- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 173
İnsanın kafası karışır sanırım genetik doktoru incelemeye gerek görmediyse bence onun dediği bi tık daha öndedirCanım benim saol ne yapayım yaştan dolayı fazla bekletmiyor doktorlar ilk adette başlancak. Bikaç doktor genetik inceleme yapalım dedi embiriyolara ama genetik doktoruda gerek yok dedi sorun yok sende düşse öylede düşer dedi. karar veremedim bende
Amin inş zaman su gibi gelip geçsin Doğum yaptım herşey yolunda dediğimiz günler gelsin :)Hayırlısıyla kucağımıza aldığımız günler de gelsin inşallah canım.
Dondurulmuş olmasına rağmen nkdr pahalı Doğu tüp bebekte daha uygun Batı daha pahalı hepsi aynı şeyi yapıyor neden bukdr fiyat farkı var anlamıyorumDonmuşla yaptırdım gene 5bini buldu canım. Bişey olmaz canım inşallah bol bol dinlencen artık olsa doktor söylerdi sana risk var diye doktorlar acımasız biliyosun hemen söylüyorlar iyisin maşallah sen demek kızın da üç ay lekelenme oldu çok kötü bişey ya wc ye gitmeye korkuyorum kan görücem diye
Valla sanki geçmiycek zaman daha kış ayındayızBende normal düşünmüyorum çok yıprandım gerçekten günler geçmiyor öyle büyüdüki gözümde 9 ay şuan konuşmaya bile gücüm yok tükendim sanki salı 8.hafta doluyor benim sanki yıl oldu
merhaba cnm, benim embriyologum bu genetik testlerin cok anlamlı olmadığını anlattı. embriyodan alınan 1 hücreye yapılan testlerde birşey bulunsa bile dıger sağlam hucreler olumsuzlukları onarabiliyirmus. ya da tam tersi bir sorun tespit edilemezse zaten transfer ediliyor diyor. hatta artık bu pgt cgh testlerinin yapılmasından kayda değer bir sonuc elde edilemediği görüşü yaygınlaşmaya başlıyormuş kongrelerde..Canım benim saol ne yapayım yaştan dolayı fazla bekletmiyor doktorlar ilk adette başlancak. Bikaç doktor genetik inceleme yapalım dedi embiriyolara ama genetik doktoruda gerek yok dedi sorun yok sende düşse öylede düşer dedi. karar veremedim bende
Evet canım bende kararsız kaldım. Kalbini duyamadık 9 haftalık kürtaj oldum o yüzden araştırıyorum. kasım tüp bebekte beraberdik nasıl gidiyor başladınmı tedaviyemerhaba cnm, benim embriyologum bu genetik testlerin cok anlamlı olmadığını anlattı. embriyodan alınan 1 hücreye yapılan testlerde birşey bulunsa bile dıger sağlam hucreler olumsuzlukları onarabiliyirmus. ya da tam tersi bir sorun tespit edilemezse zaten transfer ediliyor diyor. hatta artık bu pgt cgh testlerinin yapılmasından kayda değer bir sonuc elde edilemediği görüşü yaygınlaşmaya başlıyormuş kongrelerde..
Aynen katiliyorum canim dusecegi varsa duser... Bizdende istediler yumurtalarin genetik testini bizde istemedik... Gerek duymadik..Canım benim saol ne yapayım yaştan dolayı fazla bekletmiyor doktorlar ilk adette başlancak. Bikaç doktor genetik inceleme yapalım dedi embiriyolara ama genetik doktoruda gerek yok dedi sorun yok sende düşse öylede düşer dedi. karar veremedim bende
Bana gore para tuzagi... Artik bazi merkezlerin gozleri para para para goruyor... Cok yazik cook.. Bizler okadar zor sartlarda yaptiriyoruz tedavileri manevi ve maddi acidan cok yipraniyor insan...merhaba cnm, benim embriyologum bu genetik testlerin cok anlamlı olmadığını anlattı. embriyodan alınan 1 hücreye yapılan testlerde birşey bulunsa bile dıger sağlam hucreler olumsuzlukları onarabiliyirmus. ya da tam tersi bir sorun tespit edilemezse zaten transfer ediliyor diyor. hatta artık bu pgt cgh testlerinin yapılmasından kayda değer bir sonuc elde edilemediği görüşü yaygınlaşmaya başlıyormuş kongrelerde..
