2016 Aralik tup bebek

Hadi gözün aydin olsun canim darisi bize.
Kac haftalikken duyuluyo kalp atışı
Çok sağolasın canım ben tam 6+2 yim doktor ultrasonda tam günü gününe dedi. 7 haftalıkken net duyuluyor sanırım. Biz atışını gördük çok şükür.

Canim bilmiyorum ki 14. Gun bugun, hayirlisi olsun insallah herseye raziyiz, darisi basiniza

Çok sağolasın canım ben tam 6+2 yim doktor ultrasonda tam günü gününe dedi. 7 haftalıkken net duyuluyor sanırım. Biz atışını gördük çok şükür.
Ayyy canm ne güzel yaaa kalp duyan anneleri görünce böyle çok heyecanlanıyorum zaman geçmiyor. Cmtsi randevum var o zaman 6+2 olucaz inşallah hem görür hem duyarım

Tek embriyoları gördükçe biraz içim rahatlıyo. Gözün aydın canim Allah sagsalim kucagina almayi nasip etsin. Benim de tek embriyo ve iki yapmadı doktor. Kaçıncı gün embriyosuydu?
Canim cok sagol darisi basina insallah benim tek yerlestirildi oda 5. Gun embriyosuydu

Cnm kalp atımını gördük biz. Allahım sanada nasip etsin inşallah. Güzel haberlerle gel.
Masallah canım çok sevindim sağlıkla devam etsin inşallah. Benim de kese göründü minnak bişey leblebi gibi ama kalp için erken dedi hoca çok da zorlamadı vaginal bakmıştı biraz ağrı duyunca bıraktı, cumartesi gel tekrar usg yolksac( kesenin büyümesi) görelim dedi

pozitif gören arkadaşlar ne yediniz ne içtiniz..nelere dikkat ettiniz.hep yattınız mı???

pozitif gören arkadaşlar ne yediniz ne içtiniz..nelere dikkat ettiniz.hep yattınız mı???
Canim ben hep yatmadim agir isler haric evimde herseyi yaptim, yemek bulasik vs. yeri geldi egildimde uzandimda market posetleri bile tasidim.ama rabbim nasip etti cok sukur. Ama bu isleri yaparken hep kontrolluydum, kontrolu elden hic birakmadim, yorulunca dinlendim, insallah seninde pozitif olur

Ben hep yattım nerdeyse sağolsun annem yanımdaydı hiçbirşey yaptırmadı, hatta hala korumalı bol yatış az kalkış şeklindeyim. Bol proteinli dengeli klasik beslenme , hergün meyve ananas ( 1 dilim)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…