2016 Aralik tup bebek

C ceycey32 burda bi topik var ovülasyon testiylr anlaşılıyomuşama çok koyu çıkması lazım diyolar.
minikgelin evde o vardı.merağım gitsin dedim ama canm sıkıldı.
F Fikoyus inşallah öyledir canm..biliyorum rabbim yeterki ol desin...teşekkür ederim kızlar..iyiki varsınız:)

Daha erken canım idrar için dur kanı bekle karaları bağlamadan

Cnm kaç çıktı tiroitin? Doktor nasıl bir yorum yaptı sana? Bende tiroit hastasıyım benimde değerlerim geçen haftaki kontrolde yükselmiş 4 olmuş. Hapın gramajını artırdı bana.
Canım tahlil sonucunun resmîni atıyorum alttaki iki test çok yüksek çıktı mutlaka bakılmalıymış onlara her ay tekrarlayacağız dedi bebeğin zeka gelişimini olumsuz etkiliyormuş Allah korusun ilaçlarımızı düzenli içmemiz gerekiyor

Eklentiler

• IMG_2206.JPG
    38,2 KB · Görüntüleme: 54
Başkent'te Hulusi Zeyneloğlu, nasıldı hiç duymadım Osman beyi, ne kadar a mal oldu. Sizdeki sorun neydi
Bende ilk tani koyulmasi icin Hulusiye gitmistim direk tüp bebek demisti ama kalabalik olduğu icin Osman hocaya karar verdik. Ben çok memnun kaldim osman hocadan.
Bende yumurta rezervi azdi esimde sperm morfolojisi bozuktu ,iki tarafli sıkıntı vardi yani

Evet Hulusi hoca nın başı çok kalabalık maalesef herzaman. Kaç yumurta oldu ek bi destek kullandın mı yumurta için, yaş kaç fsh kaçdı

Evet Hulusi hoca nın başı çok kalabalık maalesef herzaman. Kaç yumurta oldu ek bi destek kullandın mı yumurta için, yaş kaç fsh kaçdı
Yaşım 29 ,yumurta için ekstra birsey vermedi bana.6 tane yumurtam toplandi .FSH degerim 5.26
Ilaclarda 2 bin tuttu tabi.toplu bir sekilde aldirmadi ilaclari yumurtalarin durumuna göre aldirdi 2 güne 1 kontrole gittim

Yaşım 29 ,yumurta için ekstra birsey vermedi bana.6 tane yumurtam toplandi .FSH degerim 5.26
Ilaclarda 2 bin tuttu tabi.toplu bir sekilde aldirmadi ilaclari yumurtalarin durumun göre aldirdi 2 güne 1 kontrole gittim
6 yumurta iyi olmuş az değil ki kalitesi nasıl kaç embrio oldu, donmuş var mı

Son düzenleme:
6 yumurta iyi olmuş az değil ki kalitesi nasıl dı
Yasima göre yumurta sayisi azmis aslinda.benim yumurtalarimdan sadece 1 tanesi dollendi canım ve 3. Gün 5 hücreli transfer edildi. doktor pek olumlu konusmadi %25ihtimal veriyorum kalitesi pek iyi degil dedi.
Biz tutunca şok olduk.
Sizdeki sıkıntı neydi. Hulusi hocada cok iyi bir doktordur

Benim yaşım ileri 40larda endometriozis ve artık yumurta rezervim de az. Ama 3 yumurta toplanmıştı, ikisi döllendi iyi kalite embriolardı sözde grade 1, 3 .gün embriyosu idi ikisi de kondu ama olmayınca olmuyor işte. Senin kaçıncı günün artışlar ın nasıl bhcg

Bende de cikolata kisti vardı sag tarafta canım hatta solda da var ama çok küçük.
Doktor bana dediki hersey yolunda gidebilir ama tutmayabilir .tüp bebekte %100 diye birsey yok,Allaha teslim olmasuni bileceksin demisti. Çünkü ben tedavi boyunca aglamistim
Rabbim en kisa zamanda versin sanada canimm

Allah razı olsun , sağol canım amin. İnşallah seninki de sonuna kadar sağlıklı devam eder

Benim 6+5mis ilk defa bugün gittik kontrole. Ilk kan testim 431 di sonra bir kere daha yaptım 1500 lerde çıktı

Cnm benimde 4 tsh ım , sana kaçlık verdi ilaçları? 3 hafta sonra tekrar yaptır dedi bana testleri, on gün oldu daha. Kadın doğuma söyledim daha erken yapayımmı diye. Hamilelik hormonuyla tsh çapraz etki yaparmış vucudumuzda . Şu anki rakam gerçek tsh değilmiş. 15. Haftadan sonra hamilelik değerleri düşüşe geçermiş ve tsh da normale dönermiş. Ozman yapılan tahlillerde net öğrenebilirmişiz aslında gerçek değerimizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…