2016 Aralik tup bebek

Anladım canım hakkında hayırlısı olsun inşallah sağlıklı sıhhatli evladın olur .

ben Anadolu sağlık merkezi john hopkins diye hastane var orda yaptırdım.

Kızlar Allahıma binlerce şükür 121 çıktı değerim. Doktor sevinebilirsin dedi :) cumartesi tekrarlayacakmisim. Insallah aksilik çıkmaz değer artar.
Maşallah gözün aydın canım değerin çok güzel. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.

Kızlar Allahıma binlerce şükür 121 çıktı değerim. Doktor sevinebilirsin dedi :) cumartesi tekrarlayacakmisim. Insallah aksilik çıkmaz değer artar.
Ayyy maşallah sana en güzel Doğum günü süprizi geldi işte inşallah sağlıkla kucağına alırsın mutluluk sağlık ve huzurla nice senelere

Canım yarın kaçta gideceksin haber verirsin :)

Cigerim parcalandi ama yapacak hicbirsey yok Allah a itimat ve tevekkulden baska yapabilecegimiz hicbirsey yok rabbim daha buyuk acilar vermesin yasayanlara ömür versin guzel gunler gelecek sabir et dua et karanlik zamandasin ama her karanligin bir aydinligi var ayni gece gunduz gibi dualarim seninle canim rabbim tez zamanda kavustursun evlatlarimiza hayirlisiyla burada daha guzel sohbetler etmeyi nasip etsin mutlu haberler vermeyi birbirimize sevdiklerimize o duyguyu tez zamanda yasatsin inşallah

@ruya hayal canım dirayetli ol hayırlısı buymuş demekten başka bişey gelmiyor ki elimizden çok üzüldüm umarım en yakın zamanda daha sağlıklı hep seninle olacak bebeğin gelir kavuşursunuz birbirinize

Kızlar bugün testimi tekrarladım ilki 204 çıkmıştı ikinci 389 çıktı döktür güzel dedi kese görmek için 2 hafta sonra gel dedi bana çok uzun geldi çok değilmi dedim olsun daha iyi net görürüz herşeyi dedi sizde nasip olmustu? Beni neden bu kadar bekletiyor ki acaba yani en fazla 1 hafta sonra gel demesi gerekmizmi

Bir hafta erken canım bizde ongünü geçmişti görmek için. Erken gitsen görünmese oda stres vaktinde git ve gör canım.Sabır et zor olsada

Ben kan tahlilini bir kere yaptırmıştım canım :) 25 Aralıkta keseyi gördükten sonrada bir kere gittim doktora onda kalp atımı vardı duymadık bu pazar kalp atışını duyarız inş. Kendi doktoruma nerdeyse bir ay sonra gidicem zor olsada sabır..

Benim ikinci 660 larda cikmasina ragmen 3 hafta sonra gel dedi. Ben iki hafta sonra gittim sadece kese gorundu. 3 hafta sonra kalp de duyuldu elhamdulillah. Ikide bir ultrosona girmememiz icin bence boylesi daha iyi. Yillardir bekliyruz zaten bir iki hafta daha sabredelim biseyolmaz ins:)

Ne güzel haber ben zaten seni pozitif hissetmiştim silik idrar testinden :) Başlarda çok mutlu oluyorsun sonra sürekli keseyi merak ediyorsun keseyi görünce kalp atışını öyle öyle geçiyor haftalar . Her anı ayrı güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…