Çok güzel cnm değerin mşlh hadi gözün aydın zaten adet olmadıgından anlamıştım hamile olduğunu
Gözün aydın cnm kalp atışınıda duysak rahat etcez inş:)
Kızımda 6. Hafta tüp bebek doktoruna gitmiştim kalp atışı başlamış demişti ekranda görmüştümsen ne zaman duyacaksın?
Canım transferim olmadı kısmetse bugün ama transferden sonra devam edeceğimi söyledi.. bende kullanıyorum artık 48 saatte 2 bantKızlar şu bantları hala kullanıyormusunuz adı climare forte olan
Ay maşallah kuzuya gözün aydın canım bana da dua et 3 te randevum var çok korkuyorum.Kızlar bebişi gördüm kalp atımını da gördüm, küçücük pıt pıt atıyodu
Hadl hayirli olsun canim cok az kaldi seninde benim rahim kalinligi transfer gunu belli oldugunda 11 cikmisti ama transfer gunu kacti bilmiyorum canim. Dualarim seninle insallah guzel olacakAmin cnm bnde kntrolden ciktm kan tahlil sonuclari iyiymis rahim kalinligi da 13.5 cikti onada iyi dedi carsamba embriyolar cozdurulecek cumada transfer dedi 5. Gune giderler ins. Bisurude ilac verdi tabi. Senin rahim kalinligi nasildi
Maşallah, gözünaydın canmKizlaaar sonucum 1019 cikti, cook mutluyum, allahim bu duyguyu herkese nasip etsin insallah. Hepinize yurekten dua ediyorum
Çok güzel cnm değerin mşlh hadi gözün aydın zaten adet olmadıgından anlamıştım hamile olduğunu
Gözün aydın cnm kalp atışınıda duysak rahat etcez inş:)
Allahimmmm işte buuuuuyeminle bütün gün dilim dualardaydı Allahimmmm nolur pozitif olsun diye yemin ederim çok sevindim maşallah maşallah değerinde çok yüksek acaba ikizler mi geliyor
Canım bende dondurulmuş embriyo ile transfer olacak bugün kontrol vardı rahim duvari kalinligi 8.1 ml çıktı sence nasıl transfer olunacak gun mu emriyolar çözülüyor ben doktora sordum öyle bir şey dedi ama tam olarak net anlamamış oladabilirim bilgi verirsen iyi olur Allah hakkımızda hayirlisini versinAmin cnm bnde kntrolden ciktm kan tahlil sonuclari iyiymis rahim kalinligi da 13.5 cikti onada iyi dedi carsamba embriyolar cozdurulecek cumada transfer dedi 5. Gune giderler ins. Bisurude ilac verdi tabi. Senin rahim kalinligi nasildi
Mşlh cnm negüzel bugun bisürü güzel haber aldık mşlh :)Kızlar merhaba biz geldik hemde annemize babamiza pıtı pıtı yaptık ama sesimizi duyuramadik. Herkese duaları için teşekkür ederim Rabbim herkesin yardımcı olsun insAllah test yapanlara da pozitif diliyorum insAllah
Yerim onun minnoş kalbini maşlh cnm gözün aydın :)Kızlar bebişi gördüm kalp atımını da gördüm, küçücük pıt pıt atıyodu
Ay hadi az kalmış sende güzel haberlerle gel kalp atışı duyduktan sonra insan rahat ediyor :)Ay maşallah kuzuya gözün aydın canım bana da dua et 3 te randevum var çok korkuyorum.
Cok sagol canim benim hepimiz saglikla kucagimiza alalim insallahMaşallah, gözünaydın canmtebrik ederim
Heee aynı beni anlattın canım dururken biyerlerim ağrıyor sonra yazıyom senaryolarıKizlr yaaa bisey sorucam pozitif alanlar sizde de mi oyle surekli icimde bi sikinti hamdlsun Allaha hersey yolunda olmasina ragmen bir endise bir korku bi felaket senaryolari. Acaba hormonlardan mi böyle yoksa bi ben mi boyleyim ???
Maşallah ne güzel allah sağlıkla devamıniKızlar bebişi gördüm kalp atımını da gördüm, küçücük pıt pıt atıyodu
Maşallah Rabbim kucağına almayı nasip etsin sağlıkla hayırlısıyla inşallahKızlar bebişi gördüm kalp atımını da gördüm, küçücük pıt pıt atıyodu
Maşallah canım hadi gözün aydınKızlar bebişi gördüm kalp atımını da gördüm, küçücük pıt pıt atıyodu
çok sağol cnm inş hayırlı sonuclar alırız en yakın zmnda Allah hepımıze nasıp etsın ınsİnşallah sağlıkla hepsi cözülür 5.güne giderler bütün yuregimle dualarimda olacaksın canım benim
hadı bakalım darısı bana ıns senın sonucunu cok merak edıyordum pozitif olacagını hıssedıyordum :) 2 gun snra tekrar test mı var doktorunla konustnmuHadl hayirli olsun canim cok az kaldi seninde benim rahim kalinligi transfer gunu belli oldugunda 11 cikmisti ama transfer gunu kacti bilmiyorum canim. Dualarim seninle insallah guzel olacak
Maalesef canim,doktorum cok olumluydu ama sonuc negatifCanım test yaptın mı? Benim değerim düştü kimyasal koydular adını yine geçiştirdiler. Ben test diyorum adamlar testler için 4 deneme olumsuz olmalı diyor. İnşallah sen olumlu sonuç almışsındır canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?