- 16 Kasım 2015
- 2.315
- 1.635
- 83
bnm embrıyolarım 3. gun dondrulmustu onları 5. gune gotureceklerı için carsamba cozdurecekler cuma transfer olacak ama senın 5. gun dondurulduysa o gun cozdurur ararlar senı herhalde. bana cuma sabah aranırsınız ogleden snra da transferınız olur dendı. aksılık cıkmazda 5. gune gıdebılırlerseCanım bende dondurulmuş embriyo ile transfer olacak bugün kontrol vardı rahim duvari kalinligi 8.1 ml çıktı sence nasıl transfer olunacak gun mu emriyolar çözülüyor ben doktora sordum öyle bir şey dedi ama tam olarak net anlamamış oladabilirim bilgi verirsen iyi olur Allah hakkımızda hayirlisini versin
Tek embriyoları gördükçe biraz içim rahatlıyo. Gözün aydın canim Allah sagsalim kucagina almayi nasip etsin. Benim de tek embriyo ve iki yapmadı doktor. Kaçıncı gün embriyosuydu?Tek embriyo canim cok sagol bugun 14. Gunumdu. Darisi sana insallah
Benim yarın son. 14 güne tamamla demişti doktor.Kızlar şu bantları hala kullanıyormusunuz adı climare forte olan
Dualarım seninle cnm benim hadi git gör pıt pıtları da gelAy maşallah kuzuya gözün aydın canım bana da dua et 3 te randevum var çok korkuyorum.
Canım seninde pıtı pıtılarin hayirli olsun insAllah bende çok mutluyum annesine gösterdi kendini minigimDualarım seninle cnm benim hadi git gör pıt pıtları da gel
Şimdi çıktı, öldüm öldüm 1336 çıktı , hocayı bekliyoruz şimdi de usg ve yorum için. Senin????Papat06 cnm çıktımı sonuç?
Bende öyleyim canim sürekli aklimfa senaryo var ilk hamileligimde bos gebelik oluşmuştu buda mi böyle olacak diye çok korkuyorum, sonra kendi kendime herseyin hayirlisi diyorumKizlr yaaa bisey sorucam pozitif alanlar sizde de mi oyle surekli icimde bi sikinti hamdlsun Allaha hersey yolunda olmasina ragmen bir endise bir korku bi felaket senaryolari. Acaba hormonlardan mi böyle yoksa bi ben mi boyleyim ???
Cnm kalp atımını gördük biz. Allahım sanada nasip etsin inşallah. Güzel haberlerle gel.Şimdi çıktı, öldüm öldüm 1336 çıktı , hocayı bekliyoruz şimdi de usg ve yorum için. Senin????
Kalp atısini da gören arkadaşlar tam olarak kaç haftalıksiniz ???
hadi maşallah gözümüz aydın :)Allahım şükürler olsun minnamığımı gördüm kalp atışlarını da gördüm ama tam duyulmadı. 1 hafta sonra net duyulur dedi doktor.
Hmm benim daha var desenize beklemek ne zor iş arkadaşBenim 2.gun embriyosu netten baktigimda transfere göre 6+1 ama doktoruma gore 5+5 fakat görünen 5+3 müş canım
Hadi gözün aydin olsun canim darisi bize.Allahım şükürler olsun minnamığımı gördüm kalp atışlarını da gördüm ama tam duyulmadı. 1 hafta sonra net duyulur dedi doktor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?