- 9 Nisan 2016
- 3.948
- 3.612
- 83
Kaynanalar gelinlerini kuma olarak görürmüş. keşke evlendirmeseydi oğlunu kendisine ve eşime sorsan çok iyi niyetlidir ondan laf sokar durduk yerde kızımın kakasını diğer torunlarının kakasıyla bile kıyaslamışlığı var yani- nasıl bir zihniyetse kendisindeki.Şu insanlar kötülükten ne anlıyor bir türlü çözemiyorum. Sen mutsuz olunca onlar nasıl seviniyorlar acaba? Ayrıca oğlunun eşi torununun da annesisin. Lafla peynir gemisi yürümez kaynana diyeydin canım bizimki rahat canım baston tam yapan bizim araba da oğluş rahat ediyor yoksa basar bağırtıyı benim oğlum çekingen sanırım biraz yabancılara hiç gülmüyor sadece yüzlerine bakıp hafıza kaydı yapıyor. :) bir tek babasıyla bana tepki veriyordu canım bir de annemin kayınvalidemin görümcelerimin ablamın sesine tepki veriyordu onlara da Doğumdan sonra bir ay kaldık o sürede alışmıştı tanıyor seslerini yoksa hayatta tepki vermiyor n güzel senin kız sosyal canım şimdiden maşallah ona
Ben henüz eline mendil dışında bişi vermedim canım hareketlerini kontrol edemiyor ya kendine vuruyor yavrum yazık Sonra da ağlıyor bir kez havuç verdim oyalansın diye gözüne giriyordu tutmasam Allah korusun. İlk belirtisi damak sertleşmesi ve salya sanırım canım bir bak bakalım damaklarına. Evet zor bir süreçmiş diş çıkarma süreci Allah yardımcımız olsun
Benim kuzucuk yavaş yavaş koordinasyon sağlamaya başladı ama yine de Yumuşak oyuncaklarından veriyorum ben de. Gaz bitiyor diş başlıyor nasıl bırakıp gideriz bebeklerimizi. Doğum izni daha uzun olsa keşke
Ben de severim yemek yemeyi ama asla bu kiloya çıkmadım sevmemem lazım artık resmen 20 kilo fazlam var 1.5 yılda aldığım biraz dışarı çıkmaya başlasam oyalanır atıştırmam bir şeyler ama şimdi emzirdikçe yiyorum.Benim de ablam kilolu canım o da hep diyet yapar sonra bırakır yaşı 30 u geçti artık. Kendine kiloyu dert ede ede hayattan zevk alamıyor resmen. Bir bu kadar daha ancak yaşarsın ne dert ediyon ye gitsin diyorum bayılıyor yemek yemeye :)