- 13 Ekim 2015
- 1.773
- 3.402
- 133
- 35
Canım ben kaka yaptırmaya en iyi çözümü şöyle buldum. Bebeğimn karnına zeytin yağı ile iki üç dakika dairesel hareketler yapıp küçük bir havlu yu ütü ile ısıtıp hemen karnına koyup kapatmakla buldumGünde en az 2 kere kaka yapan kızım 2 gündür kaka yapmıyor ve sıkıntısı var. Az önce yarım çay kaşığı zeytinyağı verip 2 çay kaşığı da su verdim hala yapmadı kakasını. Zeytinyağı veren arkadaşlar nasıl verdiniz ve ne zaman yaptı kakasını bebişleriniz?
Beni zeytinyağını sağdığım süte karıştırıyorum günlük 1 cay kaşığı kızım kakasını zor yapıyodu Dr söyledi beni zeytinyağını totosunuda dürüyorum Pişik kremi kullanmıyorum daga ciltleri çok taze çünküGünde en az 2 kere kaka yapan kızım 2 gündür kaka yapmıyor ve sıkıntısı var. Az önce yarım çay kaşığı zeytinyağı verip 2 çay kaşığı da su verdim hala yapmadı kakasını. Zeytinyağı veren arkadaşlar nasıl verdiniz ve ne zaman yaptı kakasını bebişleriniz?
Ben de dürtüyorum canım ama nedense işe yaramıyor kaka için ama çıkaramadığı gazları anında çıkarıyor. Zeytinyağı içirmek iyi geldi akşamına çıkardıBeni zeytinyağını sağdığım süte karıştırıyorum günlük 1 cay kaşığı kızım kakasını zor yapıyodu Dr söyledi beni zeytinyağını totosunuda dürüyorum Pişik kremi kullanmıyorum daga ciltleri çok taze çünkü
Merhaba kızlarselam kızlar arada girip yazın durumunuzu bildirin sizleri merak ediyorum @derinyesevi @ekonomistgonul @smile25 @elma_sekerim01AzRASILAM @QueenSweethart @catuke @MFHS
Aktif Bebek bize de yaramadı canım hemen pişik yaptı oğlumun poposunda çok üzüldümçiş kokusu yüzünden yarım saate bir değiştirmek Zorunda kalıyorum kızımın altını ve giysisine de sindi o kokubitmek üzere bez bir daha da almam :) bize yaramadı canım size yarar inşallah. Kullananı çok demekki herkeste olmuyor problem
Ben gaz için damla kullanıyorum baya rahatladı kızım hatta son 2-3 gündür gayet rahat çıkarmaya başladı. Yalancı emzik için çok uğraştım ama almadı kızım. Onun yerine ellerini emiyor daha tatlı geliyor elleri:))
Benim kızımda diğer bezlerde çiş kaçırma olmadı ama primada oldu. Belki bağlamayı beceremedim ama O kıyafetin ıslanma kısmı bezden geçip de ıslanıyordu canım yani sızma olamaz o.
Elini çok tatlı emiyor kızım bir süre izliyorum benAktif Bebek bize de yaramadı canım hemen pişik yaptı oğlumun poposunda çok üzüldümiyi ki tekrar sipariş vermemişim. Bezi beğenmedim de zaten dokusu çok sert geldi. Premium care yumuşacıktı. Bugün gidip marketten premium care alacam artık. O bezi de naparım bilmiyorum.
Ya sorma canım benim oğlumda el emiyordu emzik almıyordu şimdi de acıkınca yanında ben yoksam direk elleri ağza götürüyor cop cop emiyor ben varsam başlıyor ağlamaya
Canım gaz için hangi Damla'yı kullanıyorsun. Biz de zinco aldık ama içindekiler kısmında sodyum benzoat gördüm. Bu madde c vitaminiyle bir araya gelince güneş ışığı gördüğü an kanserojen madde oluyormuş. Damla'da tatlandırıcı olarak portakal aroması var. O yüzden iki kez verdim birdaha vermedim korkumdan
Aynı durum bizde de söz konusu. Gündüz uyumuyor kızım ama gece 11.30-12 gibi uyuyor 5.30-6 gibi uyanıyor 5 dk kapalı gözle emiyor 7.30-8 arası yine uyanıyor bir 15-20 dk emiyor yine uyuyor bazen 9 bazen 10a kadar uyuyor sonra tamamen uyanıyor daha da uyumuyor. uykusundan asla uyandıramıyorum ben kızımı altını açıyorum, ayaklarını gıdıklıyorum, şap şup öpüyorum ama gözünü aralıyıp da noluyor demiyorArkadaslar bir konuda danismak istiyorum ... Benim bebegim gunduz okdr uzun uyumuyor hani arada bi kestirp kalkiyor fakat masallah gece uykuusu iyi... gece 23:30 gibi derin uykuya geciyor sabah 6-7 gibi kesintisiz uyuyor.. ben uyandirmak istiyorum ac kaliyor diye esim uyandirma uykuya ihtiyaci var diyor? sizce ne yapmam gerekir
Resmen bitkisel diye kandırıyorlar canımm araştırmadan almıştık eczane zinco vermiş eşime. İçindekilere bakınca korktum vermiyorum ben kimyon içiyorum normalde kaynatıp içtiğim kimyon suyu işe yaramamıştı şimdi direk toz kimyon suyla karıştırıp içiyorum etki ediyor oğluma pırt pırt çıkarıyor gazınıElini çok tatlı emiyor kızım bir süre izliyorum bensab simplex kullanıyorum canım ben başından beri, günde 3 kere 5 damla şeklinde. DüZenli verince baya işe yaradı. Zinco için söylenen birçok şey var. Ben memnunum sab simplexten
Dün eşim sleepy almış onu denicem huggies gelene kadar. Memnun kalırsam sleepyden de devm edebilirim diyorum ben de.