Evet canım malesef güvenim kalmadı artık benim doktorlara merkezlere.nerdensin nerde olacaksın tedavini, eşim ve benim Kromazom testlerim genetik testlerimde birşey çıkmadı sadece heterizogot çıktı oda coraspin ve iğne ile tedavisi oluyormuş. Sadece kaliteli yumurta ve sperm yeterli benim embiriyolarım kalitesizmiş orta kalitenin altı demişti embriyolog yani ortada herşey bence incelemeye bile gerek yok incelendiği zaman tedavisi olsa tamamda zaten kalitesiz embiriyonun nesi incelenirki :)) bizi saf filan zanneden çok ellerine düştük birkere diye düşünüyolarBana gore para tuzagi... Artik bazi merkezlerin gozleri para para para goruyor... Cok yazik cook.. Bizler okadar zor sartlarda yaptiriyoruz tedavileri manevi ve maddi acidan cok yipraniyor insan...
ınsallah hayırlısıyla saglikla hamıle kalırsın kucağına alırsın cnm. hatırlıyorum seni ben de.Evet canım bende kararsız kaldım. Kalbini duyamadık 9 haftalık kürtaj oldum o yüzden araştırıyorum. kasım tüp bebekte beraberdik nasıl gidiyor başladınmı tedaviye
İnşallah alırsın kucagına canım gerçekten çok zor maddi manevi 6 deneme allah yardımcın olsun ..bende vitamin ve inofolic kullanıyorum hazırlık için
ınsallah hayırlısıyla saglikla hamıle kalırsın kucağına alırsın cnm. hatırlıyorum seni ben de.
dondurulmuşlar vardı benim onlar transfer edildi 7 ocak'ta. şükür pozıtıf ama korkuyorum cok daha once yaşadıklarımdan. yarın keseyi görmeye gıdecegız bakalım allahım yüzümüzü güldürsün bu kez..6. denemem oldu bu
Evet katiliyorum sana canim..Evet canım malesef güvenim kalmadı artık benim doktorlara merkezlere.nerdensin nerde olacaksın tedavini, eşim ve benim Kromazom testlerim genetik testlerimde birşey çıkmadı sadece heterizogot çıktı oda coraspin ve iğne ile tedavisi oluyormuş. Sadece kaliteli yumurta ve sperm yeterli benim embiriyolarım kalitesizmiş orta kalitenin altı demişti embriyolog yani ortada herşey bence incelemeye bile gerek yok incelendiği zaman tedavisi olsa tamamda zaten kalitesiz embiriyonun nesi incelenirki :)) bizi saf filan zanneden çok ellerine düştük birkere diye düşünüyolar
Bende bahceci cem beyle mailleştik ayrıca memorial cem beyle ve yüzyıl pendik doç dr gelmiş onunla yüzyüze görüşmem oldu çok ilgiliydi çokta sevdim henüz karar veremedim nerde yaptıracagımaEvet katiliyorum sana canim..
Biz yilladir hollandada tedavi gorduk ama hic bir tedavim positif olmadi..
Hic bir sorununuz yok dendi...
3 dusugum oldu
Butun yapilan genetik testler hepsi cok guzel bir problem gorunmuyordu.. 3 dusukten sonra biz tup bebek tedavilerine basladik 3 asilama 2 taze tupbebek 2 dondurulmus fakat hic biri tutmadi..
Sonra Yucel Karaman hocaya gittik bana dedigi ilk sey sana tup bebek yapmam kizim once dusuk sebebini bulmamiz lazim ve inanin o doktor rahmimin T-seklilde oldugu fark etti ve dediki tupbebek bile tutunamaz dedi o yuzdende dusuklerin olmus dedi... Neyseki cerrahi histereskopi oldumve sorun cozuldu ve ben 9 ay sonra kendiligimden hamile kaldim ve suan 5 yasina girecek bir kizim var... Kizima hemen kardes istedik ama olmadi 3 asilama yaptirdik tutmadi.. Tekrar Yucel Karaman hocama gittik benden hsg istedi ve bu defada rahimde yapisiklik olmus.. Muhtemelen sezeryandan sonra oldu dedi... Hemen ayni gun ameliyat oldum ve temizledi cok sukur.. İlk adetimde tedaviye basladik ama tutmadi... Mustafa Bahceciye son anda karar kildik yanlis bir karar almisim
Keske Yucel hocanin merkezinde yaptirsaydim buyuk bir hata yaptik.. Sirf bana yuksek fiyat cikardiklari icin merkez degistirdim.. Ama mart/nisanda Orda yaptiracagim insaallah..
