Canim ne diyecegimi bilmiyorum inan.. Uzuntunu en derinden hissedebiliyorum...Kızlar ben bugün size iyi haberlerle gelemedim malesef.. kalp atışını duymak için gittik ama kese gelişmemiş.. 6+2 olması gerekirken daha o boyuta gelememişdoktor pazartesiye kadar kanaman başlar düşük yapcaksın dedi, eğer vücut kendiliğinden atmazsa kürtajla temizleyeceklermiş
Çok üzgünüm çok.. kabus gibi geliyor şuan yaşadıklarım,çünkü ben buna benzer şeyleri daha önce de yaşadım.. başta tutmasaydı o kan sonucu negatif olsaydı bi kaç gün üzülüp geçicektim ama pozitifi gördükten sonra kaç haftadır yok bhcg ikiye katlıyor mı yok kese görüncek mi yok kalp atışı duyulcak mı diye ümitle kendimi hamileliğe kaptırıp gitmişim...
Hadi hayirli haberler alirsin insaallah 12-14 gun sonra...Kızlar bugün transferim oldu.bu progestano iğne kalcalarımı çok ağrıtıyor yürüyemiyorum bide çok üşüyorum ben normal mi.?
Hadi hayirli haberler alirsin insaallah 12-14 gun sonra...
O igneler malesef cok agri yapiyorbenimde kalcalarim berbat agriyordu.. Ne saga ne sola yatabiliyordum... Ama bebis icin cekiliyor iste...insaallah senin tutar benimkiler tutmadi ne yazikki...
Canim ayni agriları yaşadım 5 gün ağrıyan yerlerine masaj gerekiyor ben değemiyordum bile transferde çatala otururken bile ağladım ağrıyan beze olan yerlerine 40 dk boyunca beze oluşan yerleredaireler halinde masaj yapılması Şen'inde katlanman gerekiyor çok rahatlayacaksın bunu ya arnica jel yada saf alkol ile yapılırsa büyük etkisini görürsün bezelerin azaldığını ben hemşireye dua ettim resmen.. çok çektim günler ay gibi geldi şimdi jele çevirdi benim tedavimi dediğimi hemen uygulattır yakınına.. uyumak sağ sola dönmek mümkün değil çünkü geçmiş olsun
Kolonya da olur şimdi oralar ateş ateş yanar arada buz kompleksi yap 10 dakkalık masaj yaptır biraz. Sık dişini yoksa üstten ovalamakla geçmiyor bezelere biraz sert uygulama yapılması gerekirAynen öyle canm.yatarken kalkarken kendimi sıkıyorum. Saf alkol aldırayım bari.
Günaydın herkese!!!!!Aynen öyle canm.yatarken kalkarken kendimi sıkıyorum. Saf alkol aldırayım bari.
Ay hadi az kalmış bu ayın sonunda güzel haber alırız şnş :)günaydın kızlar dorukta transfere 1 kala bende heyecan:) dünkü olumsuzluklara hepimiz üzüldük bu da şunu gösteriyor pozitifi alınca ohh diyemeyecegiz. Allah meleklerimizi korusun ve bizlere bağışlasın inş
bende iğne vuruluyorum. artık yürüyemez duruma geleceğim sanırım. ayrıca vurulduktan 1-1.5 saat sonra deli gibi bir üşüme geliyor.Kızlar bugün transferim oldu.bu progestano iğne kalcalarımı çok ağrıtıyor yürüyemiyorum bide çok üşüyorum ben normal mi.?
alkol veya kolonyalı pamuklarla masaj yap nazikçe. Bir de iğne yapılmadan önce 5 dk iki elinin arasında yuvarlayarak iyice ısıt, İnan ki ağrıtmıyor böyle yaparsan, yapılınca da 5 dk bastır enjexion yerine vehemen kalkma. Üşüme çok normal değil enjexion yerin apseli falan olmasınbende iğne vuruluyorum. artık yürüyemez duruma geleceğim sanırım. ayrıca vurulduktan 1-1.5 saat sonra deli gibi bir üşüme geliyor.
alkol veya kolonyalı pamuklarla masaj yap nazikçe. Bir de iğne yapılmadan önce 5 dk iki elinin arasında yuvarlayarak iyice ısıt, İnan ki ağrıtmıyor böyle yaparsan, yapılınca da 5 dk bastır enjexion yerine vehemen kalkma. Üşüme çok normal değil enjexion yerin apseli falan olmasın
bende iğne vuruluyorum. artık yürüyemez duruma geleceğim sanırım. ayrıca vurulduktan 1-1.5 saat sonra deli gibi bir üşüme geliyor.
Hadi inşallah güzel bir değerle gel kuzum.Günaydın kızlar . inşallah hepimiz için güzel hayırlı bir gün olur. Yarın test günüm ve doğumgünüm oldugundan dayanamadim yine idrar tesi yaptım biraz daha belirgin çıktı. Hemşiremi aradim ve ilacın etkisi çok etkili olmaz kan ver bakalim dedi. Şimdi kan verdim geldim. İnşallah iyi bir sonuç çıkar.bir sorum var tabiki her gün gibi acaba idrarda pozitif çıkması için kan değeri minimum kaç olmalı?
Insallaaahhh canım çok sagol.Hadi inşallah güzel bir değerle gel kuzum.
evet değerim yüksekti canım, doktorlar hemşireler yüksek ihtimal ikiz diyorlardı, ama meğersem bir tanesi bile gelişmemiş.. kese boyutunu sordum doktora ama hala 5 haftalık konumunda ve kesenin şekli bozulmuş bu sağlıklı bi gebelik değil dediCnm senin değerin yüksek çıkmıştı demi öyle hatırlıyorum beden böyle oldu acababelki büyür allahtan umut kesilmez kese kaç mm idi küçük derken nkdr küçük
burada en iyi birbirimizi biz anlıyoruz zaten canım, hepimiz benzer süreçlerden geçiyoruz benzer sıkıntıları heyecanları telaşları yaşıyoruz... çok teşekkür edermCanim ne diyecegimi bilmiyorum inan.. Uzuntunu en derinden hissedebiliyorum...
Hic kolay degil..
evet ben de gebeliğim sağlıklı ilerliyor zannederken topicte üzücü haberler okuyunca çok etkileniyordum, ama benim de başıma gelecekmiş nerden bilebilirdim ki.. 7 sülale duymuştu hamile olduğumu.. şimdi işin en zor tarafı o kadar insana laf anlatmaya çalışmak.. ahh ahhlar vahh vahhlar bitmez artıkGünaydın kızlar dün rüya hayal olsun jeliboni olsun için çok kötü bir gündü üzücü haberler aldık. Okuyunca ister istemez etkileniyorum hem onlar için üzülüyorum hem kendin için endişeleniyorum bakalım pazar günü doktorum bana ne diyecek. Şunu anladım ki kucağımıza alana kadar rahat nefes almak yok. Sürekli şükür sabır halinde olalım inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?