2016 Aralık Anneleri

Malesef benmki öyle peşimden koşacak bi insan değil aramasa 10 yıl aramaz. Aramıcam bakalım dayanabildpim yere kadar dayancam. Evlilik çok zormuş bekar olsan haydı yoluna dersin ama el mahkum çekiyoruz
Sana bana değil herkese zor canım evlilik. İllaki bir zorluk çıkıyor karşına. Dene bakalım ne kadar aramıcak eşini hiç düşünme keyfini çıkar bebeğinin. Bugünler geri gelmeyecek eşinin tribiyle boşa harcama zamanını.

Kızıma hamileyken ağrılar sancılar çektikçe "ah annem ah ne çilelerle doğurmuş beni" derdi benim odun. Evliliğin ilk senesiydi. Zate nedense ilk bir buçuk iki sene düzgün bi iletişimimiz yoktu. Sonra yıllar oldu 5. Yıla girdik oğluma hamileyken ağrım sancım olduk "ah karışık evladımız olsun ailemiz büyüsün diye çektiklerinin hakkını nasıl öderim" kıvamına getirdim yılların çabasıyla :)

Ben çok taviz verdim galiba başta o yüzden üste çıktı aslında suçlu benm. Çok şeyini görmexden geldim affettim ama ben yapsam tek celsede bitirirdi. Her türlü zorluğu biz çekiyoruz onlara rahatlık batıyor

Harbi çok pişkinmiş senin kv canım aynı canımm ben de onu düşünüyorum oğlum biraz toparlasa 9 aylık olacaklar bayağı toparlarlar o zamana. Bakıcı idare eder ondan Sonra. İnşallah eylüle kadar uzatabiliriz.
Anladım canımm Abur cubur bağımlılık yapıyor ben alıştırmamaya çalışıyorum kendimi. Genelde meyve tüketiyorum canımm ya da pekmez içiyorum. Zaten şeker ihtiyacı karşılanınca canım istemiyor tatlıyla aram Yok bir de benim bu yönden şanslıyım ben :) tahin pekmez ye canım günde bir kez birinden duymuştum onu yiyince aklıma abır cubur gelmiyor demişti ama onu da abartmamak lazım yaparsın bir hafta iki hafta sık dişini canım aslında bizim yapmaya çalıştığımız diyet değil de sağlıklı beslenmek canımm olumlu düşün daha kolay olur yatışma yatışma canımm en azından sana zarar veren şeylerden uzak dur sağlıklı beslenince direk zayıflıyor insan

Malesef benmki öyle peşimden koşacak bi insan değil aramasa 10 yıl aramaz. Aramıcam bakalım dayanabildpim yere kadar dayancam. Evlilik çok zormuş bekar olsan haydı yoluna dersin ama el mahkum çekiyoruz
Canımm el mahkum deme işte. Gerektiğinde onu bırakıp gidebileceğinin farkında olmalı. Sen mecbur çekeceğim dersen o da bana mecbur gidemez der takılır kafasına göre. Farkında olmalı senin onu bırakıp gidebilecek güçte ve cesarette olduğunun. Mesela bu kez arama. Araması gereken o. Sana böyle davranmaya hakkı yok. Haklıysan asla alttan alma savun kendini. Sen alttan aldıkça o daha fazlasını yapar.

KIzlar ben bir aydır yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum 1 ay sonunda 2.7 kilo verdim :) sizler benden daha çok verebilirsiniz çünkü ben hamilelikte aldığım 13 kiloyu 20. Gün tamamen vermiştim Zaten bu gidenler eski kilolar. Hamilelik kiloları yerleşmeden verilirse çok kolay veriliyor

ogretmenaz canım bak benden tavsiye. BendE senin gibi yapıyordum .Sonra dedim ki bırak ya peşini. Arama koy telefonu bi yere aç sesini ararsa da ilkinde açma ikincisinde aç hızlı hızlı konuş acele işin varmış onunla konuşmak istemiyormuşsun gibi. Ha aramadı mı aramasın bırak. O seni aramayacak da sen mi ona muhtaçsın. Boşver bebeğin senin yanında ailenin yanındasın senden daha iyisi var mı su an Yok. Çocuğun resmini mi istedi tamam atarım birazdan de atma 1-2 saat sonra da ay arada kaynamış de. Adam seni özlesin

Kızlar akıl verin nolur çok korkuyorum bebeğimin arka bingildagi tamamen kapanmış on bingildagi bı baş parmak bogumu kadar normal mı erken mı kapanıyor öyleyse hemen doktora götüreyim daha 2 ayimjz bitmedi ((

