- 2 Nisan 2015
- 990
- 759
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sağolasın canım.. doktora sordum havasını al sıkıntı olmaz demiş.Cnm o hava sıvının daha ileri itilmesi içinmiiş. Bende önceki iğnelerin havasını alıyodum. Şimdi ellemiyorum. Hemşire sıvı dışarı öıkmadıktan sonra problem yok dedi merak etme.
Ay çok heycanlı :) kaçta çıkar dedi sonucun:) hadi pozitif haberi vercen inşGunaydin kizlar ben dayanamadim artik, yarini bekleyemedim zaten bugun 14. Gunum. Az once kan verdim dua edin nolur, insallah guzel haberler veririrm, doktor randevusu olan arkadaslarinda hayirli haberlerini bekliyoruz, keseleri kalp atislarini gorun insallah
Canım 14. Gün çıkar zaten inşallah pozitif çıkar.Gunaydin kizlar ben dayanamadim artik, yarini bekleyemedim zaten bugun 14. Gunum. Az once kan verdim dua edin nolur, insallah guzel haberler veririrm, doktor randevusu olan arkadaslarinda hayirli haberlerini bekliyoruz, keseleri kalp atislarini gorun insallah
Çok farketmez aslında dışarı çıkmasın ilaç bşy olmaz ama herkes havasını alma demiş ya sende alma can acıtıyor ciddi şekilde hayırlısı işe bitseydi şu iğne:)Çok sağolasın canım.. doktora sordum havasını al sıkıntı olmaz demiş.
Ben de havasını almadan yaparım artık canım ne olur ne olmaz. Çocuğum iyi olsunda katlancaz mecbur.Çok farketmez aslında dışarı çıkmasın ilaç bşy olmaz ama herkes havasını alma demiş ya sende alma can acıtıyor ciddi şekilde hayırlısı işe bitseydi şu iğne:)
Hadi bklim heyecanla sonucunu bekliyrm merkezdemi verdin kaniGunaydin kizlar ben dayanamadim artik, yarini bekleyemedim zaten bugun 14. Gunum. Az once kan verdim dua edin nolur, insallah guzel haberler veririrm, doktor randevusu olan arkadaslarinda hayirli haberlerini bekliyoruz, keseleri kalp atislarini gorun insallah
Canım 14. Gün çıkar zaten inşallah pozitif çıkar.
Çok farketmez aslında dışarı çıkmasın ilaç bşy olmaz ama herkes havasını alma demiş ya sende alma can acıtıyor ciddi şekilde hayırlısı işe bitseydi şu iğne:)
Sagol canim, yok kuzu ozel bi hastanede verdimHadi bklim heyecanla sonucunu bekliyrm merkezdemi verdin kani
Bnde smdi merkezdeym kan verdm p4 e2 bakilacakmis onu bekliyrm snra kntrole girecegm transfer gunum belli olur ins. Sen hic idrar testi yapmadn dimi masallah nasil sabirlisinSagol canim, yok kuzu ozel bi hastanede verdim
iyiyim canım şükür mide bulantılarım arttı sadeceİyi akşamlar cnm, nasılsın?
Benimde iki gündür bulanıyo canım bugün görmeye gidicem minnağımı bakayım ne yapıyo .arkadaşlar miğde bulantıları başlayan bir ben miyim ikizlerim başladı şimdiden yaramazlığa
Naptın canım ben kan verdim bekliyorum, seni merak ediyorumPapat06 cnm nasılsın? Yarın randevun kaçta? Bem 9:30 da gidiyorum.çok korkuyorum. İnşallah ikimizde güzel haberler alırız.
canlar sanırım hibor daha fazla acıtıyor ben clexan kullanıyorum doktorunuza bi sorun fark etmiyor diyosa bunu yazdırın. benimki nerdeyse hiç acımıyor. A aykumsalÇok farketmez aslında dışarı çıkmasın ilaç bşy olmaz ama herkes havasını alma demiş ya sende alma can acıtıyor ciddi şekilde hayırlısı işe bitseydi şu iğne:)