2016 Aralik tup bebek

Benim değerim düşük olduğu halde 10. Günde idrarda çıktı. Erken gebelik testi al cnm alcaksan

Aden51 benimde çok tıkanmıştı jel içerde donmuştu. Kokuda yapıyodu. Doktora söyledim temizledi. Kapkara oluyo içerde. Şimdi benimde geliyo siyah siyah korkmana gerek yok. Ama temizlet enfekjiyon oluyomuş.

Cnm dondurulmuşlamı oldun bilmiyorum ama taze transferse belki seninde yumuralıkların mı şişti acaba

Cnm nasıl temizledi sana?
Şu ördek ağızlık varya hatırlıyomusun onla açtı. Bi aparatla çıkardı donmuş jelleri birsürüydü şok oldum görünce. Elinle bi yokla bakalım ne kadar tıkanmış içerisi doluysa git temizlet. Elle anlaşılıyor çünkü

Ay okurken korktum ben cnm ya. Ultrasonla bakarken anlaşılmıyomudır acaba?

Canım benim rabbim o acıyı yasatmasın inşallah herşey Güzel olur inşallah güzel haberler verirsin canım inşallah güzel bir sürpriz yapar sana miniğin
İnşallah canım. 2kimyasal 1dış gebeliğim vardı ama hiç bu kadar yaklaşmamıştım anneliğe bu hepsinden fazla koyar. Rabbim büyük neyse en hayırlısı o olsun

İnşallah herşey yolunda gider bebeğin sağlıkla hayırlısıyla gelir inşallah canım moralini çok bozma sıkıntı bebeğini de etkiler olumlu düşün herşey güzel olsun inşallah
İnş canım ama elimde değil aglama krizleri geliyor arada sonra normale dönüyorum

Sağol canım içim rahatladı ne zaman bırakacağız bunları acaba yaa

Sagol Allah razı olsun canım. Rabbimden en hayırlısını diliyorum inşallah. Elden bir şey gelmeden bekleyeceğiz. Ah bir güzel haberini alsam neler yapmam ki

Jel zor valla progestan fitil iyiydi bu çok tahriş ediyor ben bidaha kullanmam benim hemşirede yat 15 dakka diyor yatıncada içerde kalıyor yeter herhalde 15 dakka
Bgn ilk gunumdu rahat uyguladm ama icerde birikme yapiyor diyorlar zmnla ozmn is zorlasacak belliki. Evde tabiri caizse deli dana gibi dolandim durdum 20 dk boyunca. Yagmurda yagiyo disarda yurumek istemedm isimiz cok valla

Bgn ilk gunumdu rahat uyguladm ama icerde birikme yapiyor diyorlar zmnla ozmn is zorlasacak belliki. Evde tabiri caizse deli dana gibi dolandim durdum 20 dk boyunca. Yagmurda yagiyo disarda yurumek istemedm isimiz cok valla
Öyle canım ya bide renkli gelir posası canın sıkılır ben iğneye razıyım valla keşke hep iğne verseydi doktorum ne yaparsan yap kalıyo içinde

arkadaşlar sizi daralttım biliyorum.kusura bakmayın hakkınızı helal edin.son bişey daha sorucam yumurtalar toplandı bugün banyo yapablirmiyim:)

arkadaşlar sizi daralttım biliyorum.kusura bakmayın hakkınızı helal edin.son bişey daha sorucam yumurtalar toplandı bugün banyo yapablirmiyim:)
Yarın yap canım zaten şişkinlik oluyor bide üşütürsen allah korusun kötü olur yinede sen bilirsin sonuçta bi operasyon geçirdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…