• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralik tup bebek

Gunaydin kizlar ben dayanamadim artik, yarini bekleyemedim zaten bugun 14. Gunum. Az once kan verdim dua edin nolur, insallah guzel haberler veririrm, doktor randevusu olan arkadaslarinda hayirli haberlerini bekliyoruz, keseleri kalp atislarini gorun insallah

Cnm o hava sıvının daha ileri itilmesi içinmiiş. Bende önceki iğnelerin havasını alıyodum. Şimdi ellemiyorum. Hemşire sıvı dışarı öıkmadıktan sonra problem yok dedi merak etme.
Çok sağolasın canım.. doktora sordum havasını al sıkıntı olmaz demiş.

Gunaydin kizlar ben dayanamadim artik, yarini bekleyemedim zaten bugun 14. Gunum. Az once kan verdim dua edin nolur, insallah guzel haberler veririrm, doktor randevusu olan arkadaslarinda hayirli haberlerini bekliyoruz, keseleri kalp atislarini gorun insallah
Ay çok heycanlı :) kaçta çıkar dedi sonucun:) hadi pozitif haberi vercen inş ;)

Canım 14. Gün çıkar zaten inşallah pozitif çıkar.

Çok farketmez aslında dışarı çıkmasın ilaç bşy olmaz ama herkes havasını alma demiş ya sende alma can acıtıyor ciddi şekilde :KK43: hayırlısı işe bitseydi şu iğne:)
Ben de havasını almadan yaparım artık canım ne olur ne olmaz. Çocuğum iyi olsunda katlancaz mecbur.

Hadi bklim heyecanla sonucunu bekliyrm merkezdemi verdin kani

Canım 14. Gün çıkar zaten inşallah pozitif çıkar.

Çok farketmez aslında dışarı çıkmasın ilaç bşy olmaz ama herkes havasını alma demiş ya sende alma can acıtıyor ciddi şekilde :KK43: hayırlısı işe bitseydi şu iğne:)

Kizlar cok sagolun oyle heyecanliyimki kalbim yerinden firlayacak, 12:20 de cikacak sonuc haber veririm sizede

canlar sanırım hibor daha fazla acıtıyor ben clexan kullanıyorum doktorunuza bi sorun fark etmiyor diyosa bunu yazdırın. benimki nerdeyse hiç acımıyor. A aykumsal

Back