2016 Aralik tup bebek

Günaydın kızlar nasılsınız bugün? Mide bulantılarına çAre neler yapıyorsunuz?

Sağol canım hepiniz sağolun , inşallah maddi manevi Allah o gücü tekrar verir de tekrar deneriz inşallah

O taraflarda koru hastanesi iyi.ama doktor ismi bilmiyorum malesef .çok zit yerlerde oturuyoruz ben sincandaki koru hastanesi hüseyin pehlivana gidecem mesela
Sen kullanıyor muydun bilmiyorum ama elimde chrinon jel var bir kutu yakınsan ya da ihtiyacı olan varsa Ankara- elvankent deyim haberiniz ola

kızlar günaydın...benim bugün 10.gün sabah evde ovülasyon testi vardı onla yaptım ikinci çizgi silik çıktı.yani eğer gebelik olsaydı koyu çıkması lazımdı. malefes yok...

kızlar günaydın...benim bugün 10.gün sabah evde ovülasyon testi vardı onla yaptım ikinci çizgi silik çıktı.yani eğer gebelik olsaydı koyu çıkması lazımdı. malefes yok...
Cnm küm demiş koyu olması lazımdı diye, gözünaydın muhtemelen hamilesin, hcg değerleri kana çok fazla karışmadığından 10. Günde silik çizgi çıkar zaten. Burda hemen hemen hepimizin silik çizgi çıkmıştı aynı günde. Resmini çekip koy buraya görelim istersen cnm.

Ovulasyona cok guvenme cnm idrarda gebelik testine de guvenme hatta moral bozmaktn baska brsy degil. 5. Gun embriyisuysa kanda cikar bgn.

Papat06 cnm elde edip kaybetmek negatif gormekten eminim daha zordurAllah sabrinida versn ins. En kisa zmnda umut ve moral depolayip yeni tedavi planlari kuracagina ve anne olma isteginden vazgecmeyecegine eminim. Allah hepimizin kucagini doldursn ins

çok umutlu değilim zaten...çünkü 2.gün embriyosudu..inşallah güzel çıkar ama bilemiyorum...teşekkür ederim cvpladığınız için...@okaliptus_ ve P purple81

çok umutlu değilim zaten...çünkü 2.gün embriyosudu..inşallah güzel çıkar ama bilemiyorum...teşekkür ederim cvpladığınız için
Cnm bnde dun 7. Gun idrar testi yaptm negatifti bnmde 5. Gun embriyosu bnmde cnm skldi baya ama mecburen iyi olmak zorundyz bebislerimiz bizimle ins kanda pozitifi goruruz. Bnde huzursuz ve umutsuz gbiyim ama kandaki sonucu gormeden hicbrsey belli olmaz

Ama ikinci gün embriyosu için çok erken cnm hem ovulasyon testi ile niye yaptın :) boşuna üzüyorsun belkide kendini sen 12. Gün kan ver cnm

Merhaba canım 10.haftamdayım 2 gün önce gördüm bebişimi bir sıkıntısı yok çok şükür troidim yüksek çıktı dr ilaç verdi 2 hafta sonra ikili teste gidicem cinsiyetimizide öğreniriz belki rabbim isteyen tüm arkadaşlarımın muradını verir inşallah sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırız inşallah

Cnm kaç çıktı tiroitin? Doktor nasıl bir yorum yaptı sana? Bende tiroit hastasıyım benimde değerlerim geçen haftaki kontrolde yükselmiş 4 olmuş. Hapın gramajını artırdı bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…