• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralik tup bebek

Cnm aslında çok önemli bir testtir tiroit . Eğerki çok yüksek çıkarsa bebeğin tutunmasını engeller.senin kilo problemin varmı?
İşte bizlere göre önemli canım ama onlar da keşke benim kadar önemseseydi bunların. Ben şuan üzerimde ölü toprağı varmış gibi hem ağlayıp hem de kendime çare aramak zorunda kalmasaydım.

İnşallah canım, Rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin. Beraberinde gerçekten hallerinden anlayacak yoldaş olacak doktorlar çıkarsın karşılarına.
Tiroit tarama testlerindendir mutlak bakılmıştır öncesinde

Ins tedaviye farkli bir bakis acisi sunan bir doktor denk gelirsin cnm sifayi aramak zorundayiz sinavimiz zor gercekten.umarim bebegin daha fazla bekletmez bukdr cabalayan anne babasina geliverir. Malesefki bizlerde doktor gbi arastrma yapmak zorunda kaliyrz onlarin ihmal ettigi unuttgu seyleri biz tamamlamaya calisiyrz. Bu durum doktrlarin isine gelmesede mecburuz. Ins sende dogru doktora denk geleblrsn
İnşallah canım, inşallah denk gelirim bu yüzden detaylı araştırmalar yapacağım.

Kilo problemim yok ama evlendiğimden bu yana nerdeyse 8-10 kilo aldım canım 2,5 sene içerisinde. Ama şöyle de bir durum var şuan da vücut kitle endeksim normal. 1,5 yılda hormon ilaçlarından aldım. Kolay kilo veriyorum şimdi tekrardan diyetisyene gideceğim.
Tiroitinğn olmaması lazım cnm madem ki kilo problemin de yok bir de kolaykilo veriyosan sıkıntı yok

Papat06 Papat06 cnm nasılsın? Yarın randevun kaçta? Bem 9:30 da gidiyorum.çok korkuyorum. İnşallah ikimizde güzel haberler alırız.

Daha geride 6 embriyom var onları napacağım. Adetle parça parça sökeceğim tuvalete girmek istemiyorum artık. Gayet normal onlara göre dünya standarlarına göre o şekildeymiş ben anlamadım bu standartı ki 4 tane yumurtası olan biri 5. Transferi neyle deneyecek 4 tanesini standartlar gereği kaybedecek. 5. Ye napacak durumu olmayan napacak. 25 bini geçirdim masrafta çektiklerimi söylemiyorum bile ohss olduğumu son dk da öğrendim transferime karar verildiği günde ondan öncekilerde söyledim ama beni anlayan olmadı. 2. Transferimde sordum bana coraspin niye vermiyorsunuz transferden sonra birşeyler düzelir belki diye dediği şey gerek görmüyorum oldu 3 gündür uyku nedir bilmiyorum Allahlarından bulsunlar.

Amin canim benim ama su da var ki Allah in takdiri. O ol deseydi hic bir ihmal onunde duracak degildi. Cok zor hele de ihmal varsa insan ona dayanamiyo en cok. Embriyolari tasiyabilirsin canim. Transfer de onemli sonucta. Hem psikolojik olarak oraya guvenin kalmadigi icin bana kalirsa orda devam etme.

Günaydın kızlar :KK24:
Bugün bebisimi görmeye gidiyorum.
Ama bir rüya gördüm ki, sormayın nasıl korktum, nasıl uykum haram oldu. :KK17:(Allah hayır etsin insAllah) sözde rüyamda kan değerim 125 e düşmüştü oradan oraya koşuyordum bebeğim dış gebelik oldu diye sonra bir sancı ile uyandım telaşla ve nasıl sabah oldu anlamadim. Allah yardımcımız olsun insAllah bugün bebeğinin sesini de duyarim 6+1 olduk çünkü :dua:

Bilmiyorum ben defalarca dememe rağmen haykırmama rağmen gerek görmüyoruzdan başka birşey demediler demediler işte. Transfer günü bile dedim söyledim kullanıyım dedim. Omega 3 devit 3 meyve sebze ne gerekiyorsa köy yumurtası aldım hergün 2 ay önceden haşlanmış yumurta yedim neler yapmadım ya ananaslar folik asiti hiç bırakmadım zaten bilmiyorum ben bunca uğraşırken bunlar nasıl gönül rahatlığı ile karşımda kimyasal gebelik yapacak birşey yok ilacı bırakacaksınız bir kaç gün sonra kanama başlayacak dedi ya başka birşey yok :KK43:
Canım benim sanırım bizi bir tek biz anlıyoruz ağızlarından basitce cıkan o iki kelime karsılarındaki insanların hayatını nasıl da bir anda karartabiliyor bunu hic düsünümüyorlar..bence doktorunu degis bir dahaki sefere. Hersey güzel olacak insallah

Günaydın kızlar, yarım saat sonra doktorun yanındayım kısmetse, çok kötü uyandım, içimde bir ağırlık, korkuyorum, gitmek istemiyorum kötü bişey derse diye doktor. allahım güzel hayırlı haberler veririz inşallah bugün. Dua edin kızlar.

Ama bir rüya gördüm ki, sormayın nasıl korktum, nasıl uykum haram oldu. :KK17:(Allah hayır etsin insAllah) sözde rüyamda kan değerim 125 e düşmüştü oradan oraya koşuyordum bebeğim dış gebelik oldu diye sonra bir sancı ile uyandım telaşla ve nasıl sabah oldu anlamadim. Allah yardımcımız olsun insAllah bugün bebeğinin sesini de duyarim 6+1 olduk çünkü :dua:
Bende senden farksız değilim bugün. Hakkımızda hayırlısı olsun cnm.

Hadi insallah canım güzel haberlerle gel rüyana da cok takılma bilinçaltıdır o.
Keseyi mi görmeye gidiyorsun yoksa kalp atışına mi ?

Günaydın kızlar hapşururken kasığıma bir ağrı girdi bıçak gibi iki dk sürdü bişi olmamıştır dimi :)

Kızlar günaydın ben cumartesi 6+2 olucam Allah'ın izniyle keseyi görmeye gidicem kalbi de duyabilir miyim sizce. Bu arada midem sabah 7 den beri kötü hiç iyi değilim o_O

Back