- 9 Nisan 2016
- 3.948
- 3.612
- 83
Demekki sıkıntısı oymuş. Benim minik de dün gece fena huysuzlandı illa bende olacak. Atak gibi bir şey yaşıyor sanırım. Normalde ağlayarak uyanmaz ıkırdanır hep ama dün gece hep ağlayarak uyandı. Kucağıma alınca hemen sakinleşti.Aşımızın üstünden iki hafta geçti ya gece uyudu fitilden sonra şükürler olsun
Ne dertleri varsa kuzularımızın ya anlayamıyoruz da bu aralar gundezde uyku gelince çok aglıyo kriz geçiriyo sanki meme veriyorum mama veriyorum yok emzik verip sallıyorum sızıyo hoş en fazla 10 dk suruyo uykusu bazen 2 dk kızımda pek durmazdı ama en azından tek olunca o yatınca bende yatardım daha kolay olırduDemekki sıkıntısı oymuş. Benim minik de dün gece fena huysuzlandı illa bende olacak. Atak gibi bir şey yaşıyor sanırım. Normalde ağlayarak uyanmaz ıkırdanır hep ama dün gece hep ağlayarak uyandı. Kucağıma alınca hemen sakinleşti.
Keşke anlayabilsek. Gözle görülür bir şeyi olmayınca sakinleşmiyorsa ağrısı var herhalde diyorum uyutmaya çalışıyorum. Bir konuşsalar da ne olduğunu anlasak.Ne dertleri varsa kuzularımızın ya anlayamıyoruz da bu aralar gundezde uyku gelince çok aglıyo kriz geçiriyo sanki meme veriyorum mama veriyorum yok emzik verip sallıyorum sızıyo hoş en fazla 10 dk suruyo uykusu bazen 2 dk kızımda pek durmazdı ama en azından tek olunca o yatınca bende yatardım daha kolay olırdu
Ayy Allah korusun ya bebeklerimizi huysuzda olsalar ateş falan yok en azından ...Bizlerde tuhafız aslında yada ben kızım çok konuşur ona da bazen sus kuzum kurban oluyum derim başım agrıyo derim vıdı vıdı akşama kadar başımı y er :))))Keşke anlayabilsek. Gözle görülür bir şeyi olmayınca sakinleşmiyorsa ağrısı var herhalde diyorum uyutmaya çalışıyorum. Bir konuşsalar da ne olduğunu anlasak.
Dün doktorumuz akşam çalışıyordu. Yaklaşık 15 bebek vardı Kontrole gelen 2-3 kişiydik geri kalan herkes ateş öksürük yüzünden hastanedeydi. Salgın var herhalde her yaştan bebek vardı. Çok daha fazla Dikkat etmek lazım miniklerimize.
Katılıyorum canım sana sağlıkları yerinde olsun da gerisi fasafiso. Oyy benim kelebeğim de konuşmaya başlasa da dinlesem güzel güzel sonra bıksam yine de dinlesem:) çok istiyorum sohbet etmeyi, birlikte oyun oynamayı:) çok merak ediyorum nasıl bir kişilik olacakAyy Allah korusun ya bebeklerimizi huysuzda olsalar ateş falan yok en azından ...Bizlerde tuhafız aslında yada ben kızım çok konuşur ona da bazen sus kuzum kurban oluyum derim başım agrıyo derim vıdı vıdı akşama kadar başımı y er :))))
Allah allahh neden acaba ya inş geçer canım o da
O zaman sana maaşallah diyelim sütün bebeğine göre çok o yüzden sen hem sağ hem emzir depola
Biz de aldık bu indirimde oyun halımızı canım bekliyoruz bakalım merakla :) ben yemeği akşam yapıyorum sadece canım eşim gelince ona bırakıp mutfağa geçiyorum biraz fazla yapıyorum ertesi gün öğlen de yiyorum kahvaltılarım zaten peynir zeytinden ibaret mümkün olmuyor şöyle sıcak bişiler hazırlayıp yemem. Araba çok mantıklı Tekerleri kirli yıkayayım da ben de bindireyim mutfakta beni izlesinBenim kuzucuğun keyfi yerindeyse oyun halısında yaklaşık 20dk falan sessizce oynuyor. O zaman rahat ediyorum. Yemek yaparken de arabasına yatırıyorum bir yandan soğan domates doğrayıp bir yandan ayağımla arabayı itip çekiyorumbir şekilde hallediyorum basit işleri ama başbaşayken ev süpüremedim hiç
