Sağol canım hepiniz sağolun , inşallah maddi manevi Allah o gücü tekrar verir de tekrar deneriz inşallahPapat06 canm benim ne desem teselli etmez, ama geçecek inan ve yeniden deneyeceksiniz. Maddi manevi imkanın varsa en kısa zamanda tekrar deneyin , inanıyorum mutlaka olcak. Benimde ilki boş gebelikti , dünya başıma yıkılmıştı, bu şartlarda heralde bu da benim imtihanım ben en çok istediğim şeyi anneliği tatamayacam diyordum. Ama allahım yüzümüze güldü. Allah isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah. Sende bunu başaracaksın mutlaka yete ki pes etme, bu süreçlerde bizim sınavımızmış, sonu iyi bitsin canım benim.
Sen kullanıyor muydun bilmiyorum ama elimde chrinon jel var bir kutu yakınsan ya da ihtiyacı olan varsa Ankara- elvankent deyim haberiniz olaO taraflarda koru hastanesi iyi.ama doktor ismi bilmiyorum malesef .çok zit yerlerde oturuyoruz ben sincandaki koru hastanesi hüseyin pehlivana gidecem mesela
Cnm küm demiş koyu olması lazımdı diye, gözünaydın muhtemelen hamilesin, hcg değerleri kana çok fazla karışmadığından 10. Günde silik çizgi çıkar zaten. Burda hemen hemen hepimizin silik çizgi çıkmıştı aynı günde. Resmini çekip koy buraya görelim istersen cnm.kızlar günaydın...benim bugün 10.gün sabah evde ovülasyon testi vardı onla yaptım ikinci çizgi silik çıktı.yani eğer gebelik olsaydı koyu çıkması lazımdı. malefes yok...
Ovulasyona cok guvenme cnm idrarda gebelik testine de guvenme hatta moral bozmaktn baska brsy degil. 5. Gun embriyisuysa kanda cikar bgn.kızlar günaydın...benim bugün 10.gün sabah evde ovülasyon testi vardı onla yaptım ikinci çizgi silik çıktı.yani eğer gebelik olsaydı koyu çıkması lazımdı. malefes yok...
Cnm bnde dun 7. Gun idrar testi yaptm negatifti bnmde 5. Gun embriyosu bnmde cnm skldi baya ama mecburen iyi olmak zorundyz bebislerimiz bizimle ins kanda pozitifi goruruz. Bnde huzursuz ve umutsuz gbiyim ama kandaki sonucu gormeden hicbrsey belli olmazçok umutlu değilim zaten...çünkü 2.gün embriyosudu..inşallah güzel çıkar ama bilemiyorum...teşekkür ederim cvpladığınız için
Cnm ovilasyon testi gebelik testi olarak kullanılıyormuydu?kızlar günaydın...benim bugün 10.gün sabah evde ovülasyon testi vardı onla yaptım ikinci çizgi silik çıktı.yani eğer gebelik olsaydı koyu çıkması lazımdı. malefes yok...
Bende elvankentte oturuyorum canim. Ama jel kullanmiyorum ,hap kullaniyorumSen kullanıyor muydun bilmiyorum ama elimde chrinon jel var bir kutu yakınsan ya da ihtiyacı olan varsa Ankara- elvankent deyim haberiniz ola
Canim hiç umutsuz olma bak benimde 3. Gün embriyosu ve kötü kalitedeydi ama tuttu.rabbim çok büyük yeterki ol desinçok umutlu değilim zaten...çünkü 2.gün embriyosudu..inşallah güzel çıkar ama bilemiyorum...teşekkür ederim cvpladığınız için... O okaliptus_ ve P purple81
Ama ikinci gün embriyosu için çok erken cnm hem ovulasyon testi ile niye yaptın :) boşuna üzüyorsun belkide kendini sen 12. Gün kan ver cnmkızlar günaydın...benim bugün 10.gün sabah evde ovülasyon testi vardı onla yaptım ikinci çizgi silik çıktı.yani eğer gebelik olsaydı koyu çıkması lazımdı. malefes yok...
Merhaba canım 10.haftamdayım 2 gün önce gördüm bebişimi bir sıkıntısı yok çok şükür troidim yüksek çıktı dr ilaç verdi 2 hafta sonra ikili teste gidicem cinsiyetimizide öğreniriz belki rabbim isteyen tüm arkadaşlarımın muradını verir inşallah sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırız inşallahcanmmm gözünaydınn. gerçekten çok güzel bir duygu. rabbim herkese nasip etsin.
A ayriss2114 kız bacım tıkan nolcakki korkma bişecik olmaz. çok sıcak olmasın birde hamam gibi uzun tutma duş mahiyetinde istediğin gibi yıkanabilirsin nolcakki.
@FarahFarah E emiratam @Aden51minikgelin nasılsınız bacılar eyimisinizz ?? biz şimdilik iyiyiz bi sorun sıkıntı yok sizler ne alemdesiniz
Oooo gerçek mi tdv nerdeydiBende elvankentte oturuyorum canim. Ama jel kullanmiyorum ,hap kullaniyorum
Çok Sagol teşekkür ederim
Cnm kaç çıktı tiroitin? Doktor nasıl bir yorum yaptı sana? Bende tiroit hastasıyım benimde değerlerim geçen haftaki kontrolde yükselmiş 4 olmuş. Hapın gramajını artırdı bana.Merhaba canım 10.haftamdayım 2 gün önce gördüm bebişimi bir sıkıntısı yok çok şükür troidim yüksek çıktı dr ilaç verdi 2 hafta sonra ikili teste gidicem cinsiyetimizide öğreniriz belki rabbim isteyen tüm arkadaşlarımın muradını verir inşallah sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırız inşallah
Cnm yaptrdnmi testini ins guzel hbrler alirsn bizide hbrdar etKızlar yarın 12. Günüm kan testi yaptıracağım.. sesim çıkmazsa 3 5 gün anlarsınız.. olumlu olursa paylaşırım hemen :)