Kızlar akıl verin nolur çok korkuyorum bebeğimin arka bingildagi tamamen kapanmış on bingildagi bı baş parmak bogumu kadar normal mı erken mı kapanıyor öyleyse hemen doktora götüreyim daha 2 ayimjz bitmedi ((
Ay ben bıngıldağına falan hiç bakmam ki senin bakmakta nerden aklıma geldi. Aşı zamanı yakınsa sağlık ocağından gidince bakarlar. Yada istersen pAzartesi sağlık ocağını ara sor telefonda önemlimi diye

Bu bizim basimiza geldi malesef. Kizim aglama krizine girmisti ne yapsak susmuyordu. Sonra bir fark ettim ki ayak parmagina sac dolanmis Parmak sismis nasil, bayilcaktim O ciktiktan sonra sakinledi yavrum. Kimin aklina gelir iste oluyor boyle seyler

Kızlar bebeğim 3 gündür memeyi reddediyor kafayı yiyeceğim sağıp verince içiyor mecbur kaldık yoksa hep emziriyordum...regl oldum onunla alakası olabilir mi? Dün de aşımızı yaptırdık ağlatmak istemedim hiç sağdım bugün sağmadan vermeye çalışıyorum ama resmen kilitliyor dudaklarını emmiyor...salı günü kontrol var direndim mama vermedim göğüs ucu yaralarıyla baş ederken bile şimdi mama vermek çok zoruma gider bu durumla karşılaşan var mı hiç?

Hazirana kadar bile yeter sonrası rahat zaten:)
Benim tatlıyla aram hep olmuştur severim yani. Tahin pekmez yedim ama o da farksızdı :) eşim eve alıp gelmese belki de bu kadar yemem, başta onu engellemem lazım sanırım:) yürüyüşe ve spora ihtiyacım var ama bu ara kızım huysuz durmuyor pek.

Aynen canımm Hazirana kadar olsa yeter valla. İnşallah hallederiz her şey kuzularımız için. Hımm doğru aslında canım eve almamak güzel bir çözüm olur evet ya ben de yürümek istiyorum çok sıkıldımmmm bir de sürekli harekete alışık olunca bunalım geçireceğim. Bazen eşim sen git bir hava al iyi görünmüyorsun diyor

Muhtemelen biberona alıştı canımm benim oğlum da yalancı emzikle memeyi bırakmıştı emmemişti beni. Öyle üzüldüm ki.. sonra vermedim yalancı emziği canım. Resmen 3 gün emmedi oğlum. En son açlık başına vurdu muhtemelen emmeye başladı.

Göğsünün ucuna pekmez sürsen yada şekerli su sürsen öyle vermeye çalışsan yazık ya emen çocuğun mamaya geçmesi daha erken yani

Bu bir sorun yaratır mı ki canımm hiç bir fikrim Yok benim de. Nasıl anladın ki sen ya da daha önce nasıldı canım

Ben bir yerde okumuştum canım bebekler anne sütü azalınca emmeyi bırakmasın ve emdikçe süt artsın diye silikon meme başlığı alıp onun içine yavaş yavaş mama döküp bebeğin emmesini sağlıyorlarmış bu şekilde sütü gelen artan kişiler olmuş. Dene istersen canım

Göğsünün ucuna pekmez sürsen yada şekerli su sürsen öyle vermeye çalışsan yazık ya emen çocuğun mamaya geçmesi daha erken yani

Çok üzgünüm çok oysa ki gelişimimiz gayet güzel ilerliyordu...biberon daha kolayına geldi sanıyorum ama sağarak vermek evdeysen tamam dışarıdayken ne yapacağım...eğer devam ederse bu şekilde bir emzirme danışmanından yardım isteyeceğim...dilde hafif pamukçuk var bugün karbonatlı suyla temizlemeye çalıştım...sebep arıyorum...sütüm mü az acaba diyorum ama sağdığımda geliyor...bebekler yapabiliyormuş bazen bu şekilde...

Bu bir sorun yaratır mı ki canımm hiç bir fikrim Yok benim de. Nasıl anladın ki sen ya da daha önce nasıldı canım
anneme bingildagi kapanmış dedim ilkimde bingildagi damar gibi atıyor diye doktor sorun demişti şükür bişey çıkmadı bunda bakam atiyor mu buda diye baktım kapanmış bir TL gibi bir alan kalmış annem erken kapanması da sorun diye biliyorum dedi netten araştırdım gerçekten sorunmus hatta Allah korusun kafatasını kırıyor larmis ameliyatla bugün arkadaşıma sordum onun oğlu benden 1 gün sonra doğumlu oda dedi benimki de 1 TL büyüklüğünde Rahatladim en azından asi zamanını beklerim bu soğukta çıkarmak da sorun sizinkiler ne alemde ilkinin ki bundan daha açıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…