kanda çıkar bence wer ben werdim rahatladım kii senden iki gün sonraydı transferimBenimde çatlatma iğneme göre hesaplarsam dün adet olmam gerekiyordu daha önce iki asilama yaptırmıştım çatlatma ignesinden 15 gün sonra adet olmuştum bu sefer olmadı rahimde baskı gibi bişey var devamlı özellikle idrara çıkmadan önce oluyor arada belim ve kasık agrisi da çekiyorum uyku var devamlı ama ilaçlardan mi yoksa benim minikte yoldamı diyorum içim daralıyor yarın 10. Gunum 5. Gun embriyosuydu acaba bi kan versem mi diyorum doktor çarşamba demişti ama ...
Sağol cnm benim, dünyanın masrafını yapıyoruz bebişlerimize kavuşmak için. Artık bunlarda son demler diye düşünüyorum allahım kısmet ederse.Keşke bi kaç kutu yazsalarda göndersek sana canım benim doktor 3kutu yazdı sadece bi kutu ödüyormuş sgk oda günde bir olarak ben akşam sabah kullanıyorum bitince bende progestan fitile dönerim artık
İnşallah bebeğinin pıt pıt atan kalbini duyarsın canım. Dualarım seninle.Aynen canım nasıl gelecekse perşembe bilmiyorum. İçim acıyor resmen Allah büyük ama olacagı varsa olacak olacagı yoksa da ne yapsak boş
İnşallah yolda canım belirtiler erken gebelik belirtileri inşallah senden de güzel haberler alacağız. Rabbim harcadığımiz emeklerin,göz yaşlarının karşılığında inşallah sağlıkli sihatli bogum bogum kolları yumuk yumuk gözleri olan topac gibi missss kokulu evlatlar versin.Salih kul olacak ,İslamın yolunda yureyecek bize ve vatana hayırlı evlatlar olsun insallahBenimde çatlatma iğneme göre hesaplarsam dün adet olmam gerekiyordu daha önce iki asilama yaptırmıştım çatlatma ignesinden 15 gün sonra adet olmuştum bu sefer olmadı rahimde baskı gibi bişey var devamlı özellikle idrara çıkmadan önce oluyor arada belim ve kasık agrisi da çekiyorum uyku var devamlı ama ilaçlardan mi yoksa benim minikte yoldamı diyorum içim daralıyor yarın 10. Gunum 5. Gun embriyosuydu acaba bi kan versem mi diyorum doktor çarşamba demişti ama ...
7aralık transfer günümdü 19 aralık test günü 209 du beta. Şimdi 7haftalık normalde. Bebeğe baktı küçük haftasına göre istediğimiz gibi gelişmemiş dedi. Kalp atışı da net alamadı. İnan kafam karmakarışık oldu. Perşembe duymasam bile pazartesiye kadar bekletirler umarım. Beklemek isterim çünküYa ozaman sorun olmaz kinasip sanırım
Benim arkadaşım 4 kez düşük yaptı 2 si kürtaj oldu 2 si kendiliğinden düştü tüm testleri yaptırdı hiç bşy çıkmadı 5. Hamileliginde sorunsuz ilerledi Doğum yaptı ... o kendiliğinden hemen hamile kalabiliyor tüp bebek deildi ama hep düşün oluyordu ..
Sen şimdi tam kaç günlüksün 1 hafta geriden gelebilir ondan sorun olmuyor kızımda öyle olmuştu
Aminnnn canım inşallah
Allah razı olsun aminnnn canımmmmİnşallah bebeğinin pıt pıt atan kalbini duyarsın canım. Dualarım seninle.
İnşallah canım. Allah ol derse hiç bir şey önüne geçemezCanim Allahtan ümit kesilmez insallah hersey normale döner. Çok zor bi süreç gercekten. Benim ilk gebeligim boştu çok üzülmüştüm .Artik ne gelirse rabbimden diyorum.
Aminn canım benimİnşallah yolda canım belirtiler erken gebelik belirtileri inşallah senden de güzel haberler alacağız. Rabbim harcadığımiz emeklerin,göz yaşlarının karşılığında inşallah sağlıkli sihatli bogum bogum kolları yumuk yumuk gözleri olan topac gibi missss kokulu evlatlar versin.Salih kul olacak ,İslamın yolunda yureyecek bize ve vatana hayırlı evlatlar olsun insallah
amin vericem inşallah canimkanda çıkar bence wer ben werdim rahatladım kii senden iki gün sonraydı transferim
Bende iki negatif gördüm canım anlıyorum ama sabır diyorum bunda da vardır bir hayır dicez allahın dediği olur üzülme nolurİnş canım ama elimde değil aglama krizleri geliyor arada sonra normale dönüyorum
net mi alamadı hiç mi alamadı biraz geriden gelsede toparlar inşş sen dua et bol bol dinlen o güne kadarda inşş sorun kalmaz7aralık transfer günümdü 19 aralık test günü 209 du beta. Şimdi 7haftalık normalde. Bebeğe baktı küçük haftasına göre istediğimiz gibi gelişmemiş dedi. Kalp atışı da net alamadı. İnan kafam karmakarışık oldu. Perşembe duymasam bile pazartesiye kadar bekletirler umarım. Beklemek isterim çünkü
Aminn canım insallahİnşallah verceksin cnm
Sabretmekten başka elimizden bir şey gelmiyor maalesef canım. Bu 4.gebeliğim ilk defa bebegimi içimde görmüştüm. bir mucize olur da inşallah perşembe yoluna girer her şey diye dua ediyorum.Bende iki negatif gördüm canım anlıyorum ama sabır diyorum bunda da vardır bir hayır dicez allahın dediği olur üzülme nolur
Vallahi canım önce karından hafif var gibi kalp atışı dedi. Sonra istersen için rahat etsin vajinal bakayım dedi. Daha net duyulur dedi. Sorun olmazsa alttan bakın içm rahatlasın dedim. Alttan bakınca net gördü bebegi gelişimi geride dedi 6haftalık dedi. Kalp atışını da alamadı. 1cm i geçmesi gerekirdi 0.28 felan dedi bebek. Ben detaylı sorunca tabi bunları öğrendim. Bugün çok üzüldüm yarına toparlanmam lazım işe gidecegim. Bu kafayla çalıştım iş yerinde bugün azap işkence gibiydi. Toparlanmam şart işim parayla bankada çalışıyorum. Bu dalgınlıkla hata yapmaktan korkuyorum. Allahım dualarımızı kabul eder inşallah perşembe bize bir sürpriz yapar bebegimnet mi alamadı hiç mi alamadı biraz geriden gelsede toparlar inşş sen dua et bol bol dinlen o güne kadarda inşş sorun kalmaz
Allah yüzünü güldürsün canım umutsuz olma, güzel hayaller kur lütfenSabretmekten başka elimizden bir şey gelmiyor maalesef canım. Bu 4.gebeliğim ilk defa bebegimi içimde görmüştüm. bir mucize olur da inşallah perşembe yoluna girer her şey diye dua ediyorum.
Dualarimdasin canım herşey güzel olacak inşallah stres yapma.Sabretmekten başka elimizden bir şey gelmiyor maalesef canım. Bu 4.gebeliğim ilk defa bebegimi içimde görmüştüm. bir mucize olur da inşallah perşembe yoluna girer her şey diye dua ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?