2016 Aralik tup bebek

Kızlar yumurta sayısına hiç takılmayın
Benim ilk tüp bebek tedavimde 22 yumurtam oldu 18 tanesi kaliteli döllendi o denemem tutmadı diger kalanlarla iki kez dondurulmuş denedim kızım oldu yani okdr embriyodan sadece 1 tanesi tuttu
En son tedavimde 12 yumurtam oldu 11 tanesi döllendi ama sadece 2 tanesi 5. Güne kdr geldi öyle üzüldüm anlatamam tutmayınca sil baştan yine yapacaktım düşüncesi bile acayip üzüyordu beni ve umutsuzdun..iki embriyoda tuttu ilk kez.. çok örnek okudum 1 tane 2. Gün embriyosu olup tek yumurta ikizine hamile kalanlar bile vardı bu forumda ...
Rabbim nasip etsin zor bi süreç herkesin yardımcısı olsun
Hergün adet olma korkusu her agrımda bşy oldu korkusu ile günler zor geçiyor her aşaması gerçekten zor yaşamıyan anlayamaz bizleri

Benim ilk tüp bebek tedavimde 22 yumurtam oldu 18 tanesi kaliteli döllendi o denemem tutmadı diger kalanlarla iki kez dondurulmuş denedim kızım oldu yani okdr embriyodan sadece 1 tanesi tuttu
En son tedavimde 12 yumurtam oldu 11 tanesi döllendi ama sadece 2 tanesi 5. Güne kdr geldi öyle üzüldüm anlatamam tutmayınca sil baştan yine yapacaktım düşüncesi bile acayip üzüyordu beni ve umutsuzdun..iki embriyoda tuttu ilk kez.. çok örnek okudum 1 tane 2. Gün embriyosu olup tek yumurta ikizine hamile kalanlar bile vardı bu forumda ...
Hergün adet olma korkusu her agrımda bşy oldu korkusu ile günler zor geçiyor her aşaması gerçekten zor yaşamıyan anlayamaz bizleri
Bir örnekte benim canım bir yumurtam toplantı rezervlerin düşük o da döllendi şimdi çok şükür hamileyim. Allah ol der o da oluverir gerisi boş. Allaha tevekkül edelim

Cnm benimde 4 tsh ım , sana kaçlık verdi ilaçları? 3 hafta sonra tekrar yaptır dedi bana testleri, on gün oldu daha. Kadın doğuma söyledim daha erken yapayımmı diye. Hamilelik hormonuyla tsh çapraz etki yaparmış vucudumuzda . Şu anki rakam gerçek tsh değilmiş. 15. Haftadan sonra hamilelik değerleri düşüşe geçermiş ve tsh da normale dönermiş. Ozman yapılan tahlillerde net öğrenebilirmişiz aslında gerçek değerimizi.
50 mg verdi canım 1 ay sonra testi tekrarlayacağız inşallah düşer ikimizinde sıkıntı yaşamayız

Aynen canım ya hiç geçmiyor günler bide şimdi rahimde batmalar daha sert oluyor korkuyorum allah korusun hepimizin bebeklerini

50 mg verdi canım 1 ay sonra testi tekrarlayacağız inşallah düşer ikimizinde sıkıntı yaşamayız
İnşallah cnm, peki bilgi verdiyse sana gebeliğin hangi evresinde riskli olur yükseklik?4 olması heralde şu an için risk taşımıyordur diye düşünuorum. Aslında kafamı çok kurcalıyor bu konu, tedirginim çok.

Benim de son seferinde 9 yumurtam toplanmisti 4u dollendi 3u kaliteliydi. Bir tanesi 5. Gune gelebildi. 4cc kalitede bir embriyoydu. Ama allaha sukurler olsun ki hamileyim. Ufak şeylere takilmayin kizlar.

Aynen canım ya hiç geçmiyor günler bide şimdi rahimde batmalar daha sert oluyor korkuyorum allah korusun hepimizin bebeklerini
Valla deişik deişik şeyler oluyor bendede vesvese ediyorum rahmim sanki şişmiş gibi deişik bi agrısı var enfeksiyon da olmuşum bol su içiyorum biraz iş yapsam acayip yoruluyorum bitermi 9 ay :KK43:
Bir örnekte benim canım bir yumurtam toplantı rezervlerin düşük o da döllendi şimdi çok şükür hamileyim. Allah ol der o da oluverir gerisi boş. Allaha tevekkül edelim
Mşlh cnm tek yumurta nkdr büyük stres demi dolu boşmu döllendimi döllenmedimi stresi .. çok şükür rabbim nasip etti gerçekten mucizevi bşy

Benim de son seferinde 9 yumurtam toplanmisti 4u dollendi 3u kaliteliydi. Bir tanesi 5. Gune gelebildi. 4cc kalitede bir embriyoydu. Ama allaha sukurler olsun ki hamileyim. Ufak şeylere takilmayin kizlar.
cnm benim embriyolog da kalitesini 4CC dedı. haftaya kalp atışı icin randevum var. cok endişeliyim daha once bu aşamada kanamam olup kaybettiğim oldu. suan hersey yolunda aslında ama ya kalp atışı olmazsa diye düşünüp duruyorum. dun aksam korkumdan bhcg baktırdım 15,800 çıktı cok şükür. bugun sat a göre 5+6 da yim.
sen ne aşamadasın kalp atışını gördünüz mü ? kac günlük oldun ? su 4cc olayı kafamda hep ..

kızlar kalp atışını kaçıncı günde gördünüz alttan mı bakıldı kalp atım hızınıza ne dedı dr. sonrasında ne zaman tekrar çağırıyorlar
bıraz bılgı tecrübelerden lutfen :)

kızlar kalp atışını kaçıncı günde gördünüz alttan mı bakıldı kalp atım hızınıza ne dedı dr. sonrasında ne zaman tekrar çağırıyorlar
Ben 6+2 de kalp atışını gördüm ama duyulmadı küçük olduğu için bir hafta sonra çok şükür duydum canım

Ben 6+5 de gittim kan testinden 15 gün sonra gel demişti doktorum.
Alttan muayne etti ve kalp atisini duyduk,gelisimi güzel dedi o kadar

X