Ben elimde kalan bezleri yattığımız hastanenin bebek yoğun bakımına bırakmıştım daha ilk günden pişik olduğu için kızım. Diğer pişik yapanları da sağlık ocağına bıraktım ihtiyaç sahibi birine versinler diye.
Ben emzikte buldum çareyi canım benim oğlumda sürekli uyanıyordu bütün gün kucağımdaydı nerdeyse. Ve emmek istiyordu. Bu kez ben de kendime bakamıyorduk sütüm de olmuyordu doğru düzgün. Emziği tuttu sonunda şimdi emzirip yatırıyorum ağlayacak oluyor meme istiyor ben de emziği veriyorum uyuya kalıyorHanımlar bebeğim 2 aylık bio gaia gaz ilacı kullanıyoruz bide relactaz a başladık süt alerjisinden dolayı yalnız çocugum gündüzleri uyumuyor uyutuyorum 10 dakika bile sürmeden uyanıyor ne yapmam lazım dinlenemiyorum hiç. Şimdi bile ayağımda sallayarak uyutuyorum ama gene uyandı
Canım benim oğlumda gece uykusunu seviyor bazen 5 saat kesintisiz uyuyor ben arada uyanırsam ve emzireli 3 saat olmuşsa acıkmıştır diyorum kucağıma alıyorum hafif genleşiyor falan o ara memeyi veriyorum hemen tutuyor emiyor. Eğer ağzını açmıyorsa uyumaya devam ediyorsa yatır sen de keyfine bak. Çok acıksa zaten uyanır :)Arkadaslar bir konuda danismak istiyorum ... Benim bebegim gunduz okdr uzun uyumuyor hani arada bi kestirp kalkiyor fakat masallah gece uykuusu iyi... gece 23:30 gibi derin uykuya geciyor sabah 6-7 gibi kesintisiz uyuyor.. ben uyandirmak istiyorum ac kaliyor diye esim uyandirma uykuya ihtiyaci var diyor? sizce ne yapmam gerekir
Bence çevrendekiler doğru söylüyor canım kıymetini bilAynı durum bizde de söz konusu. Gündüz uyumuyor kızım ama gece 11.30-12 gibi uyuyor 5.30-6 gibi uyanıyor 5 dk kapalı gözle emiyor 7.30-8 arası yine uyanıyor bir 15-20 dk emiyor yine uyuyor bazen 9 bazen 10a kadar uyuyor sonra tamamen uyanıyor daha da uyumuyor. uykusundan asla uyandıramıyorum ben kızımı altını açıyorum, ayaklarını gıdıklıyorum, şap şup öpüyorum ama gözünü aralıyıp da noluyor demiyorazıcık ağır benim kuzunun uykusu babasına çekmiş.
