- 30 Ocak 2016
- 783
- 589
- 42
Daha erken canım idrar için dur kanı bekle karaları bağlamadanC ceycey32 burda bi topik var ovülasyon testiylr anlaşılıyomuşama çok koyu çıkması lazım diyolar.
minikgelin evde o vardı.merağım gitsin dedim ama canm sıkıldı.
F Fikoyus inşallah öyledir canm..biliyorum rabbim yeterki ol desin...teşekkür ederim kızlar..iyiki varsınız:)
Medicana osman denizhan özgün de yaptirdim canim. Sen tedavi nerde yaptirdinOooo gerçek mi tdv nerdeydi
Başkent'te Hulusi Zeyneloğlu, nasıldı hiç duymadım Osman beyi, ne kadar a mal oldu. Sizdeki sorun neydiMedicana osman denizhan özgün de yaptirdim canim. Sen tedavi nerde yaptirdin
Canım tahlil sonucunun resmîni atıyorum alttaki iki test çok yüksek çıktı mutlaka bakılmalıymış onlara her ay tekrarlayacağız dedi bebeğin zeka gelişimini olumsuz etkiliyormuş Allah korusun ilaçlarımızı düzenli içmemiz gerekiyorCnm kaç çıktı tiroitin? Doktor nasıl bir yorum yaptı sana? Bende tiroit hastasıyım benimde değerlerim geçen haftaki kontrolde yükselmiş 4 olmuş. Hapın gramajını artırdı bana.
Canım tahlil sonucunun resmîni atıyorum alttaki iki test çok yüksek çıktı mutlaka bakılmalıymış onlara her ay tekrarlayacağız dedi bebeğin zeka gelişimini olumsuz etkiliyormuş Allah korusun ilaçlarımızı düzenli içmemiz gerekiyor
Bende ilk tani koyulmasi icin Hulusiye gitmistim direk tüp bebek demisti ama kalabalik olduğu icin Osman hocaya karar verdik. Ben çok memnun kaldim osman hocadan.Başkent'te Hulusi Zeyneloğlu, nasıldı hiç duymadım Osman beyi, ne kadar a mal oldu. Sizdeki sorun neydi
Bu arada fiyatı 4.5 bin. Biz raporla ugrasmadik hiç hemen tedaviye baslayalim dedikBaşkent'te Hulusi Zeyneloğlu, nasıldı hiç duymadım Osman beyi, ne kadar a mal oldu. Sizdeki sorun neydi
Evet Hulusi hoca nın başı çok kalabalık maalesef herzaman. Kaç yumurta oldu ek bi destek kullandın mı yumurta için, yaş kaç fsh kaçdıBende ilk tani koyulmasi icin Hulusiye gitmistim direk tüp bebek demisti ama kalabalik olduğu icin Osman hocaya karar verdik. Ben çok memnun kaldim osman hocadan.
Bende yumurta rezervi azdi esimde sperm morfolojisi bozuktu ,iki tarafli sıkıntı vardi yani
Zaten benim rapor şansım YOk , fiyat aynıArtı ilaçlar tabii. Her muayenede ayrı ücret mi paket mi bu fiyatBu arada fiyatı 4.5 bin. Biz raporla ugrasmadik hiç hemen tedaviye baslayalim dedik
Yaşım 29 ,yumurta için ekstra birsey vermedi bana.6 tane yumurtam toplandi .FSH degerim 5.26Evet Hulusi hoca nın başı çok kalabalık maalesef herzaman. Kaç yumurta oldu ek bi destek kullandın mı yumurta için, yaş kaç fsh kaçdı
6 yumurta iyi olmuş az değil ki kalitesi nasıl kaç embrio oldu, donmuş var mıYaşım 29 ,yumurta için ekstra birsey vermedi bana.6 tane yumurtam toplandi .FSH degerim 5.26
Ilaclarda 2 bin tuttu tabi.toplu bir sekilde aldirmadi ilaclari yumurtalarin durumun göre aldirdi 2 güne 1 kontrole gittim
Yasima göre yumurta sayisi azmis aslinda.benim yumurtalarimdan sadece 1 tanesi dollendi canım ve 3. Gün 5 hücreli transfer edildi. doktor pek olumlu konusmadi %25ihtimal veriyorum kalitesi pek iyi degil dedi.6 yumurta iyi olmuş az değil ki kalitesi nasıl dı
Medicana hastanesinin laboratuvar u çok iyi diye duymustum bu hastaneyi secmemde büyük etkisi oldu.6 yumurta iyi olmuş az değil ki kalitesi nasıl kaç embrio oldu, donmuş var mı
Benim yaşım ileri 40larda endometriozis ve artık yumurta rezervim de az. Ama 3 yumurta toplanmıştı, ikisi döllendi iyi kalite embriolardı sözde grade 1, 3 .gün embriyosu idi ikisi de kondu ama olmayınca olmuyor işte. Senin kaçıncı günün artışlar ın nasıl bhcgYasima göre yumurta sayisi azmis aslinda.benim yumurtalarimdan sadece 1 tanesi dollendi canım ve 3. Gün 5 hücreli transfer edildi. doktor pek olumlu konusmadi %25ihtimal veriyorum kalitesi pek iyi degil dedi.
Biz tutunca şok olduk.
Sizdeki sıkıntı neydi. Hulusi hocada cok iyi bir doktordur
Bende de cikolata kisti vardı sag tarafta canım hatta solda da var ama çok küçük.Benim yaşım ileri 40larda endometriozis ve artık yumurta rezervim de az. Ama 3 yumurta toplanmıştı, ikisi döllendi iyi kalite embriolardı sözde grade 1, 3 .gün embriyosu idi ikisi de kondu ama olmayınca olmuyor işte
Allah razı olsun , sağol canım amin. İnşallah seninki de sonuna kadar sağlıklı devam ederBende de cikolata kisti vardı sag tarafta canım hatta solda da var ama çok küçük.
Doktor bana dediki hersey yolunda gidebilir ama tutmayabilir .tüp bebekte %100 diye birsey yok,Allaha teslim olmasuni bileceksin demisti. Çünkü ben tedavi boyunca aglamistim
Rabbim en kisa zamanda versin sanada canimm
Benim 6+5mis ilk defa bugün gittik kontrole. Ilk kan testim 431 di sonra bir kere daha yaptım 1500 lerde çıktıBenim yaşım ileri 40larda endometriozis ve artık yumurta rezervim de az. Ama 3 yumurta toplanmıştı, ikisi döllendi iyi kalite embriolardı sözde grade 1, 3 .gün embriyosu idi ikisi de kondu ama olmayınca olmuyor işte. Senin kaçıncı günün artışlar ın nasıl bhcg
Amin canim insallah.Insallah devam ederAllah razı olsun , sağol canım amin. İnşallah seninki de sonuna kadar sağlıklı devam eder