Kusura bakma uzun oldu..
Sen nerde yaptiriyorsun?
Canim sakin oyl dusunme olur mu oyle sey, guzel olsun hersey hepimiz icin, ayip olmak ne demek, bu forumun amaci herkes sevincinide uzuntusunude paylasiyor birbirimize destek oluyoruz, saglikla al canim yavrularini bizde teyzeleri olarak sevinelimBende böyle mutluluğumu yazarken İnan sizlere ayıp oluyormu acaba diye düşünüyorum bi yazmayayım diyorum bi yazmakta istiyorum
bi arkadaşım var yıllardır tedavi oluyor olmadı bebeği onu görmek istemiyorum üzülecek diye
Bu yoldan geçenleri rabbim bebekle taçlandırsın kimse üzülmesin gerçekten çok zor
Ay canim benim cok zor biliyorumBende bahceci cem beyle mailleştik ayrıca memorial cem beyle ve yüzyıl pendik doç dr gelmiş onunla yüzyüze görüşmem oldu çok ilgiliydi çokta sevdim henüz karar veremedim nerde yaptıracagımaçok zor gerçekten durumumuz ,uykularım kaçıyor hiç huzurlu degilim maddi manevi bir yıkım olmayacakmı korkusu yine aynı şeyler negatif kürtaj kalp atışı duyulmaması zor günler yinemi olur düşünce endişesi canım
bbnm daha cuma günü yumurtalıklarım toplanacak nelere dikkat etmem gerekiyorCanim hangi asamadasin ??
36 canım o yüzden ilk adet ile başlıcam 6 ocakta kürtaj oldum inşallah bu kez yumurtalarım kaliteli olur önerin varmı..Ay canim benim cok zor biliyorum
Benim icin Fulya Bahceci bitti!
Memnun kalmadim..
Bir cok nedeni var ama en onemlisi Guven..
Guven hissedemedim ne yazikki...
Bakalim bende Bruksel Tup bebek merkezinde yapmayi dusunuyorum...
Hakkimizda hayirlisi olsun canim...
Hu arada yasin kac canim?
Ruh halim çok hassas bu dönemde zaten duygusal bi insandım iyicene sulu göz oldum umarım bu hafta sizlerden güzel haber gelcek rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşCanim sakin oyl dusunme olur mu oyle sey, guzel olsun hersey hepimiz icin, ayip olmak ne demek, bu forumun amaci herkes sevincinide uzuntusunude paylasiyor birbirimize destek oluyoruz, saglikla al canim yavrularini bizde teyzeleri olarak sevinelim
En önemlisi gerçekten güven hissetmek benim arkadaşım benim gittiğim merkezde yaptırdı negatif oldu daha gitmedi bana öyle güven vermiştik doktorlar 4 denemeyide orda yaptım ki olana kdr orda yapardım zaten artık akraba gibi olduk gidince oturul muhabbet ediyoruz hani özlermi insan tüp bebek merkezini biz özlüyorduk doktorları hemşireleri çok tatlı eşimle arada gidiyorduk hal hatır sormaya :)Ay canim benim cok zor biliyorum
Benim icin Fulya Bahceci bitti!
Memnun kalmadim..
Bir cok nedeni var ama en onemlisi Guven..
Guven hissedemedim ne yazikki...
Bakalim bende Bruksel Tup bebek merkezinde yapmayi dusunuyorum...
Hakkimizda hayirlisi olsun canim...
Hu arada yasin kac canim?
Yumurta toplama işlemi kolay bi islem zaten.anestezi altinda toplanir.önemli olan embriyonun dollenmesi ve gelismesi.bbnm daha cuma günü yumurtalıklarım toplanacak nelere dikkat etmem gerekiyor
Günaydın canimmarkadaşlar günaydın nasılsınız ?
burada konular çok hızlı takip edemiyorum bende sizi attığım linkteki fotoları paylaşmak istedim çok güzel
https://kadin.mynet.com/gebelik-aile/1198476-ilk-gununden-dogumuna-kadar-bir-bebegin-gelisimi.html
benimde transferim 1-2 haftaya transferim olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?