• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralık Ayında Doğum Yapacak Annişler :)

KIZLAR NASILSINIZ M moonliqht canım sevindim bebisin iyi Rabbim daha iyi etsin bebisleri. Bu arada ihtiyaç listesi araştırıyorum bende tecrübe yok tabi ilk bebek olunca sitelerde çok kafa karıştırıyor bi yandan bende büyüdüm göbiş çıktı baya kıyafetler sorun oluyo ne giysem olmuyo

Amin canim cok saol. Ben de acemiyim ilk bebegim olcak nasipse :)

Evet CANIM hem doğum çantası hem diğer ihtiyaçlar anne ve bebek ihtiyaçları

Kizlar gunaydin, istanbulda hava ne kadar guzellesti. Resmen sonbahar havasi var, sicaklardan cok bunalmistim iyi geldi bana. Sizler nasilsiniz? Bebislerin hareketlerini cok hissediyormusunuz? Bende ara ara kipirtilar var :)

Evet CANIM hem doğum çantası hem diğer ihtiyaçlar anne ve bebek ihtiyaçları
Canımm bu belki yardımcı olur. Ben sağlık ocağında gebelik sertifikası aldım da bu dergiyi de vermişlerdi. Bir de bana hemşire iki tane emzirme sütyeni iki tane emzirme özellikli lohusa takımı bulundur demişti canım.

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 22
Kizlar gunaydin, istanbulda hava ne kadar guzellesti. Resmen sonbahar havasi var, sicaklardan cok bunalmistim iyi geldi bana. Sizler nasilsiniz? Bebislerin hareketlerini cok hissediyormusunuz? Bende ara ara kipirtilar var :)
Evet sabah yağmurla uyandık İstanbul'da çok şükür ki tam gezme havası var şu an serin mis gibi :) benim bebiş bir ayı geçti tekmeliyor canım ama erkek bebekler erken hissedilirmiş. Senin kızdı dimi kızlar biraz nazlı oluyorlar annesi bekletiyorlar annelerini ;)

Evet sabah yağmurla uyandık İstanbul'da çok şükür ki tam gezme havası var şu an serin mis gibi :) benim bebiş bir ayı geçti tekmeliyor canım ama erkek bebekler erken hissedilirmiş. Senin kızdı dimi kızlar biraz nazlı oluyorlar annesi bekletiyorlar annelerini :KK66:

Evet canim benimki kiz, annem sen 6. Aydan sonra kipirdamistin dedi. Sanirim kizimda ben gibi tembel olacak :) ama arada hafif biseyler oluyor hissediyorum. Havada dedigin gibi cok iyi insallah havalar artik bizi cok zorlamaz

Canımm bu belki yardımcı olur. Ben sağlık ocağında gebelik sertifikası aldım da bu dergiyi de vermişlerdi. Bir de bana hemşire iki tane emzirme sütyeni iki tane emzirme özellikli lohusa takımı bulundur demişti canım.
M moonliqht evet burdada hava çok güzel özledik serin havayı sakarya da serinledi. Benim bebis MAAŞALLAH hissettiriyor kendini tekmeler kıpır kıpır. Dün gece bi tekme attı karnım yukarı çıkıp aşağı indi beni duygulandırdı hissetmek çok GÜZEL RABBİM BİZLERİ ONA ONLARIDA BİZE KAVUŞTURSUN HAYRLISIYLA VE SAĞLIKLA
S Senisevmeksuyabakmak CANIM çok sağol yinede burdan birbirimize yardımcı olalım aldiklarimizi yazalim unuttuğumuz birşey olursa diye.

Evet canim benimki kiz, annem sen 6. Aydan sonra kipirdamistin dedi. Sanirim kizimda ben gibi tembel olacak :) ama arada hafif biseyler oluyor hissediyorum. Havada dedigin gibi cok iyi insallah havalar artik bizi cok zorlamaz
O bile rahatlatıyor insanı canımm minik kıpırtılar :) anne yorulunca Bebek az hareket edermiş ben çok korkuyordum hareketleri azalınca da bunu öğrenince içim rahatladı ;) aklında olsun canımm tecrübeli anneler sağolsun bilgi veriyorlar :) geri gelecekmiş sıcaklar canım daha ağustostayız normal bir hava değil zaten resmen kış geldi memlekete şoktayım

M moonliqht evet burdada hava çok güzel özledik serin havayı sakarya da serinledi. Benim bebis MAAŞALLAH hissettiriyor kendini tekmeler kıpır kıpır. Dün gece bi tekme attı karnım yukarı çıkıp aşağı indi beni duygulandırdı hissetmek çok GÜZEL RABBİM BİZLERİ ONA ONLARIDA BİZE KAVUŞTURSUN HAYRLISIYLA VE SAĞLIKLA
S Senisevmeksuyabakmak CANIM çok sağol yinede burdan birbirimize yardımcı olalım aldiklarimizi yazalim unuttuğumuz birşey olursa diye.
Canım ben bişi almıyorum henüz ama Bebek için yatak Bebek arabası banyo için küvet şampuan kıyafetler düşünüyorum şimdilik ama son aya kadar almıcam ben bir şey. doğumdan sonra eksik olsa da alınır ya biz gidemesek internet var elimizin altında alırız kapıya gelir

Kızlar sebamedin bebekler için şampuanı varmış Konak oluşumunu falan engelliyormuş geçen gratiste baktım da içinde alkol sabun paraben yokmuş. Ben onu kullanmayı düşünüyorum bebeğim için

kızlar 2 3 gündür kasıklarımdan belime kadar vuran bir sancı vardı dün doktora gittim kum döküyorum :( şuan da çok kötüyüm

Back
X