Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar merhabaaaa
9. Gunum bugun Kaç gündür alıştığım. Ağrılarım bugün beni terkesmiş görüşlerimdeki batmalarda korkuyorum ben onlara belirti demiştim hep ama.bugün hiçbiri yok neden böyle oluyor yaaa
arkadaşlar bulantılara ne iyi gelir tecrübelerinizi bekliyorum
MaşAllah canım gözün aydın. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin Amin.Kizlaaar sonucum 1019 cikti, cook mutluyum, allahim bu duyguyu herkese nasip etsin insallah. Hepinize yurekten dua ediyorum
Oy masallah ne kdr yuksek cikmis degerin hayirli olsun kuzum cok sevindm tek embriyomuydu seninKizlaaar sonucum 1019 cikti, cook mutluyum, allahim bu duyguyu herkese nasip etsin insallah. Hepinize yurekten dua ediyorum
Tek embriyo canim cok sagol bugun 14. Gunumdu. Darisi sana insallahOy masallah ne kdr yuksek cikmis degerin hayirli olsun kuzum cok sevindm tek embriyomuydu senin
Ooo maşallah çok güzel gözün aydınKizlaaar sonucum 1019 cikti, cook mutluyum, allahim bu duyguyu herkese nasip etsin insallah. Hepinize yurekten dua ediyorum
Cok sagol canim yaa hepinizden allah razi olsunOoo maşallah çok güzel gözün aydın
Kizlaaar sonucum 1019 cikti, cook mutluyum, allahim bu duyguyu herkese nasip etsin insallah. Hepinize yurekten dua ediyorum
Amin canim cok sagol hepimiz icin insallahAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
çok sağ ol canım tuzlu tuzlu iyi gelebilir bende denicemiş yerinde hamile olan arkadaşlarım çubuk kreker falan koyuyordu baş ucuna yataktan kalkmadan onlardan yiyordu. böylelikle daha az oluyormuş bulantısı.
Kizlaaar sonucum 1019 cikti, cook mutluyum, allahim bu duyguyu herkese nasip etsin insallah. Hepinize yurekten dua ediyorum
Maşallah yaa çok güzel allah sağlıkla tamamına erdirsin çok sevindim inşallah darısı bana olur tek embriyo için çok güzel bi rakam ikiye bölünmüş olmasın sakın tek yumurta ikizlerin olur ne güzelKizlaaar sonucum 1019 cikti, cook mutluyum, allahim bu duyguyu herkese nasip etsin insallah. Hepinize yurekten dua ediyorum
Amin cnm bnde kntrolden ciktm kan tahlil sonuclari iyiymis rahim kalinligi da 13.5 cikti onada iyi dedi carsamba embriyolar cozdurulecek cumada transfer dedi 5. Gune giderler ins. Bisurude ilac verdi tabi. Senin rahim kalinligi nasildiTek embriyo canim cok sagol bugun 14. Gunumdu. Darisi sana insallah
Çok güzel cnm değerin mşlh hadi gözün aydın zaten adet olmadıgından anlamıştım hamile olduğunuKizlaaar sonucum 1019 cikti, cook mutluyum, allahim bu duyguyu herkese nasip etsin insallah. Hepinize yurekten dua ediyorum
Gözün aydın cnm kalp atışınıda duysak rahat etcez inş:)kızlar selam ben az önce keseye bakmaya gittim. çok şükür 1 tane keseyi gördüm. şuan 5+1 olarak hesapladılar. kalp atışları içinde 31 Ocak' a gün verdiler.
tüm kullandığım ilaçlara da devam etmemi söylediler
İnşallah sağlıkla hepsi cözülür 5.güne giderler bütün yuregimle dualarimda olacaksın canım benimAmin cnm bnde kntrolden ciktm kan tahlil sonuclari iyiymis rahim kalinligi da 13.5 cikti onada iyi dedi carsamba embriyolar cozdurulecek cumada transfer dedi 5. Gune giderler ins. Bisurude ilac verdi tabi. Senin rahim kalinligi nasildi