2016 Aralik tup bebek

Kizlar gunaydinn
Size bir sorum var. Yaklaşık bir haftadır belimden sol bacagima doğru bi ağrı var,egilirken çok kötü oluyorum. Ters bi hareket mi yaptim hic bilmiyorum. Bu tarz sikayetler hamileligin 25. Haftasinda falan basliyomus.
Internette hep bel fıtığı diyo.insallah oyle degildir. Hamile arkadaslar siizn bu tarz agriniz oluyo muuu????

gunaydın kızlar
allah hepinize saglikla kucağınıza almayı nasip etsin ınsallah.
benim 07 ocak'ta transferım oldu 2 tane 5. gun embrıyosu. cok şükür 16 ocak'ta 222 ıle pozıtıfı gördük. 2 gun sonra 629 oldu 2 gun sonra da 1945 oldu. yanı 3 katı gibi artışlar. yarın da ilk usg kontrolüm var derken bugun sabahki jel çubuğunun ucuna azıcık kırmızı kan bulaşmıştı.
daha önce bir pozitifim olmustu yine tup bebek. onda kırmızı net bir kanama olmustu ve sonra ara ara devam etti. sonra kese buyumedi yokoldu kürtaj oldum. o yüzden cok korkuyorum yine ayni seyler mi olacak diye.
bu jel çubuğuna kan bulaşan oldu mu sizlerde olucem stresten ((

Cnm kanamalar normal aslında bide değerin çok iyi hani böyle yüksek ise sonrasında çok sorunlu geçmiyor bende düşük yaptım bundan önceki tedavimde gerçekten insan korkuyor
Değerin çok güzel benim değerime yakın ikiz olabilir Çan'ını sıkma kanama şeklinde kan gelirse kork digerleri yerleştiği için oluyor
Cnm geçer ara ara vücudun değişik yerleri agrıyor bence düzelir aynı şikayeti gecen arkadaşım dedi 20 haftalık o 1 hafta sürmüş geçmiş bence seninkide geçer

Cnm kalçadan iğne oluyosan oda yapıyo olabilir. O şişlik bele bacağa vuruyo.

Günaydın canım ben jel kullanmıyorum ama kullanan arkadaslarin bi çoğu ayni durumu yasadi.kanama devam ediyo mu

ebos cnm inşallah kanaman ilerlemez bendede oldu ama allaha şükür herşey güzel dedi doktor bakalım yarın tekrar gidicem şimdi durdu tertemiz oldu içim. Lekelenme filan yok. Ama tabi 12. Haftaya kadar uzun bi zaman var. O zamana kadar içim rahat etmiycek. Ama sen sıkma canını doktor doğuma kadar kanamalı giden var dedi. Benim bı arkadaşım gerçekten her ay kanama geçirdi şimdi 3 aylık beneği var maşallah. Darısı bizim bebeklerimize.

Günaydın cnm, benimde şiddetli bel ağrılarım var, bazen sağ ayağıma çok hafif vuruyor. Yanlız ben bel fıtığından ameliyat oldum 9 sene önce ve de kiloluyum. Ben bekliyordum bu yüzden bu ağrıları. Bundan dolayı normal doğum yapmayında düşünmüyorum açıkcası. Zamanında yaşadığım acıları tekrar yaşamak istemiyorum. Umarım senin bebekten dolayı gelen ağrıdır.

Hayırlısı olsun cnm, ikizler yolda geliyor anlaşılan :)

İlk kusmamı yapmış bulunmaktayım resmen içimden canavar çıkarcasına sesler çıkararak kustum :) pis ama bebeklerden olduğu için keyiflide :)
İki gün önce bende de aynı şey oldu, yanlız benim kahvaltı sonrası diş fırçalarken oldu , yaptığım kahvaltı boşa gitti

Günaydın canım ben jel kullanmıyorum ama kullanan arkadaslarin bi çoğu ayni durumu yasadi.kanama devam ediyo mu
cnm yarım saat falan once wc gittim hıcbırsey yok cok şükür ama acaba yattığım icin mi aşağı akmıyor diye senaryolar üretiyorum. daha once yaşadığım kaybımda ilk kanamam su gibi sızmıştı kırmızı. sonrasında durdu gecti vs ama sonucu kotu oldu. o yüzden cok korkuyorum ıste

Cok geçmiş olsun canım sağlık olunca gercekten çok zor.Allah yardimcin olsun
Insallah dediğin gibi hamileliktendir

Hayırlısı olsun cnm, ikizler yolda geliyor anlaşılan :)
sagol cnm 6. tup denemem Allahım yüzümüze baksın artık saglikla gelsin bebis ya da bebisler. her an bırsey olacak endişesiyle yasıyorum.
allah hepımıze hayırlısını versin.

Cok iyi anliyorum seni bende ilk hamileligimde 2 hafta boyunca durmadan kanama yaşamıştım ve düsükle sonuclanmisti. Bende su an en ufak birseyde kanamam mi basladi acaba diyorum
Insallah birşey yoktur gene kanaman olursa doktorunu ararsin hemen

Canım aynı durum şuan bende de var.. kalp atışını duymak için gittiğimizde kesenin gelişmediğini gördük.. doktor ilaçlarımı kesti ve pazartesi için son bir umut çağırdı.. yarın hastaneye gitsem de bir mucizeyle karşılaşsam bebeğim sağlıklı şekilde büyümüş olsa kalbi gümbür gümbür atıyor olsa..

Aynı durumdayız yani.. Allah sabır versin ve yavrularımızı bize bağışlasın canım

kızlar gunaydın hayırlı sabahlar herkese özledim szileri
lekelenmemden beri annemde kalıyorum evde yorulmiyim diye net yok giremedim umarım herkes iyi hersey yolundadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…