- 9 Nisan 2016
- 3.948
- 3.612
- 83
Mama vermediğim zamanlar ben de günde en az 4-5 kere altını değiştiriyordum kızımın hatta 8 kere değiştirmişliğim bile var ama kilo almadı doğru düzgün. Sütüm su misali kilo yapmıyor sadece çiş yapıyor resmen :) mantıklı sağmadan dene bakalım küçüğünde bir fark olur belki.İnan bende çok sıkılıyorum canım 1.ay kontrolünde 1000 gr almıştı doktor normal dedi günde bazen 5 bazen 6 bez değiştiriyoruz doktor 5 bez ve sonrası doyuyor demektir dedi o yüzden bende hiç mama vermeye kalkışmadım 3 gündür takip ediyorum bazen 5 bazen 6 oldu...maşallah kuzuna :) bende sağıp deep freeze e atıyordum bundan sonra sağmayacağım belki yeterli gelmiyor..aynen öyle bende çok pişmanım keşke hamileyken yapıp yapıp atsaydık hazır yemek olurdu ne güzel...annem geldiğinde getiriyor bazen yemek çok mutlu oluyorum..evi de o daldığında toplamaya çalışıyorum...
Ben hamileliğimde bir şeyler yapmıştım da eşim doğum için yanıma geldiğinde evin sigortası atmış içeriden 2 haftada doğal olarak bozulmuş her şey. Yazık eşim dolaptan kokuyu çıkarana kadar uğraştı, sonuç başarılı oldu Allahtan gram koku kalmadı. Sağolsun benim bey beceriklidir