- 9 Nisan 2016
- 3.948
- 3.612
- 83
Sana bana değil herkese zor canım evlilik. İllaki bir zorluk çıkıyor karşına. Dene bakalım ne kadar aramıcakMalesef benmki öyle peşimden koşacak bi insan değil aramasa 10 yıl aramaz. Aramıcam bakalım dayanabildpim yere kadar dayancam. Evlilik çok zormuş bekar olsan haydı yoluna dersin ama el mahkum çekiyoruz
Joie brisk baston puset canımSeninkinin markası nedir?
Harbi çok pişkinmiş senin kv canımAldım ama travel sistem bir tane daha araba aldım şimdilik chicco liteway 2 yi evde kullanıyorum ve çok memnunum. Manevra rahatlığı var ve hafif. Kızım onu da sevdi ve rahat etti. Şahsen Tavsiye ederim.
Ben de, kim benim hakkımda ne düşünüyorsa Allah ona 10 katını versin derim. Kvde de pişkin pişkin tabi tabi der
Eylüle kadar kelebeğimin yanında kalsam o zamandan sonra başını kurtarır zaten diyorum. Uğraşım o yönde inşallah yapabilirim.
Yemek problem değil yemeği azaltabilirim ama aburcubur özellikle tatlı şeyler inanılmaz cezbediyor beni emzirmeden sonra. Önüne geçtiğimi düşündüm 2-3 gün ama olmamışdün 8 ay önce doğum yapmış bir arkadaşa gittim dur daha erken başlamışsın sen çok normal ben de çok kilo aldım falan diye yatıştırdı biraz beni.
Canımm el mahkum deme işte. Gerektiğinde onu bırakıp gidebileceğinin farkında olmalı. Sen mecbur çekeceğim dersen o da bana mecbur gidemez der takılır kafasına göre. Farkında olmalı senin onu bırakıp gidebilecek güçte ve cesarette olduğunun. Mesela bu kez arama. Araması gereken o. Sana böyle davranmaya hakkı yok. Haklıysan asla alttan alma savun kendini. Sen alttan aldıkça o daha fazlasını yapar.Malesef benmki öyle peşimden koşacak bi insan değil aramasa 10 yıl aramaz. Aramıcam bakalım dayanabildpim yere kadar dayancam. Evlilik çok zormuş bekar olsan haydı yoluna dersin ama el mahkum çekiyoruz
Ay ben bıngıldağına falan hiç bakmam ki senin bakmakta nerden aklıma geldi. Aşı zamanı yakınsa sağlık ocağından gidince bakarlar. Yada istersen pAzartesi sağlık ocağını ara sor telefonda önemlimi diyeKızlar akıl verin nolur çok korkuyorum bebeğimin arka bingildagi tamamen kapanmış on bingildagi bı baş parmak bogumu kadar normal mı erken mı kapanıyor öyleyse hemen doktora götüreyim daha 2 ayimjz bitmedi((
Kızlar aklıma gelmişken yazayım. Geçen sene anneme yardıma gelen ablanın bebeği ağla ağla iki gün hiç susmamıştı. Sonunda bi banyo yaptırayım diye bi soymuş ki ayak parmağına saç teli dolanmış mosmor olmuş ayak parmağı belki bi gün daha farketmese kesilirdi o parmak o derece. Doktor demiş ki böyle olaylar çok oluyor çamaşır makinesinde bazen saç teli giriyor çoraplara kıyafetlere oda çocuklara dolanıyor. O yüzden bende takıntı olmuş Bebek bi kaç saat ağlayıp huysuzluk yapıyorsa bütün herşeyimi çıkartıp tek tek kontrol ederek tekrar giydiriyorum
Hazirana kadar bile yeter sonrası rahat zaten:)Harbi çok pişkinmiş senin kv canımaynı canımm ben de onu düşünüyorum oğlum biraz toparlasa 9 aylık olacaklar bayağı toparlarlar o zamana. Bakıcı idare eder ondan Sonra. İnşallah eylüle kadar uzatabiliriz.
Anladım canımm Abur cubur bağımlılık yapıyor ben alıştırmamaya çalışıyorum kendimi. Genelde meyve tüketiyorum canımm ya da pekmez içiyorum. Zaten şeker ihtiyacı karşılanınca canım istemiyortatlıyla aram Yok bir de benim bu yönden şanslıyım ben :) tahin pekmez ye canım günde bir kez birinden duymuştum onu yiyince aklıma abır cubur gelmiyor demişti ama onu da abartmamak lazım yaparsın bir hafta iki hafta sık dişini canım aslında bizim yapmaya çalıştığımız diyet değil de sağlıklı beslenmek canımm olumlu düşün daha kolay olur yatışma yatışma canımm en azından sana zarar veren şeylerden uzak dur sağlıklı beslenince direk zayıflıyor insan
Aynen canımm Hazirana kadar olsa yeter valla. İnşallah hallederiz her şey kuzularımız için. Hımm doğru aslında canım eve almamak güzel bir çözüm olurHazirana kadar bile yeter sonrası rahat zaten:)
Benim tatlıyla aram hep olmuştur severim yani. Tahin pekmez yedim ama o da farksızdı :) eşim eve alıp gelmese belki de bu kadar yemem, başta onu engellemem lazım sanırım:) yürüyüşe ve spora ihtiyacım var ama bu ara kızım huysuz durmuyor pek.