Ben de oğlumdan şüpheleniyorum canım dediğin gibi beyaz beyaz yerleri. Sürekli el ağza gidiyor salya da var. Damağı sertleşirmiş önce canım ben baktım üst damak sert bayağı. Sen de bak bir istersen.Saolun kızlar bu sefer ateslenmeden bı gunde atlattım ctesı hastane gttım ant verdı dune kdr ıctım ama bebıs ekstra huzursuzluk yapımca bırktım bu arada dıs cıkarıoruz nedır anlamadım salya var elı devamlı agzında bırde agzında alt damagının ortadakı ıkı dıs dıs etı kısmı beyaz beyaz ele degen bıse yok henuz sızınde ole öı ben mı dıkkat etmedım yoksa dıs mı cıkarıo
Canım ben gaz sorununa çareyi her öğünden Sonra bir çay kaşığı kimyonu yarım çay bardağı suya koyup karıştırıp içmekte buldum. Kaynatmaya gerek Yok oda sıcaklığında suyla karıştırıp içiyorum çok da pratik. Zinco iki kez falan verdim çok bitkisel bir damla gibi gelmedi bana huzursuz oldum bıraktım.Kızlar sizler deneyimlisiniz acil bi sorum olacaktı kızıma Dr gazdan dolayı zinco verdi öglen ve aksam 4 damla verdi ama bugün extra çok uyudu dokundu mu acaba mıncıklıyorum ama uyanmıyor çok derin uyuyor böyle bişey başına gelen var mı
Arabamızın hakkını verdik biz hem evde hem dışarıda bol bol kullanıyoruz . Bu yüzden de çok alıştı kuzucuğum arabasına yattıktan bir müddet sonra uyuyorBiz de aldık bu indirimde oyun halımızı canım bekliyoruz bakalım merakla :) ben yemeği akşam yapıyorum sadece canım eşim gelince ona bırakıp mutfağa geçiyorum biraz fazla yapıyorum ertesi gün öğlen de yiyorum kahvaltılarım zaten peynir zeytinden ibaret mümkün olmuyor şöyle sıcak bişiler hazırlayıp yemem. Araba çok mantıklı Tekerleri kirli yıkayayım da ben de bindireyim mutfakta beni izlesinev süpürmeyi ben yapıyorum bazen yarım saat kadar uyuyor o ara hemen süpürgeyi açıyorum sesine de zaten uyanmıyor kolik Bebek sanırım benimki canım bazen süpürge sesiyle susturuyorum veya uyutuyorum. Sesi kapatıyorum başım ağrıyor bir süre Sonra, başlıyor ağlamaya. Şıpa oğluşum
Valla bazen eve şu ucuzlardan bir tane Bebek arabası mı alsam diyorum canım cidden işe yarıyor bir kez dışarı çıktık arabayla. Sürmeye başladığım an uyudu oğlumArabamızın hakkını verdik biz hem evde hem dışarıda bol bol kullanıyoruz . Bu yüzden de çok alıştı kuzucuğum arabasına yattıktan bir müddet sonra uyuyor
Güle güle güzel günlerde kullansın oğluş halısını. Benim cadı normalde sese uyanmıyor ama süpürgemiz sessiz sınıfında olmasına rağmen sesine sinir oluyor.Kızım uyuyorsa tüm gün dizi izliyorum işleri bitirdikten sonra; uyumazsa da bol bol oyun oynuyoruz, sohbet muhabbet ediyoruz. Kaynanamı sevmezse bilicem ki bilinçaltı yüklemeleri gerçekten çok işe yarıyor
Saolun kızlar bu sefer ateslenmeden bı gunde atlattım ctesı hastane gttım ant verdı dune kdr ıctım ama bebıs ekstra huzursuzluk yapımca bırktım bu arada dıs cıkarıoruz nedır anlamadım salya var elı devamlı agzında bırde agzında alt damagının ortadakı ıkı dıs dıs etı kısmı beyaz beyaz ele degen bıse yok henuz sızınde ole öı ben mı dıkkat etmedım yoksa dıs mı cıkarıo
Biz de uzak sayılırız da telefonla bile yetişip canımı sıkabiliyor eşimin sülalesi. Valla ben de merak ediyorum ne kadar etkili olacak:)) nasılsa diğer torunlarını daha çok seviyor ve dillendiriyor da sonra geçip karşıma ben hepsini seviyorum diyor. Dengesiz yani. Bebeğimin psikolojisini bozmasına izin vermemValla bazen eve şu ucuzlardan bir tane Bebek arabası mı alsam diyorum canım cidden işe yarıyor bir kez dışarı çıktık arabayla. Sürmeye başladığım an uyudu oğlum
Sağol canımm :) bakalım sevecek miaman sevmesin canım benimki de bayılıyor kafa beyin kalmıyor bende. Bazen bütün gün süpürge sesi dinliyorum.
