2016 Aralik tup bebek

Hamile olan arkadslar kanda pozitifi gormeden önce idrar testi yaptınız mı ? Yaptysanz kacıncı gun pozitf gördünüz? Bana 5. Gun embrysu transfr edildi bgn 7. Günümdü sabh idrArıyla test yaptım negatfti. İdrR testine guven olmaz tabi ama yinede moralim bozuldu
9. Gün yaptım pozitifti ama ikiz ondan tek olsa çıkmayabilirdi erken yapmışsın cnm

Kızlar bugün akşamdan beri karnimda bir ağrı var, sanki reglim başlayacakmış gibi, korkuyorum normal mi bu
Adet tarihin yakın zamandaydı ya ondan cnm zamanla azalacak ben her wc ye gidince kan görcem diye elim yüreğimde insan herşeyden korkuyor
Agrım oluncada korkuyorum agrım olmayıncada..

Farkındym ama yüregm daraldı valla kimisi 7, gundede silik ciZgi gormus gaza geldm yaptm elimde patladı:) simdi kana kdr sabredecegm ama icim icimi yiyecek kesin
Valla ben 9. Günü zor bekledim şeytan hep dürttü daha erken yap diye ... 10. Gün kan ver cnm varsa kesin çıkıyor 5. Gün embriyosu seninki çıkar
Bide 5. Gün embriyosunda kana 8. Gün geçiyor zaten bugun idrar testin negatif olması normal

Valla ben 9. Günü zor bekledim şeytan hep dürttü daha erken yap diye ... 10. Gün kan ver cnm varsa kesin çıkıyor 5. Gün embriyosu seninki çıkar
12. Gun veririm diyrm ama suan idrar testinden esimde bende moral olark kotu etkilendik. 10. Gun dayanamayip veririz belki

Hamile olan arkadslar kanda pozitifi gormeden önce idrar testi yaptınız mı ? Yaptysanz kacıncı gun pozitf gördünüz? Bana 5. Gun embrysu transfr edildi bgn 7. Günümdü sabh idrArıyla test yaptım negatfti. İdrR testine guven olmaz tabi ama yinede moralim bozuldu
çok erken can. benmki . gün embriyosuydu 10. gün erken gebelik te çok silik çıktı. 11. gün yine yaptım biraz daha belirgindi. 12. gün kan testinde 99 gördüm. sen çok erkencisin biraz daha bekle bence. hem herkeste idrar geçme süresi değişiyor kimisi erkenden görebiliyor kimisi kan testinden sonra amca görebiliyor. bence idrarda çıkmadı die negatife bağlamak için çok erkenn... hiç sıkma canını pozitif düşün pozitif olsu

çok erken can. benmki . gün embriyosuydu 10. gün erken gebelik te çok silik çıktı. 11. gün yine yaptım biraz daha belirgindi. 12. gün kan testinde 99 gördüm. sen çok erkencisin biraz daha bekle bence. hem herkeste idrar geçme süresi değişiyor kimisi erkenden görebiliyor kimisi kan testinden sonra amca görebiliyor. bence idrarda çıkmadı die negatife bağlamak için çok erkenn... hiç sıkma canını pozitif düşün pozitif olsu
Sagol cnm brz daha toparladim kafami umudumi yeserttim arastrdm brzda. Ins vardir bebegim bnmledr

Merak edilecek bişey kalmadı canım lekelenme başladı yani bizim rüya kötü bitiyor zaten doktorum çoktan umutsuzdu, kısmet ne bileyim . Anembrionik gebelik düşünüyor yani boş kese diyor hoca:KK1::KK1:
Çok üzüldüm nedesem boş hergün bi umut ile insan bekliyor biliyorum zor:KK43: rabbim en kısa zamanda nasip ETsin :KK43:

Amin canım amin sağol. Biz de sizde ki güzelliklerlerle umutlanıp Mutlu oluyoruz inşallah kısmet olur ne diyeyim
Cnm biliyorum sanki hiç evlat sahibi olamıycak gibi düşünüyorsun ama İnan öyle olmuycak bana doktor git o kocanı boşa ondan çocuk olmaz dediğinde dünya başıma yıkılmıştı ... rabbim nasip ederse 3 çocuğum olcak benim için mucize bile deildi olmaz diyordum ama rabbim nasip edince oluyor 4 tüp bebek yaptırdım zordu yoruldum yıprandım.. ama bak geçti seninde gececek sadece nolur pes etme belki zamana ihtiyacın var okdr ... ben inanıyorum şurada negatif gören herkes hamile kalacak
Kızlar yarın 12. Günüm kan testi yaptıracağım.. sesim çıkmazsa 3 5 gün anlarsınız.. olumlu olursa paylaşırım hemen :)
Güzel haber alıp vereceksin inş:KK66:

Cnm biliyorum sanki hiç evlat sahibi olamıycak gibi düşünüyorsun ama İnan öyle olmuycak bana doktor git o kocanı boşa ondan çocuk olmaz dediğinde dünya başıma yıkılmıştı ... rabbim nasip ederse 3 çocuğum olcak benim için mucize bile deildi olmaz diyordum ama rabbim nasip edince oluyor 4 tüp bebek yaptırdım zordu yoruldum yıprandım.. ama bak geçti seninde gececek sadece nolur pes etme belki zamana ihtiyacın var okdr ... ben inanıyorum şurada negatif gören herkes hamile kalacak

Güzel haber alıp vereceksin inş:KK66:
Sağol canım inşallah inşallah AMİN

Papat06 Papat06 canm benim ne desem teselli etmez, ama geçecek inan ve yeniden deneyeceksiniz. Maddi manevi imkanın varsa en kısa zamanda tekrar deneyin , inanıyorum mutlaka olcak. Benimde ilki boş gebelikti , dünya başıma yıkılmıştı, bu şartlarda heralde bu da benim imtihanım ben en çok istediğim şeyi anneliği tatamayacam diyordum. Ama allahım yüzümüze güldü. Allah isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah. Sende bunu başaracaksın mutlaka yete ki pes etme, bu süreçlerde bizim sınavımızmış, sonu iyi bitsin canım benim.

X