2016 Aralık Anneleri

İlk günler ben de öyleydim canım ışık açıyordum korkuyordum bişi olurda göremem loş ışıkta diye. Işığı açınca emdikten Sonra uyumak istemiyordu ağlıyordu. Biz de o zaman daha düzenimizi kurmamıştık ağlayınca hemen yanımıza geliyorlardı falan. Sonra ben kimse gelmesin uyuyun sizin yapabileceğiniz bişi yok dedim. Kendim gün gün düzene bindirdim çok şükür ki başarılı olursun canım inşallah :)))

Ben normal Doğum yaptım epiduralli ama benim de kuyruk sokumumda ağrı var ve 3 gündür de devam eden baş ağrım...evet mantıklı aslında kabinde emzirmek :) bir gün deneyeceğim...biraz baktım sipariş vereceğim sling...bir de onu deneyelim bakalım...5 dk oyun halısı 5 dk ana kucağı 5 dk baba kucağı derken oyalıyoruz işte :)

Ben de onu diyorum canım ya küçücük bebeğin bağırsağı ne kadar olacak da bunca sancı çekiyor yavrucuklar. Ne kadar gaz olabilir yani
Bu arada geçen gece o uykusuzluk, o yorgunlukla ayakta sallanırken kızım yüzüme baktı ve gülümsedi ses çıkardı hafif bir agu sesi çıktı o mutlulukla tüm yorgunluğum uykusuzluğum gitti gece boyu kucağımda emzirerek salladım:)))

Mağazanın müzikleriyle dans bile ettik küçücük kabinde:) ben öyle rahat olunca kızım da gerilmedi ağlamadı ona da dikkat etmek lazım
Kapalı avm olsa ben direkt slingle dolaştırırdım herhalde:) yalnız ben slingden çıkarttığım anda küçük çaplı bir kıyamet kopuyor. Biz 55.gündeyiz ben hala 60tan umutluyum geçecek inşallah bu sancılar.

insallah canim cok tesekkurler.. dun gece denemeye basladim.. :)

Kizlar ilk asimizi olduk :)
Hala hafif sariligimiz var. Sizin bebitolar dogum kilosunun uzerine kac kg aldi? Biz 700 gr almisiz az mi sizce?
Hiç takma canım benim oğlum ilk ay kilo almamıştı 29 günlükken 2660 tı mama takviyesi verdim mecbur.Bugün 48 günlüğüz ve 3900 olmuş. Meger sutumle doymuyormus oglum.Tembelliginden acikinca aglamiyormus bile :) Şimdi doymayi öğrendi ortalığı yıkıyor acikinca :)

Yaramaz :)

Siz baya abla olmuşsunuz :) hadi bakalım inşallah geçer bizim 28.gün daha...

Siz baya abla olmuşsunuz :) hadi bakalım inşallah geçer bizim 28.gün daha...
Baya olmuş canım sizin de:) neredeyse 1 ay bitmek üzere
Bir diyorum zaman geçsin büyüsün kızım, bir diyorum büyümesin böyle kalsın :) gaz sıkıntısının yanısıra her gün değişiyor, farklı şeylerle karşılaşıyorum çok güzel, çok mutlu oluyorum:)

Bnide ekleyin ama kıskanırım xd

Bakarken büyüleniyorum diyorum ne kadar şükretsem az...herkes diyor ki zamanla keşke Bebek kalsaydı eşime diyorum şimdi rahat günlerimiz kreşe başlatacak ateşlenecek düşecek okula başlayacak sınavları kötü mü geçti derdi olacak sonra acaba arkadaşları kimler daha sonra kızımızı üzüyorlar mı diye düşüneceğiz...hak veriyorum şimdi rahat zamanın diyenlere :) biz daha bilinçli gülmelere geçmedik ama gazını çıkartırken dönüp gözlerimin içine bakıyor çığlık atarak sevesin geliyor ))

Haklısın valla büyüdükçe zorlaşacak her şey :) şimdi bu yakınlığın keyfini çıkartmak lazım. Aynen ben de çook mutlu oluyorum kızım gaz çıkartınca ya da kaka yapınca, bir de şimdi rahatlayınca gülüyor keyifleniyor başlıyor kendi kendine sesler çıkarmaya.
Ay bu arada ben hala lohusa sendromundayım sanırım her söylenene kırılıyorum üzülüyorum bir garipleştim.

Nasılsınız kızlar ne var ne yok bakalım bizde iki tane olunca pek fırsat olmuyo girmeye küçük kucak istiyo sallanmak istiyo...buyuk ilgi istiyo derken geçiyor günler
Sizin kanamalar ne alemde kızlar biz 47 günlük olduk 40 da bitti abdest almıştım bugün hastalandım bu kadar çabuk beklemiyordum...

Canım ben de anlamıyorum bu kadar gaz nasıl oluyor minicik bağırsaklarında. Ayy evet artık ses çıkarmaya başlıyorlar bu ara benim oğlum da çok nadir çıkarıyor ve gülüyor :) canım ben bir iki gündür sevdiği müzikleri açıyorum gözlerine bi 15 20 cm mesafeyle bakarak şarkıya eşlik ediyorum çok mutlu oluyor oğlum gülüyor bazen o sırada gazını da çıkarıyor kakasını da yapıyor o mutlu olunca ben de mutlu oluyorum. O yüzlerindeki gülücük sebebi olmak her şeye değiyormuş

Benim de 49. Günde oldu demek bizim hormonlar tam gaz çalışmaya devam ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…