2016 Aralik tup bebek

Kızlar merhabaaaa
9. Gunum bugun Kaç gündür alıştığım. Ağrılarım bugün beni terkesmiş görüşlerimdeki batmalarda korkuyorum ben onlara belirti demiştim hep ama.bugün hiçbiri yok neden böyle oluyor yaaa

kızlar selam ben az önce keseye bakmaya gittim. çok şükür 1 tane keseyi gördüm. şuan 5+1 olarak hesapladılar. kalp atışları içinde 31 Ocak' a gün verdiler.
tüm kullandığım ilaçlara da devam etmemi söylediler

canım üzülme ben şuan 5+1 deyim benim hala belirtim yok.

Kizlaaar sonucum 1019 cikti, cook mutluyum, allahim bu duyguyu herkese nasip etsin insallah. Hepinize yurekten dua ediyorum
Kizlaaar sonucum 1019 cikti, cook mutluyum, allahim bu duyguyu herkese nasip etsin insallah. Hepinize yurekten dua ediyorum
Maşallah yaa çok güzel allah sağlıkla tamamına erdirsin çok sevindim inşallah darısı bana olur tek embriyo için çok güzel bi rakam ikiye bölünmüş olmasın sakın tek yumurta ikizlerin olur ne güzel

Tek embriyo canim cok sagol bugun 14. Gunumdu. Darisi sana insallah
Amin cnm bnde kntrolden ciktm kan tahlil sonuclari iyiymis rahim kalinligi da 13.5 cikti onada iyi dedi carsamba embriyolar cozdurulecek cumada transfer dedi 5. Gune giderler ins. Bisurude ilac verdi tabi. Senin rahim kalinligi nasildi

Çok güzel cnm değerin mşlh hadi gözün aydın zaten adet olmadıgından anlamıştım hamile olduğunu
Gözün aydın cnm kalp atışınıda duysak rahat etcez inş:)

Allahimmmm işte buuuuuyeminle bütün gün dilim dualardaydı Allahimmmm nolur pozitif olsun diye yemin ederim çok sevindim maşallah maşallah değerinde çok yüksek acaba ikizler mi geliyor

Amin cnm bnde kntrolden ciktm kan tahlil sonuclari iyiymis rahim kalinligi da 13.5 cikti onada iyi dedi carsamba embriyolar cozdurulecek cumada transfer dedi 5. Gune giderler ins. Bisurude ilac verdi tabi. Senin rahim kalinligi nasildi
İnşallah sağlıkla hepsi cözülür 5.güne giderler bütün yuregimle dualarimda olacaksın canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…