah 3 akşam 3 alıyorum deseydin mecbur sabret dicektim....ama zaten günde 3 alıyorsun...
Evet cnm aradim drmu ayni anda al dedi hepsi bir anda gosteriyormus etkisini nabalim son 2 gun dayanicam artik
alla alla yaaaa neyse kuzum öyle diyorsa vardır bir bildiği elbette....sabret artık sende[/QUOTE aynen cnm yapacak bir sey yok dvmm 2 gun daha leyla olacam evde :)
Evet cnm yapacak
canim bende sabah aç karnına 3 tane birden alıyorum. bende şişkinlik ve bulantı yapiyo. normal yani merak etmeAyrica kizlar bana estrafemi 3unu birden al dedilerr boyle kullanan varmi cok kotu sersemlesiyorumm ya dun cok korktum acaba zehirlendim mi diye bilgisi olan varmi ?
lucrin baskılıyo,, gonal f herkesin bildiği,, diğerini bende bilmiyorum.Nkdr çok igne hepsi aynı işemi yarıyor acaba
Keşke hap şeklinde alsak bunları yazık bizelucrin baskılıyo,, gonal f herkesin bildiği,, diğerini bende bilmiyorum.
evet keşkeeKeşke hap şeklinde alsak bunları yazık bize
Canim menagonda yumurta gelisimi icin gonalf lh hormonuyla buyutuyor menagon fsh hormonu iceriyor bana menagon daha iyi gelmisti asilamamda ayni ilaclar sadece farkli hormonlarla yumoslari gelistiriyorlucrin baskılıyo,, gonal f herkesin bildiği,, diğerini bende bilmiyorum.
Hem de ne akıntıHamilesin bence ateş gerçekten yükseliyor :)benim ateşim hep 36.0-36.2 olurdu kızımda 36.7-36.8 olmuştu ve su gibi akıntım vardı en büyük iki belirtim buydu:)
Ben de gonalf ile başlamıştım sonradan 2 igne daha ekledi dr.um gobegüm morarmıştı heparkadaşlar merhaba,, bugün kontrolüm vardı menogon iğne verdi doktor. bununla birlikte günde 3 iğnem oldu. üç tanede ilaç. kendimi mengenede gibi hissediyorum. doktorun odasında oturdum ağladım bugun. başkalarına teselli vermek kolayda kendime teselli veremiyorum.hayırlısıyla bitse herşey güzel sonuçlarla.
Allah yardımcın olsun inşallah. Yavrularını al da gel :)kizlar yarin transferim var. dualarinuza ihtiyacim var. benide unutmayın olurmu
amin canim ins mevlam nasip ederAllah yardımcın olsun inşallah. Yavrularını al da gel :)
Canim agri bende de var hafiften normal bnce cunku yan etkilerinde ysziodu.fakat nefes problemi cok ciddyse normal degil canim nasil hissediyorsun kndini cokmu hafif mjKızlar ya ben gonal f 300 doz vurunuyırum adet olcak gibi karnım agrıyor ve nefes almada zorlanıyorum normal mi