2016 Aralik tup bebek

Nasılsınız kızlar benim çok kasik ağrım var estrofem kullanıyorum onda mı acaba?

Gözün aydın inşallah kucağına aldıgın gunleri de görürsün :)
Transfer günü hastanede kalıyor musun
Ben daha adet günümü bekliyorum ki ilaçlara başlıyım sonra yumurtalarım gelsin ama hepinizin sayesinde bişeyler öğrendim :)
Gunler su gibi geciyo canim merak etme.nezaman igneleri vurcam nasil olcak derken bi bakmisin transfer olmussun.esas sikintili donem o sonuc beklemek.zaman gecmek bilmiyor.yok canim trasnfer gunu hastanede kalmiyosun.15 dklik bi islem bi saatte yatip dinlendiriyolar.sonra hopp eve..

Ondandir canim benimde cok olmustu doktorum normal demisti
Gün gectikce ağırlaşıyorum adet yeni bitti ama sanki tekrar adet olacam. Eşimde tutturdu belki hamilesin diyo saftirik daha transfer olmadi nasil hamile olayım diyorum anlamiyo fakirin umudu işte gülermisin aglarmısın.

Gün gectikce ağırlaşıyorum adet yeni bitti ama sanki tekrar adet olacam. Eşimde tutturdu belki hamilesin diyo saftirik daha transfer olmadi nasil hamile olayım diyorum anlamiyo fakirin umudu işte gülermisin aglarmısın.
Ayy sorma ya ne bu eslerden cektigimiz:)) bizimde bugun 2 embriyo ilerlemiyo diye imha etcez dediler vay efendim bizim bebeisleri niye cope atcaklarmis.gelde adama acikla.butun gun kafami yedi

Ayy sorma ya ne bu eslerden cektigimiz:)) bizimde bugun 2 embriyo ilerlemiyo diye imha etcez dediler vay efendim bizim bebeisleri niye cope atcaklarmis.gelde adama acikla.butun gun kafami yedi
Aynen ya benim eşim azosperm bizde mikroteseyle elde ettik spermleri onlar benim kıymetlilerim diyo nasıl atarlar falan demek bunlar hep aynı model

Tedavi surecince yasak koymadi mi dr. :) adamin belki umudu vardir. Aaaaa

FarahFarah FarahFarah tosun788 tosun788 ayyy kızlar cok guldum eslerinize Yaa :KK48: adamlar da haklı bence onlar bize çaktırmasalarda hele sorun onlardaysa cok cok üzülüyorlar yazık :KK43: benim eşim imha olanları pek umursamamış gibiydi ama bilemiyorum .o bir tane cok iyi kalanın sevinciyle umursamadı belki de :) oyle yada boyle bol stresle adranalie kaygıyla bazen sevinçle devam eden bir süreç. zor kızlar zor valla neyse yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik az kaldı aralık bizim ayımız olur ins burada hep birlikte Sevinc halayları cekelim :)

Kızlar bu arada henuz adetim yeni bitti estrofeme devam ediyirum,transfere kadar iliski kesinlikle olmamalı mı yoksa tedbir amaçlı mı :oops:

Kızlar merhaba kasim ayi grububdaydim buraya geçtim benim pazartesi transferim oldu beklemedeyim var mi benimle aynı anda bekleyen. belirti falan arıyorum sulu bir akıntı fitille beraber başka da bişey yok. 8 hücreli 3. gün embriyosu benimkiler ilkinde de böyleydi tutmadı bu sefer bekleyen herkesin kucagi dolar inşallah

Ya kızlar yumurta toplama sonrası bana monodox antibiyotik vermişti Selen Hnm ama bu ilac benim ztn mide hassasiyetim var korkunç bir mide agrisi bulantısı oldu bugun bende meğer ilacin yan etkisiymks bir cok kisi yazmis yarin merkezi arasam açan olur mu acaba ya değiştirsem ilaci iki günlük doz kaldı :KK43:
Merhaba cnm o antibiyotikletden bende çok çektim mide bağırsak gitti eylülden beri topsrliyamiyotum bu sefer yumurta toplama sonrası antibiyotik iğne istedim tek doz onu yaptılar ağızdan almadım. yeni girdim bu gruba geç oldu ama yazmak istedim

Merhaba kızlar doktordan çıktım secret yaptı rahmime allahım öyle agrı yok ya mahfoldum siz siz olun narkozsuz almayın bana igne agrısı gibi bi agrı olur dedi ama yalan ya ağlamaktan mahfoldum işlem sırası ki benim agrı eşiğim yüksektir normalde
Çok şükür geçti bitti kistim küçülmüş baya Doğum kontol hapını bitir adet olunca gel iğnelere başlıycaz inş
Merhaba secret ne cnm

Merhaba canım drum yumurta çok dedi ama sayı vermedi benim ilk bebeğim kendiliğinden oldu şu anda 8 yaşında ikinci olmuyor 10 yıllık evliyim 30 yaşındayım inşallah olumlu sonuçlar alırız

Merhaba canım drum yumurta çok dedi ama sayı vermedi benim ilk bebeğim kendiliğinden oldu şu anda 8 yaşında ikinci olmuyor 10 yıllık evliyim 30 yaşındayım inşallah olumlu sonuçlar alırız
Ne güzel erkenden genç anne olmuşsun zaten daha öncesinden 8 yaşında kızın var.. olur olur hiç sıkma canını :KK68:

Ayyy ben kahkaha attım gözümden yaş geldi resmen :rolleyes: Allah'ta seni güldürsün okudukça gülüyorum:rolleyes: bende aynı şeyi yapıyorum diyorum bence ben hamileyim :rolleyes:eşim sürekli nasıl hamile olacaksın mantıklımı sence diyordu:KK4:şimdi oda alıştı yavrum evet aşkım hamilesin diyo.. nasıl ama olumlamam :KK9:

Kızlar merhaba kasim ayi grububdaydim buraya geçtim benim pazartesi transferim oldu beklemedeyim var mi benimle aynı anda bekleyen. belirti falan arıyorum sulu bir akıntı fitille beraber başka da bişey yok. 8 hücreli 3. gün embriyosu benimkiler ilkinde de böyleydi tutmadı bu sefer bekleyen herkesin kucagi dolar inşallah
Amin canim insallah.bende dun transfer oldum bekliyorum.bu sefer belirti falan aramiyorum valla.

X