2016 Aralık Anneleri

bebeğini sevmeyen bir anne var mı, sevmekle ilgili olduğunu düşünmüyorum. dediğiniz gibi herkesin kendi görüşü her anne de bebeği için en iyisini ister. belki fazla tepki verdim ama çok şaşırdım sadece size kolay gelsin
Tepkiniz biraz fazla sertti hepimizi nerdeyse cahillikle suçladınız buralR çok değişmiş fln derken bile hakaret ettiniz resmen. Eleştirilere açığız ama bu kadar şiddetlisine değil. Benden size naçizane bi tavsiye fazla sakınan göze çöp batar. Sizede kolay gelsin

Kızlar ablam hamileydi protein zehirlenmesi varmış 28 haftalık doktor hemen alınacak ama ben alamam demiş kendi doktoru kuvezde kalacakmış şimdi fakultedeler aklım onlarda kaldı hayırlısıyla doğar inşallah yanlarına gitmek istiyorum bir belli olsaydı

Kızlar ablam hamileydi protein zehirlenmesi varmış 28 haftalık doktor hemen alınacak ama ben alamam demiş kendi doktoru kuvezde kalacakmış şimdi fakultedeler aklım onlarda kaldı hayırlısıyla doğar inşallah yanlarına gitmek istiyorum bir belli olsaydı
Çok geçmiş olsun canım sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah Allah bebişi ve annesini sizlere bağışlasın

Amin cnm daha annemin haberi de yok çarşıya gidiyoruz demişler kardeşimle ha bire arıyorum ne oldu ne bitti hayırlısıyla doğsun inşallah anneside kendi de sağlıkla donsunler evlerine

Allah yardimcisi olsun canim. Insallah saglicakla kavussunlar birbirlerine.

Bizim de ayni malesef. Ozelde doktorumuz var. Mutlaka gidiyoruz her ay. Aile hekimi muayene bile etmiyor. Siz mi geldiniz, asisini yaptirabilirsiniz diyip gönderiyor. Ozelde malesef asilarimiz yok. Saglik bakanligi ya cok az yada hic gondermiyormus. Mecbur once kendi doktorumuza gidip ordan saglik ocagina ugruyoruz :KK43:
Ben uns hastsnexıne bıde özele götürüyorum 15 günde bir kontrol oluyor bıraz pımpırıklıyım tecrubesız olunca bızde oncesinde düşükler olunca böyle oluyor

merhaba kızlar 4 aylık bir oğlum var.İki gündür gazı kötü kokuyor.Sadece anne sütü alıyor.Kakasını 2-3 günde bir yapıyor sizce normal mi
Benım kız 3.5 aylık gecen hafta bız öyleydik ben sütüne 1 cay kasığı zeytınyağı koydum bu hafta normale dönfük gibi anne şutu alan bebeklerde 10 güne kadar yapmama normal

Ben uns hastsnexıne bıde özele götürüyorum 15 günde bir kontrol oluyor bıraz pımpırıklıyım tecrubesız olunca bızde oncesinde düşükler olunca böyle oluyor

Oncesi gecmiste kaldi canim. Dusunme artik onlari. Ilk cocukta insan pimpirikli oluyor. Biz de oyleydik. Aman agladi, aman hapsurdu, aman kaka yapmadi diye diye 7 yasina geldi :) Annem sana baska cocuk lazim degil derdi hep :) Ikincide de pimpirik var elbette. Cok genis bir insan degilim ama ilki kadar degilim cok sukur.

Allah yardimcisi olsun canim. Insallah saglicakla kavussunlar birbirlerine.
Sağol cnm şimdilik tansiyonu duşurmuşler yatıyo hastanede

Bende çok vurdumduymaz bir anneyim galiba pek götürmüyorum doktora ya ilkindede pek goturmemişti :))))

Eşime herşeyleri saydım konuşmuyo şimdi biriktirmişsin dedi napıyon kendi kaşındı ...set konusunu da söyleyecekmişte vakit bulamamış annesi üzülür demiş madem üzüleceğim i biliyodu neden yaptı dedim bende

Ak
Aklı başına zamanla gelicek inşallah cnn lafı açılmadı ah bi açılsa neler diycem...
Kız abisi binmiyo elemanlarına verdi kendine luks bir araba aldı kendi arabasını vermiyo elemanlarına
Aman bir oklavayla dövsek eşlerimizi:))))
Yok anacım benim işe başlamak lazım olmuyo boyle
İşe başla paranı da kızlarınla birlikte ye:KK66: eşine verme bir şey abisinden parasını alana kadar :KK66:
Valla benim acayip dövesim geliyor da gücüm yetmez diye vazgeçiyorum :KK70:

Tepkiniz biraz fazla sertti hepimizi nerdeyse cahillikle suçladınız buralR çok değişmiş fln derken bile hakaret ettiniz resmen. Eleştirilere açığız ama bu kadar şiddetlisine değil. Benden size naçizane bi tavsiye fazla sakınan göze çöp batar. Sizede kolay gelsin
Canım biz bilinçli insanlarız araştırıyoruz ve körü körüne internettekş bir bilgiye ya da bir doktorun söylediğine inanmıyoruz. Ki öyle olsaydı emin ol bebeklerimiz bu kadar huzurlu ve sağlıklı olmazdı. Biz bebeklerimize en iyi şekilde bakıyoruz bırak insanlar ne düşünürse düşünsün:KK66: gereksiz polemiğe girme hiç:KK66:

Geçmiş olsun canım başka doktora gitti mi ablan? Belki farklı bir yorum iyi olur..

