2016 Aralık Anneleri

Canim bende gece gumduz kavramini bilsin diye gece sessizde uyutuyorum. Ama gunduz evde tek oldugumdan beya gurultuyu aciyorum arada sesi bilsin gunduzu ayirt etsin diye

CAnim oglun kac gunluk? Benim kizimda incelemeye basladi sanirim nesneleri. Oyun halisi almayi bende dusunuyorum. E bebekte indirimdeydi. Benim kizim 54 gunluk

Canım kızım 46 günlük 2 gündür dikkatini çekiyor farkındayım parlak renkli nesneler...biz çok güzel zaman geçirmeye başladık oyun halısında ilgiyle izliyor yukarıdaki oyuncakları..evet e Bebekte indirim vardı oradan inceleyebilirsin...

Eşimde çift taraflı şart değil zaten bir iki ay sonra çocuk etrafı izlemek isticek zaten bebeği görmen için tentede açıklık var dio. Bu havada rüzgardan korumak için ii fikir yağmurluk :) markasını yazabilir misn canım

Bende sevmiyorum ama eşim de sen korun dio valla hap alcam galiba

Annm 2 gündür gelmiyor bir odayı süpüremedim. Çok huysuz durmuyo uyanıkken ağlıo wc ye zor gidiyorum. Uyuyunca ses olmasın.. Zor valla yalnız.. İşler öyle birikiyor ki... biz daha 45 günlüğüz ay bi de martta işe başlıcam ücretsiz izn alsam mı şaşıyorum

Benim minik sese alıştı. Babası öksürür ya da hapşırırsa uyanıyor. Genelde sıçradığı için uyanıyor. Evet tek olunca zor ama alışıyor insan. Kızıma göre ayarlıyorum bazen hiçbir şey yapamıyorum ama olsun kuzumun canı sağolsun:) ben de rapor ya da ücretsiz izin alıcam.bırakmak istemiyorum kızımı bana ihtiyacı var ve bu o kadar belli ki gözlerinden bile

Bende martın sonunda başlama yapmam lazım ama çalışmak istemiyorum norm fazlasıyım bide inş görev çıkmaz rapor almak sıkıntı biraz inşallah alabiliriz çocuğumu bırakmak istemiyorum henüz. Şu ohal bi kalksaydı artık

S Senisevmeksuyabakmak hemşire oyle dediyse ben ayvayi yemisim.bir kez korunmadim sonrA hemen ertesi gün hapi aldim . Adet de olmamisim halen. Inşallah yoktur. Allah isteyene versin

Bi akrabamız derdi ki; tek çocuk hiç çocuk. Hadi ordan derdim. Şimdi iki tane oldular vay halime :) sabahtan akşama kızım canıma okuyor akşamdan sabaha oğlum :)
Ayy aynen cnm ya ben ilk kızımda meğer çokkkk rahatmışımda haberim yokmuş durmuyo sallıyorum falan derdi. Ama şimdi daha zormuş küçük ayagımda sallanıyo büyük omzumda sarılıyo geçiriyoruz günler

Bebişlerinizi sağlıkla büyütün Allah kolaylıklat versin. Bir sorum olacak.
Hamileliğinde Perine Masajı yapan varmı içinizde?

Günaydın annişler 2.ay aşımızı olduk inş ateşi çıkmaz gelişimi güzel oğlumun 7.800 olmuş kilonuz boyumuza 61. aile hekiminin muayene etti göbeği normal ama hafif bi koku var dedi bide yumurtalarını biri diğerinden biraz daha büyük şişi daha inmemiş olabilir dedi çocuk Dr bi sor dedi bakalım pzt kalça usg var hemde 2 aylık muayenesi sorcam inş ciddi bişey yoktur. bizde havadisler böyle bide 3 gün banyo yok gitmeden yaptırın kızlar

2 ayliga 7800 çok değil mi ya?ne dedi hemşire

Merhaba arkadaslar sizlere ve tatlı bebişlerinize sağlıklı günler diliyorum..

bebeklerinizin gelişimleri nasıl?
Kızım 35 günlük ..ellerini agzına götürmeye basladı ,agzından baloncuk cıkartıyor ve tatlı tatlı gülüyor muhabbet edince.. bu bi kaç gündür huysuzluğumuz var gaz mı doymuyormu bilmiyorum..

Masaellah iki ay için gercekten kilosu çok üst seviyede ..

Ewet kilosu fazla mama veriyorsun diye sordu hemşire sadece anne sütü alıyo diyince o zaman yapcak bişey yok sütün yarıyor demekki dedi kızımda öyleydi ayda hep 2 kilo alıyodu sütten kesince o pof pof halleride kalmadı o yüzden kilosuna takılmıyorum

Bizde bugün gidice igneye ama ben unuttun yukamayı şimdi senin yazdığını görünce aklıma geldi ben tek başıma yıkayamıyorum ya kalacak artık banyomuz napalım...maşallah r
tombişmiş bakalım bizimki ne kadar çıkacak ablamız mama yediği halde 600 gr anca alırdı 4200 doğması rağmen cılızdı bu biraz emiyo biraz mama bide kalça usg için gidicez bugün bide devlete gidelim dedim boşuna para vermeyelim diye ama aynı gün çekermi hiç bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…