2016 Aralık Anneleri

Geçti sıkıntılı dönemi miniklerimiz şükür alıştılar artık dünyaya. Bizim tek problemimiz gündüz uykuları gibi duruyor şimdilik. İnşallah o da düzelince oh dicez
Çok şükür canımm :) o bizde de var gündüzleri sürekli uyanık uyuşa bile on dakika uyuyup uyanıyor canım yalnız kalmak da istemiyor sürekli ilgi istiyor çok zorlanıyorum bazen

Benim kizimda oyle canim. Ellerini tutunca hemen sirtini kaldirmaya calisiyor. Cok tatlilar cok, arada beni deli etsede insan cok seviyor. Oturmaya 5. Aydan itibaren sanirim
Evettt artık yatmak istemiyorlar bebişlerimiz maşallah kuzularımıza canım Kayınvalideme sordum da canım şimdi oturtma kemiği batar dedi 5. 6. Ayda ancak oturur dedi

Ben en çok huggies beğendim canım 3 numarada. Molfix prima premium care aktif Bebek denedim en son huggieste karar kıldım e bebekte de indirime girecek bu hafta

Çok şükür canımm :) o bizde de var gündüzleri sürekli uyanık uyuşa bile on dakika uyuyup uyanıyor canım yalnız kalmak da istemiyor sürekli ilgi istiyor çok zorlanıyorum bazen
Benim kuzucuğun keyfi yerindeyse oyun halısında yaklaşık 20dk falan sessizce oynuyor. O zaman rahat ediyorum. Yemek yaparken de arabasına yatırıyorum bir yandan soğan domates doğrayıp bir yandan ayağımla arabayı itip çekiyorum bir şekilde hallediyorum basit işleri ama başbaşayken ev süpüremedim hiç

Diyorum ki o an ben neden bas bas bağırmadım ki nasıl olsa lohusaydım ve herkes beni değil onu kınayacaktı...bu zamana kadar hep açık kapattım bilsene azıcık kıymet ama yok ailem var üzülmesinler diye ses çıkarmadıkça üstüme geldi cahil cahil laf sokmalar..olsun oğlum da yaşatıyor muyum gör bak deseydin...ya biz evlatlarımızın mutluluğundan başka ne isteriz 1.önceliğim sağlığı 2.si mutluluğu...şimdiden ona neler yapabilirim mutlu olması için diye uğraşıyorum...aynısı aynısı hep biz yanlış anlıyoruz fesat düşünüyoruz zaten...aslında bizde kabahat göz boyamayı bilmiyoruz eşlerimize ikiyüzlülük yapacağız ama karakterimiz öyle değil...

Ben prima aktif Bebek kullanıyorum memnunum önceden premium care kullanıyordum aktif Bebek daha inçe ama daha emici bi bez bunun da kokusu var ama parfüm gibi güzel kokuyor

Primayı ben kullanamadım sızdırma yapmıştı 1 numarası

Kızlar sizler deneyimlisiniz acil bi sorum olacaktı kızıma Dr gazdan dolayı zinco verdi öglen ve aksam 4 damla verdi ama bugün extra çok uyudu dokundu mu acaba mıncıklıyorum ama uyanmıyor çok derin uyuyor böyle bişey başına gelen var mı

Bende dün yastığına nane yağı damlattım aynı sizin dediğiniz gibş oldu tık sesine uyanan çocuk ne yapsam uyanmadı ama bu seferde gece uyumadı. Bazı gaz ilaçları uyku yapıyor diye bilşyorum ama bence çok yorulmuş bugun ondan uyuyor

Ben de bir dönem açık kapattım baktım yüzsüzlük yapıp kendilerini bir şey sanıyorlar şimdi dan dan konuşuyorum valla. Açık falan kapatmıyorum bilakis yüzlerine vuruyorum dolaylı yönden Dediğin gibi karakterimizde yok ondan bu denli üstümüze gelişleri. Valla çok haklısın ben çocuğumun iyiliğini mutluluğunu düşünürüm. Ayrıca evleneceği insan da en nihayetinde bir ana kuzusu. Bu arada bugün ilk 30 günlük raporumu aldım darısı bir sonrakine. Muhtemelen bu kadar muhabbetimiz olmasa onu da vermezdi doktorum. Çok sıkı tutuyorlar.

Yavrucak gaz yüzünden çok yorgun düşmüş demekki. Annesi uyuya uyuya büyüyecek korkma hiç.

Benim kız kudurdu mama
E meme emzik istemedi bagırdı fitil verdim yardım salladık sızdı iç çekiyo hala ıykuda nesi var çözemiyorum

Benim kız kudurdu mama
E meme emzik istemedi bagırdı fitil verdim yardım salladık sızdı iç çekiyo hala ıykuda nesi var çözemiyorum
Biz o durumu 2.ay aşılarından sonra yaşadık. Ağrısı var herhalde dedim calpol vermiştim rahatlayıp uyumuştu. ağrısı falan mı var acaba?

Aynen öyle bende bundan sonra öyle yapıyorum herhangi bir yorumda bulunuyormuş gibi yapıp laf söylüyorum sonra kızarıp bozarıyor nasıl oluyormuş anlasın...hadi gözünaydın canım darısı bana inşallah bana doktorum 10 gün verebilirim dedi...şimdi başka yerler araştırıyorum verebilecek...çünkü bu dönemi kapatmak istiyorum...

Benimki gece çılgın olurdu gazdan yavrum gaz yüzünden uyandırdı şimdi gazdız deliksiz uyuyor

En güzelini yapıyorsun; bunlar kıymet bilmez. Hiçte yaşlıymış diye susmamak lazım önce onlar saygımıza layık olsun. Bizi annem büyüklerine ses çıkarma saygılı ol ne olursa olsun diye yetiştirdi, ben kızımı hiiiçte öyle yetiştirmicem. Herkese hak ettiği kadar değer vermesini ve saygı göstermesini söyleyeceğim. Ay inşallah rapor alırsın canım. Ben de bu dönemi kapatmaya uğraşıyorum. para karşılığı rapor veren yerler varmış bir araştırmanı tavsiye ederim. Buralarda öyle bir hastane varmış , gerçi kimi vermiyor artık dese de şansımı denerim artık raporum bitince.

Evet para karşılığında veren tıp merkezleri varmış eşim onlara güvenme bir sıkıntı olmasın sonra diyor ama konuşacağım onlarla da...bu dönemi kapatabilseydik Eylül seminer dönemine 9 aylık olacaklar...bende kızımı aynen öyle yetiştireceğim adil olmasını öğreteceğim başta...elbette merhametli de olsun ama kimseye de kendini ezdirmesin...evlendikten sonra anneme aynen şu cümleyi söyledim "anneee neden bana bu dünyada kötü insanların varlığını öğretmedin söylemedin..."

Anneannem hep torunlarımı iyi insanlarla karşılaştır Rabbim diye dua ederdi ben de derdim ki ne kadar saçma kötü insan yoktur ki.. ne yazıkki o kadar saf yetişmişiz yani.. raporu aldıktan sonra senin sorumluluğun olmaktan çıkıyor sağlık merkezinin sorumluluğu oluyor. Sonuçta ihtiyaç olmasa yazmazlardı mantığı sorun çıkacağını sanmıyorum çünkü devlette hiiç vermiyorlar. Son çare veririz parayı alırız raporu. Burada özel sektör çalışanları bile alıyor parasıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…