2016 Aralik tup bebek

Benim e2 yüzünden transferim ertelenmişti ilk 60 çıkmıştı 1 ay ertelendi doktor 200 ve üzeri olması gerekiyor dedi.. bir ay sonra 225 çıktı transferden sonra bakılmadı.. senin kaç çıktı?

Maşallah canım benim içime doğmuştu zaten sen tek dediğin zaman bile içimden hep 2 geçti.. çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşallah

Canim e2 sonuclarini doktor soylemedi dosyada kaldi o ben de bakmadim hatirlamiyorum malesef.
Yine de cevap İçin teşekkürler

Benim e2 yüzünden transferim ertelenmişti ilk 60 çıkmıştı 1 ay ertelendi doktor 200 ve üzeri olması gerekiyor dedi.. bir ay sonra 225 çıktı transferden sonra bakılmadı.. senin kaç çıktı?
Benim 2130'muş 1340'a düşmüş.Düşmesi ve sonrasında yaşadığım transferin 5. günü adet sancısı ümitlerimi tüketti.şuanda da sanırım kanamam gelmeye başladı

Kanaman varsa hemen doktorunu ara onu kesmek için arkadaşlara iğne veriyordu.. e2 östrojen hormonu oluyor bende estrofem işe yaramamıştı bantlarla devam ediyorum şuan ama ağrı bende de var.. vakit kaybetme bence

Cnm senin transferinin 5. Günü ve kanaman mı başlıyor dedin? Doktorun bilgisi varmı? Kanamayı durdurmak için ilaç vermedimi sana? E2 hormonunun yükselmesi için ilaç takviyesi verecek sana.
Yok vermedi,27 tahlil günüm.dün prostoron ve e2 bakıldı.progestoron yükselmiş,e2 düşmüş.tahlil sonucuma göre ilave ilaç vermedi.estrofem ve vajinal jel dışında bir şey yok.

Kizlar selam, bende iyi haberler vermek isterdim ama durumum cok vahim, bu sabah kalktigimda adet kanamasi gibi kanamam basladi doktora gittim hemen yakindaki ozel hastaneye, dr bakti ve sali dan bugune kese hic gelismemis en son 6mm di hala ayni boyutta, ama isin tuhaf kismi hcg istikrarli devam etmis 6344 cikti, olmasi gerektigi gibi yani. Dr bi umut saliya kadar bekleyelim gelisecek mi dedi.igne yapti ve ilaclarada devam dedi Kese olmasi gereken yerden asagidaymis. Eger gelisme saglanmazsa sali gunu alacaklar bebegimi

Cnm senin transferinin 5. Günü ve kanaman mı başlıyor dedin? Doktorun bilgisi varmı? Kanamayı durdurmak için ilaç vermedimi sana? E2 hormonunun yükselmesi için ilaç takviyesi verecek sana.
Ben üniversite hastanesine gidiyorum,dr ulaşamam,tüp bebekte kapalıdır,ama hastaneye gidebilirim.Sen nereye gitmiştin?

Canim e2 sonuclarini doktor soylemedi dosyada kaldi o ben de bakmadim hatirlamiyorum malesef.
Masallah canım çok sevindim adına , Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah

minikgelin çok sevindim canım Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin pıtırcanları :)

Maşallah canım benim içime doğmuştu zaten sen tek dediğin zaman bile içimden hep 2 geçti.. çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşallah

Allah razı olsun kızlar hep içimden ikiz geçiyordu doktorlar tek dedikçe içim bi tarafı buruk oldu
Bugünse alıştırmıştım kendimi tek oluşuna ikiz diyince gerçekten şaşırdım hala şaşkınım
Rabbim isteyen herkese nasip etsin anlatması tarifi çık zor gerçekten

P4 yüksekliği zaten yumurta çatlaması anlamına gelir transferden önce yaşadım aynısını adet düzensizliğin varsa P4 ü ayarlayamamış olabilirler.. estrofem zaten e2 desteği canım internetten p4 yüksekliğini araştır. Aslında orada böyle bir sonucun çıktıysa doktorun zaten kanaman olacağını biliyordu.. acil olarak doktorunu ara bizden daha iyi aydınlatır seni ama ikisini de yaşadım transferim ertelendi 2 kere p4 yumurtaların olgunlaştığı zaman yüksek çıkar böyle olduğunda transfer ertelenir sen transfer öncesi p4üne bak canım benim erken geliştiği için lucrin adında iğne kullanmıştım transfer öncesi.. şimdi biz ne desek kafan karışır ben o kadar araştırdım ki bunları.. transferin dondurulmuş muydu peki?

Cnm kan değerim gayet güzel artmış belki senin bebişin Totosu biraz ağırdır bence diger gitmene büyüycek inş kanama genelde oluyor hamilelerde tabi can sıkıyor kanama ama 9 ay boyunca kanama ile hamilelik geçirenler var .. inş tüzel haber vereceksin rabbim yardımcımız olsun hepimizin

Cnm benim inan çok üzüldüm. Dua edelim Allahım kabul eder inşallah. Salıya kadar kesen büyüyecektir.stres yapma, evde yat dinlen. Allahım bebeğini sana bağışlasın inşallah.

Cnm benim inan çok üzüldüm. Dua edelim Allahım kabul eder inşallah. Salıya kadar kesen büyüyecektir.stres yapma, evde yat dinlen. Allahım bebeğini sana bağışlasın inşallah.

Kizlar cok sagolun,amin insallah, sabirla beklemekten baska yapabilecegim bisey yok umarim iyi haberler veririm ama umudum kirildi. Rabbim sizlerin evlatlarinizi size bagislasin, saglikla alin kucaginiza insallah

Canım çok üzüldüm inşallah güzel haberler verirsin ayaklarını yüksekte tutup dinlen Salı gününe kadar protein ağırlıklı beslen.. rabbim yavrunu sana bağışlasın inşallah

Alıntı yaparak yazarsan sevinirim ,zaten kafam uçmuş gitmiş malum bana mı yazdım diye anlamıyorum
Hangi değere göre tutmadığı anlaşılıyor anlamadım..anlamadım...benim transfer sonrası 5. Gün değerim

Kizlar cok sagolun,amin insallah, sabirla beklemekten baska yapabilecegim bisey yok umarim iyi haberler veririm ama umudum kirildi. Rabbim sizlerin evlatlarinizi size bagislasin, saglikla alin kucaginiza insallah
İnş gelişir,salı günü her şey güzel olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…