- 9 Nisan 2016
- 3.948
- 3.612
- 83
Ayy benim kuzucuk da hergün farklı bir şey huy ediniyor birkaç gün önce sağ memeye takmıştı mümkün değil emmiyordu ters çevirip de emziriyordum bugün de sol memeye takık yine ters çevirip emziriyorum. Zaten azıcık sütüm var onu da tamamen emsin de yarasın diye uğraşıyorum. Bugün huysuzluk seviyemiz yüksek biZim de. Ne kahvaltı yaptırdı ne öğle yemeği yedirdi. Aperatif bir şeyler atıyorum ağzıma kızım mememde sallanırken.Teşekkür ederim canımm hemşire içimi rahatlattı sağolsun. Şimdi ateşi Yok ama huzursuzluk var normalde de olan bişi tabi bizde
Yemeyince süt hiç olmuyor canım. Bazen ben de yiyemiyorum aç kalıyor oğluş :) sen akıllı durursan ben yemek yerim süt olur annem diyorum gülüyor yüzümeAyy benim kuzucuk da hergün farklı bir şey huy ediniyor birkaç gün önce sağ memeye takmıştı mümkün değil emmiyordu ters çevirip de emziriyordum bugün de sol memeye takık yine ters çevirip emziriyorum. Zaten azıcık sütüm var onu da tamamen emsin de yarasın diye uğraşıyorum. Bugün huysuzluk seviyemiz yüksek biZim de. Ne kahvaltı yaptırdı ne öğle yemeği yedirdi. Aperatif bir şeyler atıyorum ağzıma kızım mememde sallanırken.
Şimdi nasılsınız? Miniğin nasıl canım?
Ben yiyince de olmuyor süt canımYemeyince süt hiç olmuyor canım. Bazen ben de yiyemiyorum aç kalıyor oğluş :) sen akıllı durursan ben yemek yerim süt olur annem diyorum gülüyor yüzümebenim oğluşta bu ara yatarak emmek istiyor ben yatıyorum onu da memenin üzerine doğru yatırıyorum öyle emiyor canım. Bazen kolum ağrıyor ama idare ediyorum.
Şimdilik iyi bir sıkıntı Yok canım uyuyor şu an. Poposu pişik biraz da onun huzursuzluğu var oğlumdabayağı toparladık ama tam geçmedi. Molfix aldık o da iyi geldi canım bir de pişik kremi yerine yağlı vücut kremi sürdüm canım.
Canım banyo yaptır ama suyun içinde tut şampuanlama. Benim kızıma iyi geliyor. Olmazsa mama veriyorsan uyuyana kadar ver, mama vermiyorsan da sütünü sağ koy biberona yaklaşık 120cc falan olsun o şekilde ver. Benim kızımın midesi dolunca bir anda kapatma düğmesine basıyor uyuyorKızlar kızım tam 15 saattir uyanıkartık sırtım belim dayanmıyor eşim ayağını kırdı aksi gibi alçıda tek başıma hem eşime hem kızıma yetişemiyorum...neden uyumuyor anlamıyorum...gözler faltaşı benim gözlerim kıpkırmızı uykusuzluktan yorgunluktan kızım dipçiklerinden gibi maşallah...
2 yaşına kadar yastık kullanılmamasını söylüyorlar. Ben yüzü bana dönük olması için gece sağa doğru yatırıyorum gün içinde de sola doğru yatırıyorum canımSelam kızlar nasılsınız biz bugun 1 aylık olduk alımızı olduk sağlık ocağında
Hemşireye kız sol mememi almıyor nasıl aldıtabilşrşm diye sordum bi göreyim nasıl almıyormuş dedi kızı yatırdım benim kız bi emdi bi emdi memeyi normalde sola yatırınca ağlayan kız gitti hemşire e bu bebek emiyor dedi benim kız beni yalancı çıkardı anlıcanız
Kızlar siZe bişey sormak istiyorum bebeklerinizi nasıl yatırıyorsunuz ben bi sağ bi sol yatırıyorum ama kafasının altına yastık gibi bişey koymuyorum
SiZler nasıl yatırıyorsunuz
Canım bana gebelikte ağda yasaktı ben de a giderken mecbur yine jilet yapıcam Dr onayı verince ağsa yapıcamBenim de bir sorum var sezaryen olanlara. Doğumdan sonra ilk ne zaman ağda yaptırdınız? Benim 40 gün oldu, doktora da gitmem gerekiyor ağda yaptırsam erken midir acaba hala?