Eşime herşeyleri saydım konuşmuyo şimdi biriktirmişsin dedi napıyon kendi kaşındı ...set konusunu da söyleyecekmişte vakit bulamamış annesi üzülür demiş madem üzüleceğim i biliyodu neden yaptı dedim bende
Hem suçlu hem güçlü.. kırıldığını belli et canım üste çıkmasına fırsat verme:KK66:

İşe başla paranı da kızlarınla birlikte ye:KK66: eşine verme bir şey abisinden parasını alana kadar :KK66:
Valla benim acayip dövesim geliyor da gücüm yetmez diye vazgeçiyorum :KK70:
Aynen cnm evlendikten sonra çıkmıştım iki çocuk derken kaldı ramazandan sonra bakıcam artık kendimi de körelttim evde durarak babam o kadar şehir dışında boşuna mı okuttu diyorum ...arabayı bana vermedin ona verdin dedim:)

Canım biz bilinçli insanlarız araştırıyoruz ve körü körüne internettekş bir bilgiye ya da bir doktorun söylediğine inanmıyoruz. Ki öyle olsaydı emin ol bebeklerimiz bu kadar huzurlu ve sağlıklı olmazdı. Biz bebeklerimize en iyi şekilde bakıyoruz bırak insanlar ne düşünürse düşünsün:KK66: gereksiz polemiğe girme hiç:KK66:
Bir çocuğa en iyi annesi bakar her çocuğun zevki hassasiyeti farklı o yüzden senin de dediğin gibi umursamamak lazım ilk kızım benim hiç sebze çorbası falan yemezdi mesela kemik suyuna falan neler yapmıştım ama Allaha şukur çok sağlıklıdır pek doktor gitmemişizdir diş dışında...

Geçmiş olsun canım başka doktora gitti mi ablan? Belki farklı bir yorum iyi olur..
Gitti cnn fakulteye gonderdiler orda da tansiyonu düşürmüşler bugun belli olacak inşallah gününü bekler yatıyo hastanede şimdi 3 .çocuk bide evdekiler bebek istemiyordu şimdi çok korkmuşlar bişey olacak diye...

Hem suçlu hem güçlü.. kırıldığını belli et canım üste çıkmasına fırsat verme:KK66:
Ayne cnm altta kalanın canı çıksın misali kendini haklı görmemesi için taviz vermemem lazım

Kızlar günün ilk sorusu benden gelsin evim 23 derece ama benım kız özellikle geceleri kafası çok yetmiyor sırtına ağız bezi koyuyorum her emzirme seansında ben bi içlik üstüne tek altına 2 tane alt ce çorap giydiriyorum kundağın sarıp ince battanıyeyı 2 ye katlayıp yatırıyorum neden terliyo olabilir çok mu giydiriyorum yoksa başka bi sıkıntısı mı vardır

Kızlar günün ilk sorusu benden gelsin evim 23 derece ama benım kız özellikle geceleri kafası çok yetmiyor sırtına ağız bezi koyuyorum her emzirme seansında ben bi içlik üstüne tek altına 2 tane alt ce çorap giydiriyorum kundağın sarıp ince battanıyeyı 2 ye katlayıp yatırıyorum neden terliyo olabilir çok mu giydiriyorum yoksa başka bi sıkıntısı mı vardır
Büyük ihtimal onu kundak terletiyodur. Ben bi zıbın bi tişört bide çoraplı pijamlardan giydiriyorum uyurken gündüzse 1 kat pike örtüyorum gece 2 kat örtüyorum. Uyandığında ince bi yelek geçiriyorum sırtına. Doktorlar siz ne giyiyorsanız bi fazlasını giydirin diyolar. Yazık hasta edersin bebişini artık havalar sıcak

Aynen cnm evlendikten sonra çıkmıştım iki çocuk derken kaldı ramazandan sonra bakıcam artık kendimi de körelttim evde durarak babam o kadar şehir dışında boşuna mı okuttu diyorum ...arabayı bana vermedin ona verdin dedim:)

Bir çocuğa en iyi annesi bakar her çocuğun zevki hassasiyeti farklı o yüzden senin de dediğin gibi umursamamak lazım ilk kızım benim hiç sebze çorbası falan yemezdi mesela kemik suyuna falan neler yapmıştım ama Allaha şukur çok sağlıklıdır pek doktor gitmemişizdir diş dışında...

Gitti cnn fakulteye gonderdiler orda da tansiyonu düşürmüşler bugun belli olacak inşallah gününü bekler yatıyo hastanede şimdi 3 .çocuk bide evdekiler bebek istemiyordu şimdi çok korkmuşlar bişey olacak diye...

Ayne cnm altta kalanın canı çıksın misali kendini haklı görmemesi için taviz vermemem lazım
Başla canım işe hem sana da iyi olur biraz kafa dağıtmış olursun:KK66: kuzucuklara annen mi bakacak?
Kesinlikle haklısın sonuçta ilgili anneleriz ve bebeklerimizin sağlığını illaki düşünüyoruz. Gereksiz bir çıkışmaydı. Bence tecrübe daha önemli ki çok iyi bir çocuk hastanesinde çocuk doktoru olan bir arkadaşım kendi bebeğini annelerimizin bize uyguladıklarını yaparak büyüttü. Bizi böyle büyütmüşler neremiz eğri der her zaman.
İnşallah bekler bebiş canım en azından 34.haftayı görürlerse hiçbir sıkıntı kalmaz.
En iyisini yapmışsın yoksa nasılsa sen kabulleniyorsun diye yapacak yapacak uzaktan senin sinir olmanı izleyecek. İçine atıp daha da sinir olacağına yüzüne söyle kafan rahat olsun :KK66:

X