Valla dinlenmek en güzeli canımm ben de genelde direk oğluş uyudu mu kendimi koltuğa atıyorum uzanıp dizi izliyorum tv2 de eski dizileri veriyorlar onları izliyorum
Ahahaaaa hadi bakalım etkili mi gerçekten bir seneye belli eder canımbiz hep uzağız akrabalarımıza ben de güzel şeyleri aşılıyorum bakalım etkili olacak mı
Ben de c.tesi bozdum arkadaşa gidince. Hatta dün fırın sütlaç yapmıştım. Akşam tuttum kendimi yemedim ama az önce yemesem bir yerim düşecekti resmenGünaydınlar...
Ben dşyeti bozdum((((((
Yapamıyorummmm
en eskiden de boyleydim şimdi de aynı obezim ama hala tutamıyorum kendimi yaBen de c.tesi bozdum arkadaşa gidince. Hatta dün fırın sütlaç yapmıştım. Akşam tuttum kendimi yemedim ama az önce yemesem bir yerim düşecekti resmen
Özellikle emzirdikten sonra tatlı bir şeyler çekiyor canım önünü alamıyorum eskiden böyle değildim.
Şu insanlar kötülükten ne anlıyor bir türlü çözemiyorum. Sen mutsuz olunca onlar nasıl seviniyorlar acaba? Ayrıca oğlunun eşi torununun da annesisin. Lafla peynir gemisi yürümez kaynana diyeydin canımBiz de uzak sayılırız da telefonla bile yetişip canımı sıkabiliyor eşimin sülalesi. Valla ben de merak ediyorum ne kadar etkili olacak:)) nasılsa diğer torunlarını daha çok seviyor ve dillendiriyor da sonra geçip karşıma ben hepsini seviyorum diyor. Dengesiz yani. Bebeğimin psikolojisini bozmasına izin vermem
Bizde de baston var bir tane onu mu kursam eve dedm senden duyunca. tam yatıyor ama rahat eder mi benim kelebek bilemedim.
Benim kuzucuk gülene gülerek karşılık veriyor:)) dünden beridir de eline geçirdiğini ağzına götürmeye başladı. Ellerni emerdi zaten de acaba diş etleri mi kaşınıyor dedik dün eşimle. Ayy o diş çıkarma süreci de çoğu zaman zormuş. İnşallah kolay atlatırız.
Benim de ablam kilolu canım o da hep diyet yapar sonra bırakır yaşı 30 u geçti artık. Kendine kiloyu dert ede ede hayattan zevk alamıyor resmen. Bir bu kadar daha ancak yaşarsın ne dert ediyon ye gitsin diyorum bayılıyor yemek yemeye :)Ben de c.tesi bozdum arkadaşa gidince. Hatta dün fırın sütlaç yapmıştım. Akşam tuttum kendimi yemedim ama az önce yemesem bir yerim düşecekti resmen
Özellikle emzirdikten sonra tatlı bir şeyler çekiyor canım önünü alamıyorum eskiden böyle değildim.
Emzirirken cidden acıkıyor insan hatta bazen başım bile dönüyor. Sanırım şekerim düşüyor o yüzden tatlı çekiyor canım. Tutarsın ama emzirme dönemi yanlış zamanmış ben elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum salarsam çok fena olucamB
en eskiden de boyleydim şimdi de aynı obezim ama hala tutamıyorum kendimi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?