2016 Aralik tup bebek

Tünaydın canım:KK200:
Kızlar bana imom omega verdi sadece onu kullanıyorum folik asit vermemişti tüp bebe doktoru kanamam oluncaya doktora sormayı unuttum hep bebekler iyimi derdiyle gidince ...
Netten baktım hem folik asit hem vitamin birlikte diyor siz kullanıyormusun

Aden51 Aden51 C ceycey32
Ama benim boşluğuma yakın ve sert diğer tarafta Yok biraz garip geldi ve 28 inde tarama testine gidicem acaba cinsiyet belli olur mu :110:
Birde bişi hemşireden duymuştum tüp bebekte kanda belli oluyormuş cinsiyet :anneadayı: acaba kesinliği var mı

Ben doktora geçen hafta gittim ama doktordan çıktıktan 2 saat sonra başlıyo yine evhamlarım inşallah iyidir sıpa.
:) Aynı ben eşim kızıyor artık çocuk da senin gibi stresli evhamlı olacak senin yüzünden diyo .Ne yapayım sanki kolay mı geçti elimize milletin aşk dolu geçirdiği bi gecenin ardından olurken biz ne işlemlerden gectik yine de Rabbime hamd u senalar olsun

Kızlar bana imom omega verdi sadece onu kullanıyorum folik asit vermemişti tüp bebe doktoru kanamam oluncaya doktora sormayı unuttum hep bebekler iyimi derdiyle gidince ...
Netten baktım hem folik asit hem vitamin birlikte diyor siz kullanıyormusun
Ben folik asit ve elevit vitamin kullanıyorum. Gebelikten önce tadaviyle birlikte başlamıştık. Bende cumartesi gidicem bakalım bıraktırıcakmı diğer ilaçları

Bende sorayım ini pazartesi doktora gidince gelm unutuyorum korkular daha ağır basıyor doktora gidince :)

Tup bebek yaptiripta hamile olan arkadaslar oncelikle hayirli olsun rabbim kucaginiza almayi nasip etsin ama bir sorum vardi transferden sonra yapilan yatakta mi beklediniz yoksa baska bir yere mi aldilar

Tup bebek yaptiripta hamile olan arkadaslar oncelikle hayirli olsun rabbim kucaginiza almayi nasip etsin ama bir sorum vardi transferden sonra yapilan yatakta mi beklediniz yoksa baska bir yere mi aldilar
aminnn canım inşallah
farklı bir yere alındım ama sedye ile canım yaklaşık 1 saat kadar yattım

Ya beni once sedyeye sonrada yataga aldilar cok oynattilar sonrasinda 1saat yattim ama tedirgin olduk
canım beni transferden sonra aldıkları sedyenin hizası yatak ile aynıydı kendi kuvvetimi kullanarak sedyeye geçtim .
yatağında hizasi biraz daha aşağıdayda canım o kadar dan bişey olmaz ki tedirgin olma bol bol dua et

Merhaba. Ben transferin yapıldığı koltuk müsait olduğu için 15 dk orda yatıp kalktım. Eve gönderdiler zaten hemen.

X