Canim hangi asamadasin ??Kızlar merhaba Allah hepimize hayırlı Salih evlatlar nasip etsin bnde ilk defa tüp bebek sürecine başladım çok heyecanlıyım nelere dikkat edeceğimi bilmiyorum bana bu noktalarda yardımcı olursanız sevinirim
gunaydın kızlar
allah hepinize saglikla kucağınıza almayı nasip etsin ınsallah.
benim 07 ocak'ta transferım oldu 2 tane 5. gun embrıyosu. cok şükür 16 ocak'ta 222 ıle pozıtıfı gördük. 2 gun sonra 629 oldu 2 gun sonra da 1945 oldu. yanı 3 katı gibi artışlar. yarın da ilk usg kontrolüm var derken bugun sabahki jel çubuğunun ucuna azıcık kırmızı kan bulaşmıştı.
daha önce bir pozitifim olmustu yine tup bebek. onda kırmızı net bir kanama olmustu ve sonra ara ara devam etti. sonra kese buyumedi yokoldu kürtaj oldum. o yüzden cok korkuyorum yine ayni seyler mi olacak diye.
bu jel çubuğuna kan bulaşan oldu mu sizlerde olucem stresten((
Cnm geçer ara ara vücudun değişik yerleri agrıyor bence düzelir aynı şikayeti gecen arkadaşım dedi 20 haftalık o 1 hafta sürmüş geçmiş bence seninkide geçerKizlar gunaydinn
Size bir sorum var. Yaklaşık bir haftadır belimden sol bacagima doğru bi ağrı var,egilirken çok kötü oluyorum. Ters bi hareket mi yaptim hic bilmiyorum. Bu tarz sikayetler hamileligin 25. Haftasinda falan basliyomus.
Internette hep bel fıtığı diyo.insallah oyle degildir. Hamile arkadaslar siizn bu tarz agriniz oluyo muuu????
Cnm kalçadan iğne oluyosan oda yapıyo olabilir. O şişlik bele bacağa vuruyo.Kizlar gunaydinn
Size bir sorum var. Yaklaşık bir haftadır belimden sol bacagima doğru bi ağrı var,egilirken çok kötü oluyorum. Ters bi hareket mi yaptim hic bilmiyorum. Bu tarz sikayetler hamileligin 25. Haftasinda falan basliyomus.
Internette hep bel fıtığı diyo.insallah oyle degildir. Hamile arkadaslar siizn bu tarz agriniz oluyo muuu????
Günaydın canım ben jel kullanmıyorum ama kullanan arkadaslarin bi çoğu ayni durumu yasadi.kanama devam ediyo mugunaydın kızlar
benim 07 ocak'ta transferım oldu 2 tane 5. gun embrıyosu. cok şükür 16 ocak'ta 222 ıle pozıtıfı gördük. 2 gun sonra 629 oldu 2 gun sonra da 1945 oldu. yanı 3 katı gibi artışlar. yarın da ilk usg kontrolüm var derken bugun sabahki jel çubuğunun ucuna azıcık kırmızı kan bulaşmıştı.
daha önce bir pozitifim olmustu yine tup bebek. onda kırmızı net bir kanama olmustu ve sonra ara ara devam etti. sonra kese buyumedi yokoldu kürtaj oldum. o yüzden cok korkuyorum yine ayni seyler mi olacak diye.
Yok canım igne vurunmuyorum.hamilelikle alakali bi ağrı olmasina razıyım ama bel fıtığı falan değildir insallahCnm kalçadan iğne oluyosan oda yapıyo olabilir. O şişlik bele bacağa vuruyo.
İnşallah gecer bir an önceYok canım igne vurunmuyorum.hamilelikle alakali bi ağrı olmasina razıyım ama bel fıtığı falan değildir insallah
Günaydın cnm, benimde şiddetli bel ağrılarım var, bazen sağ ayağıma çok hafif vuruyor. Yanlız ben bel fıtığından ameliyat oldum 9 sene önce ve de kiloluyum. Ben bekliyordum bu yüzden bu ağrıları. Bundan dolayı normal doğum yapmayında düşünmüyorum açıkcası. Zamanında yaşadığım acıları tekrar yaşamak istemiyorum. Umarım senin bebekten dolayı gelen ağrıdır.Kizlar gunaydinn
Hayırlısı olsun cnm, ikizler yolda geliyor anlaşılan :)gunaydın kızlar
İki gün önce bende de aynı şey oldu, yanlız benim kahvaltı sonrası diş fırçalarken oldu , yaptığım kahvaltı boşa gittiİlk kusmamı yapmış bulunmaktayım resmen içimden canavar çıkarcasına sesler çıkararak kustum :) pis ama bebeklerden olduğu için keyiflide :)
cnm yarım saat falan once wc gittim hıcbırsey yok cok şükür ama acaba yattığım icin mi aşağı akmıyor diye senaryolar üretiyorum. daha once yaşadığım kaybımda ilk kanamam su gibi sızmıştı kırmızı. sonrasında durdu gecti vs ama sonucu kotu oldu. o yüzden cok korkuyorum ısteGünaydın canım ben jel kullanmıyorum ama kullanan arkadaslarin bi çoğu ayni durumu yasadi.kanama devam ediyo mu
Cok geçmiş olsun canım sağlık olunca gercekten çok zor.Allah yardimcin olsunGünaydın cnm, benimde şiddetli bel ağrılarım var, bazen sağ ayağıma çok hafif vuruyor. Yanlız ben bel fıtığından ameliyat oldum 9 sene önce ve de kiloluyum. Ben bekliyordum bu yüzden bu ağrıları. Bundan dolayı normal doğum yapmayında düşünmüyorum açıkcası. Zamanında yaşadığım acıları tekrar yaşamak istemiyorum. Umarım senin bebekten dolayı gelen ağrıdır.
sagol cnm 6. tup denemem Allahım yüzümüze baksın artık saglikla gelsin bebis ya da bebisler. her an bırsey olacak endişesiyle yasıyorum.Hayırlısı olsun cnm, ikizler yolda geliyor anlaşılan :)
Cok iyi anliyorum seni bende ilk hamileligimde 2 hafta boyunca durmadan kanama yaşamıştım ve düsükle sonuclanmisti. Bende su an en ufak birseyde kanamam mi basladi acaba diyorumcnm yarım saat falan once wc gittim hıcbırsey yok cok şükür ama acaba yattığım icin mi aşağı akmıyor diye senaryolar üretiyorum. daha once yaşadığım kaybımda ilk kanamam su gibi sızmıştı kırmızı. sonrasında durdu gecti vs ama sonucu kotu oldu. o yüzden cok korkuyorum ıste
Kizlar selam, bende iyi haberler vermek isterdim ama durumum cok vahim, bu sabah kalktigimda adet kanamasi gibi kanamam basladi doktora gittim hemen yakindaki ozel hastaneye, dr bakti ve sali dan bugune kese hic gelismemis en son 6mm di hala ayni boyutta, ama isin tuhaf kismi hcg istikrarli devam etmis 6344 cikti, olmasi gerektigi gibi yani. Dr bi umut saliya kadar bekleyelim gelisecek mi dedi.igne yapti ve ilaclarada devam dedi Kese olmasi gereken yerden asagidaymis. Eger gelisme saglanmazsa sali gunu alacaklar bebegimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?