Ben bu durumdan yakınınca Annemler eşim ve arkadaşlarım dedi çok acıksa zaten uyandırır demekki uyku tatlı geliyor uyuya uyuya büyüyecek zaten, hatta uyandırırsan ileride sürekli uyanır seni uyutmaz ne güzel uyuyor sürekli uyandırmıyor kıymetini bil. Ben de bu insanların hepsi aynı şeyi söylüyor demekki ben yanlış yapıyorum dedimşimdi gönül rahatlığıyla uyuyorum
Ben de kimyasal konusunda takıntılıyım ama baya araştırdım bu damlayı umarım okuduklarım duyduklarım doğrudur. Benim yediğim içtiğim kızıma yansımıyor:) 7 şubatta olacak canım ama diken üstündeyim inşallah ateşlenmez kızımResmen bitkisel diye kandırıyorlar canımm araştırmadan almıştık eczane zinco vermiş eşime. İçindekilere bakınca korktum vermiyorum ben kimyon içiyorum normalde kaynatıp içtiğim kimyon suyu işe yaramamıştı şimdi direk toz kimyon suyla karıştırıp içiyorum etki ediyor oğluma pırt pırt çıkarıyor gazını
Ben de tanıdıklara soracam kullanan varsa gönderecem canım. Bu Arada sizin verem aşısı ne zamandı canım
Benim minik sesten rahatsız olmuyor bilakis sessizlik rahatsız ediyor:) tek sıkıntımız sıçramalar özellikle gündüzleri oluyor pat uyanıyor hemen.Bence çevrendekiler doğru söylüyor canım kıymetini bilBenim oğlumun uykusu çok hafif babamız işe giderken kapıyı kapatınca bile uyanıyor neyse ki geri uykuya dalıyor genelde :) gündüzde kapı çalsa uyanıyor telefon çalsa uyanıyor hatta titreşim sesine bile uyanıyor. Tamamen sessizde telefonum
Gaz damlasıyla ilgili kötü bir şeyler olsa mutlaka karşına çıkardı canım :) normalde benim de öyleydi tane kimyon kaynatıp içiyordum, rezene içiyordum ama hiç faydasını görmedim canım. Toz kimyon ve su karışımı işe yaradı şaştım ben de :) Arada da zeytinyağı veriyorumBen de kimyasal konusunda takıntılıyım ama baya araştırdım bu damlayı umarım okuduklarım duyduklarım doğrudur. Benim yediğim içtiğim kızıma yansımıyor:) 7 şubatta olacak canım ama diken üstündeyim inşallah ateşlenmez kızımtüm gün evde kafayı yerim artık ateşini düşürücem diye
Ne güzel canım benimki de aslında alışık olmalı gürültüye işim gereği gürültülü ortamlarda bulundum hep. Genetik benimkinin uykusu. Eşimin de benim de uykum hafif çıt sesine uyanırız oğlumuz da bize çekmişBenim minik sesten rahatsız olmuyor bilakis sessizlik rahatsız ediyor:) tek sıkıntımız sıçramalar özellikle gündüzleri oluyor pat uyanıyor hemen.
Ov aşıya gidince aklındaki her şeyi sor canım doktora ya da hemşireye. Numaralarını da al olmazsa rica edersin gelirler. Ben de korkuyorum açıkcası calpolun falan hazır dursun. Bir de içini ferah tutmaya çalış bir şey olmayacak inşallah.Gaz damlasıyla ilgili kötü bir şeyler olsa mutlaka karşına çıkardı canım :) normalde benim de öyleydi tane kimyon kaynatıp içiyordum, rezene içiyordum ama hiç faydasını görmedim canım. Toz kimyon ve su karışımı işe yaradı şaştım ben de :) Arada da zeytinyağı veriyorum
Biz yatırım gidecez canım aşıya ben de çok korkuyorum bu aşıdanhaftasonu tamamen yalnızız da evde babamız da olmayacak.
Ben de öğretmenim ama hamileliğim annemde geçti bulantı ve kusma yüzünden. Serum bağlatıp yatıyordum ama annemin evi çoook gürültülüdür hem konumu açısından hem de iki tane yaramaz tatlış köpeği var:) bu yüzden alışkın herhalde sese kuzum:) uyku hafifliği bende var ama eşim yanında beni kesseler duymaz o denlidir:) kızımız da babasına çekmişNe güzel canım benimki de aslında alışık olmalı gürültüye işim gereği gürültülü ortamlarda bulundum hep. Genetik benimkinin uykusu. Eşimin de benim de uykum hafif çıt sesine uyanırız oğlumuz da bize çekmişo sıçrama bizde de var sürekli sıçrayarak uyanıyor bir tek benim omzumda uyurken sıçramıyor canım ona da alışmasın diye bir iki dakika tutup yatırıyorum mecbur
Numarası var canım bir şey olursa hemen ararım calpol de almıştım bir aylık aşısına gittiğimizde. İnşallah bir şey olmaz evde yalnız olmam daha da korkutuyor beni. Bir de ilk Bebek olunca tecrübesizlik de var.Ov aşıya gidince aklındaki her şeyi sor canım doktora ya da hemşireye. Numaralarını da al olmazsa rica edersin gelirler. Ben de korkuyorum açıkcası calpolun falan hazır dursun. Bir de içini ferah tutmaya çalış bir şey olmayacak inşallah.
Ben de öğretmenim ama hamileliğim annemde geçti bulantı ve kusma yüzünden. Serum bağlatıp yatıyordum ama annemin evi çoook gürültülüdür hem konumu açısından hem de iki tane yaramaz tatlış köpeği var:) bu yüzden alışkın herhalde sese kuzum:) uyku hafifliği bende var ama eşim yanında beni kesseler duymaz o denlidir:) kızımız da babasına çekmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?