Muhtemelen biberona alıştı canımmKızlar bebeğim 3 gündür memeyi reddediyor kafayı yiyeceğimsağıp verince içiyor mecbur kaldık yoksa hep emziriyordum...regl oldum onunla alakası olabilir mi? Dün de aşımızı yaptırdık ağlatmak istemedim hiç sağdım bugün sağmadan vermeye çalışıyorum ama resmen kilitliyor dudaklarını emmiyor...salı günü kontrol var direndim mama vermedim göğüs ucu yaralarıyla baş ederken bile şimdi mama vermek çok zoruma gider bu durumla karşılaşan var mı hiç?
Göğsünün ucuna pekmez sürsen yada şekerli su sürsen öyle vermeye çalışsan yazık ya emen çocuğun mamaya geçmesi daha erken yaniKızlar bebeğim 3 gündür memeyi reddediyor kafayı yiyeceğimsağıp verince içiyor mecbur kaldık yoksa hep emziriyordum...regl oldum onunla alakası olabilir mi? Dün de aşımızı yaptırdık ağlatmak istemedim hiç sağdım bugün sağmadan vermeye çalışıyorum ama resmen kilitliyor dudaklarını emmiyor...salı günü kontrol var direndim mama vermedim göğüs ucu yaralarıyla baş ederken bile şimdi mama vermek çok zoruma gider bu durumla karşılaşan var mı hiç?
Bu bir sorun yaratır mı ki canımm hiç bir fikrim Yok benim de. Nasıl anladın ki sen ya da daha önce nasıldı canımKızlar akıl verin nolur çok korkuyorum bebeğimin arka bingildagi tamamen kapanmış on bingildagi bı baş parmak bogumu kadar normal mı erken mı kapanıyor öyleyse hemen doktora götüreyim daha 2 ayimjz bitmedi((
Ben bir yerde okumuştum canım bebekler anne sütü azalınca emmeyi bırakmasın ve emdikçe süt artsın diye silikon meme başlığı alıp onun içine yavaş yavaş mama döküp bebeğin emmesini sağlıyorlarmış bu şekilde sütü gelen artan kişiler olmuş. Dene istersen canımKızlar bebeğim 3 gündür memeyi reddediyor kafayı yiyeceğimsağıp verince içiyor mecbur kaldık yoksa hep emziriyordum...regl oldum onunla alakası olabilir mi? Dün de aşımızı yaptırdık ağlatmak istemedim hiç sağdım bugün sağmadan vermeye çalışıyorum ama resmen kilitliyor dudaklarını emmiyor...salı günü kontrol var direndim mama vermedim göğüs ucu yaralarıyla baş ederken bile şimdi mama vermek çok zoruma gider bu durumla karşılaşan var mı hiç?
Muhtemelen biberona alıştı canımmbenim oğlum da yalancı emzikle memeyi bırakmıştı emmemişti beni. Öyle üzüldüm ki.. sonra vermedim yalancı emziği canım. Resmen 3 gün emmedi oğlum. En son açlık başına vurdu muhtemelen emmeye başladı.
Göğsünün ucuna pekmez sürsen yada şekerli su sürsen öyle vermeye çalışsan yazık ya emen çocuğun mamaya geçmesi daha erken yani
Ben bir yerde okumuştum canım bebekler anne sütü azalınca emmeyi bırakmasın ve emdikçe süt artsın diye silikon meme başlığı alıp onun içine yavaş yavaş mama döküp bebeğin emmesini sağlıyorlarmış bu şekilde sütü gelen artan kişiler olmuş. Dene istersen canım
Ay ben bıngıldağına falan hiç bakmam ki senin bakmakta nerden aklıma geldi. Aşı zamanı yakınsa sağlık ocağından gidince bakarlar. Yada istersen pAzartesi sağlık ocağını ara sor telefonda önemlimi diye
anneme bingildagi kapanmış dedim ilkimde bingildagi damar gibi atıyor diye doktor sorun demişti şükür bişey çıkmadı bunda bakam atiyor mu buda diye baktım kapanmış bir TL gibi bir alan kalmış annem erken kapanması da sorun diye biliyorum dedi netten araştırdım gerçekten sorunmus hatta Allah korusun kafatasını kırıyor larmis ameliyatla bugün arkadaşıma sordum onun oğlu benden 1 gün sonra doğumlu oda dedi benimki de 1 TL büyüklüğünde Rahatladim en azından asi zamanını beklerim bu soğukta çıkarmak da sorun sizinkiler ne alemde ilkinin ki bundan daha açıktıBu bir sorun yaratır mı ki canımm hiç bir fikrim Yok benim de. Nasıl anladın ki sen ya da daha önce nasıldı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?