Nedense öyle emmeyi daha çok seviyorlar canımm bize daha yakınlar belki de ondandır :) bak sen minnacık ama türlü türlü oyunları var miniğinBen yiyince de olmuyor süt canımbizim de kızımla en sevdiğimiz emme şeklidir o:) genelde sabah yatağıma alıp o şekilde emziriyorum. Ayy benim sıpacık oynuyor benimle bu sefer de sağ memeyi almıyor
İyi şükür bir şeyinin olmamasına sevindim. Biz pişik için bepanthol kullanıyoruz baya baya iyi geliyor 2.sürüşte geçniş oluyor pişik. Tavsiye ederim canım. Ben sleepy denedim primadan daha iyi geldi en azından çiş sızdırmıyor çamaşır ıslatmıyor. Bugün sipariş hıggiesler de geldi bez bolluğundayız
Ben ilk günlerde yastık kullanmam diyordum yatırınca midesinden bişiler geliyordu canım öyle olunca çok korktum direk yastığa alıştırdım mecburen. Başı yüksek olunca bir şey olmuyorSelam kızlar nasılsınız biz bugun 1 aylık olduk alımızı olduk sağlık ocağında
Hemşireye kız sol mememi almıyor nasıl aldıtabilşrşm diye sordum bi göreyim nasıl almıyormuş dedi kızı yatırdım benim kız bi emdi bi emdi memeyi normalde sola yatırınca ağlayan kız gitti hemşire e bu bebek emiyor dedi benim kız beni yalancı çıkardı anlıcanız
Kızlar siZe bişey sormak istiyorum bebeklerinizi nasıl yatırıyorsunuz ben bi sağ bi sol yatırıyorum ama kafasının altına yastık gibi bişey koymuyorum
SiZler nasıl yatırıyorsunuz
Evet canım anneye ne kadar yakın o kadar iyiNedense öyle emmeyi daha çok seviyorlar canımm bize daha yakınlar belki de ondandır :) bak sen minnacık ama türlü türlü oyunları var miniğinannem demişti mutlaka ikisini de emzir birini emzirip durma hep onu ister demişti ama sizinki daha farklı minik nasıl isterse öyle davranıyor sanırım
Bugün eşime aldırdım canım bayağı geçti çok şükür pişiği. Arko krem sürmüştüm ben de o çok yağlı ya o da iyi geldi canım. Benim evde de şu an 3 çeşit bez var seç beğen alprima premium care'in kakasını da emmesi çok iyi oluyor canım ben o yüzden memnundum pişik olmama sebebi de oydu emdiği için kaka tenine çok değmiyordu. Ama molfix de iyi şimdilik memnunum. Bir de huggies denemek istiyorum sleepy denemeye cesaret edemedim nedense bir yerde yorum okumuştum o etkiledi beni canım. Halbuki tanıtımı çok güzel :)
Çözümü çok basit .Kizlar kızım gun boyu uyuyor gece boyu uyanik esimde bende uyku uyuyamaz olduk napabiliriz
Bende kafası yamuk olmadın dşye bi sag bi sol yapıyorum ama hastane puseti biraz egımlıydı sankı ben direkt düz bi zemine yatırıyorum ondan sordum2 yaşına kadar yastık kullanılmamasını söylüyorlar. Ben yüzü bana dönük olması için gece sağa doğru yatırıyorum gün içinde de sola doğru yatırıyorum canım
Çözümü çok basit .
Benimde bebeğim 45 günlükken bi 10 gün bu durumla Savastim resmen. GündüZ yatıyor taaa aksam 12ye kadar. Sonra sabaha kadar aglamalar bizi uyutmamalar huzursuzluk o bicim
Gündüz yatirmadim fazla uyandirdim sık sık besledim oynadim gezdirdim vs vs.aksam 9da yikadim doyurdum emzigi koydum ağzına sabah 5e kadar yatti.tabi gece gündüzü de öğretmek lazim.GündüZ sesli ortam gece sessiz karanlik ortam vb.
Bir günde düzene girdi.simdi gece yatıyor hemde yatırıyor ☺☺bizedeyazik be güzelim yatalim süt biriksin.dinlenmeyince kus sütü de icsen yine süt olmuyo.yani bnde oyle.allaha şükür yaa.deliksiz uyku cok onemli bebegin icin büyüme hormonu da salgilanir.eminim sende ustesinden gelirsin rn fazla iki gunde
Bizim hastane puseti düzdü o eğim genellikle reflülü bebekler için var diye biliyorum benBende kafası yamuk olmadın dşye bi sag bi sol yapıyorum ama hastane puseti biraz egımlıydı sankı ben direkt düz bi zemine yatırıyorum ondan sordum
Canım banyo yaptır ama suyun içinde tut şampuanlama. Benim kızıma iyi geliyor. Olmazsa mama veriyorsan uyuyana kadar ver, mama vermiyorsan da sütünü sağ koy biberona yaklaşık 120cc falan olsun o şekilde ver. Benim kızımın midesi dolunca bir anda kapatma düğmesine basıyor uyuyorhiç olmadı zaten eşin bacağı yüzünden kalkamıyordur. Kızını koy babasının göbeğine git odaya kapat kapını uyu babası ilgilensin biraz şaka bir yaana çok geçmiş olsun canım Allah sabır versin sana. Keşke komşu falan olsak da kuzuyu azıcık alıp rahatlatsam seni.
Valla süper olurdu evde tek başıma fena sıkılıyorum birbirimize destek olurduk ne güzel. Kilo alımı nasıl canım? Bu minikler büyüdükçe mideleri de büyüyor özellikle akşamları sütüm iyice bitiyor ve gün içinde yine mama vermeme rağmen benim kuzu neredeyse 180cc mamayı bitiriyor:)Canım benim ne kadar iyisinçok teşekkür ederim..keşke olsaydık komşu birlikte büyütürdük kızları ne güzel...mama vermiyorum hiç belki de tam doymuyor babasının yanına koyuyorum onunla çene yapıyor azıcık ama o sırada da yemek mi yapayım ortalığı mı toplayayım yoksa dinleneyim mi şaşırıyorum...
Valla süper olurdu evde tek başıma fena sıkılıyorum birbirimize destek olurduk ne güzel. Kilo alımı nasıl canım? Bu minikler büyüdükçe mideleri de büyüyor özellikle akşamları sütüm iyice bitiyor ve gün içinde yine mama vermeme rağmen benim kuzu neredeyse 180cc mamayı bitiriyor:)
benim kuzu gündüz uyumadığından ben de bir şey yapamıyorum. Haftasonu eşim ilgilenirken köfte yapıp atıcam buzluğa, çıkar pişir ye yapabileceğin şeyler ayarla canım hiç olmadı yumurta kır protein sonuçta o da. bir de pratik olmamız gerekiyor çünkü yardımcı olanımız yokyemeği önceden hazırlarsam evi toplamaya vakit olur diye düşünüyorum bir denicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?