- 9 Nisan 2016
- 3.948
- 3.612
- 83
Biz de 3.30da uyuyup 5.30da uyandık kıvrana kıvrana 6da tekrar uyuyup 7.45te uyandık. Biraz uyku diye yalvarır oldum resmenGece nöbetçileri arasında bende varım ve bugüne artık sinirlerim alt üst olmuş durumda lavaboya gidemedim resmendün öğlen 3 de uyandı akşam 9 a kadar uyanıktı 9 dan 12 ye kadar uyudu sadece 12 den beri uyanığız ve benim ayakta duracak gücüm kalmadı Allahım yardımcımız olsun bize güç versin...
Benim oğlum daha hiç 20 dakika kesintisiz emmedi canım en fazla 12 dakika emdi. Gece düzenli aralıklarla emiyor ama gündüz sürekli meme istiyor ben mesela 2 saat içinde ne zaman meme istese hep aynı göğsü veriyorum. 2 saat Sonra diğerine geçiyorum. Bu şekilde emmiş oluyor canım yağlı sütü deBende sonraki yağlı sütü alsın istiyorum kilo alması gerek bi 20 dk emdiği çok seyret oluyor
Canım Doğumdan önce internette okumuştum. Bebeğinizi gece sadece emzirin ve yerine yatırın. Işık açmayın, zorda kalmadıkça bezini değiştirmeyin, ve onunla konuşmayın diyordu. Gündüz konuşun diyordu. Öyle yaptım ben de şükür çok sorun yaşamadım. Ama şu da var benim oğlum karnımdayken de geceleri pek hareket etmezdi uyurdu. Karnında nasılsa Sonra da aynı olur diyorlargece egitimi nasil oluyor acaba?
emerken uyumuyor mu canım bebeğin? Demek ki gazı sancısı var canım benim oğlum da belirli saatlerde ağlıyor bacaklarını karnına çekiyor kendini sıkıyor kasılıyor. O saatlerde emzirmek istesem de ağlıyor. Emerken birden memeyi çekerek bırakıyor ve basıyor bağırtıyı.Benimki kucakta uykuya dalmadan asla besikte sallayarak uyumuyor kasiliyor ciglik atoyor resmen napcammbilmiyorum
Kimyon rezene bana da fayda etmedi canım içtim çok içtim ama yine ağladı oğlum. Şimdi içmiyorum biz de 48 günlüğüz. Zeytinyağıyla karnına masaj yapıyorum sürekli, bacaklarını karnına doğru itiyorum ritimli şarkılar söyleyerek canım. Biraz da olsa rahatlattı bunlar oğlumu. Bazen bacaklarını karnına doğru hareket ettirirken gazını da çıkartıyor. Şimdi çok keyif alıyor onu yaparken canım.Biz de 3.30da uyuyup 5.30da uyandık kıvrana kıvrana 6da tekrar uyuyup 7.45te uyandık. Biraz uyku diye yalvarır oldum resmenyahu 54.gündeyiz azalması gereken yerde çoğalıyor bu sancılar napıcağımı şaşırdım. Dikkat etsem de etmesem de kızımın sancısı var hikaye sanırım onca kimyon ve rezene resmen rezene ağacı çıkacak içimde durmadan içiyorum bana mısın demiyor
Karnını saat yönünde ovup bacaklarını karnına doğru itiyorum ben de. Uzun zamandır yapıyorum ama çok gazı varsa kasıyor kendini hiçbir şey yaptırmıyor. O zaman altını açıyorum o da rahatlatıyor ama çıkan gazların rahatlığı en fazla 10dk sürüyor sonra yine başlıyor. Dün gündüz 2 saat uyudu gece de malum yazdığım gibi parça parça yaklaşık 4 saat. O kıvrandıkça benim canım acıyor gaz çıkarınca da çok mutlu oluyorum.Kimyon rezene bana da fayda etmedi canım içtim çok içtim ama yine ağladı oğlum. Şimdi içmiyorum biz de 48 günlüğüz. Zeytinyağıyla karnına masaj yapıyorum sürekli, bacaklarını karnına doğru itiyorum ritimli şarkılar söyleyerek canım. Biraz da olsa rahatlattı bunlar oğlumu. Bazen bacaklarını karnına doğru hareket ettirirken gazını da çıkartıyor. Şimdi çok keyif alıyor onu yaparken canım.
Biz de 3.30da uyuyup 5.30da uyandık kıvrana kıvrana 6da tekrar uyuyup 7.45te uyandık. Biraz uyku diye yalvarır oldum resmenyahu 54.gündeyiz azalması gereken yerde çoğalıyor bu sancılar napıcağımı şaşırdım. Dikkat etsem de etmesem de kızımın sancısı var hikaye sanırım onca kimyon ve rezene resmen rezene ağacı çıkacak içimde durmadan içiyorum bana mısın demiyor
Gelmedi tam ama hapsurukda yakami tam birakmadi. Tamame gitsin ustumdeno da olur canım biraz inatçı oluyor grip
Benim göğüs uçlarım da uyuşuyor artık bir süre hissetmiyorum. Emzik yaptı resmen beni. Anlamıyorum sinir oldum ben de çay ya da kahve içtiğimde ya da çikolata yediğimde dokunuyor ağlamalar 2-3 katına çıkıyor ama kimyon yiyip rezene içtiğimde hiç faydası olmuyor ağlamalara devam.. yediğim şeyler Etki etmiyor desem gaz yapan gidaların da etki etmemesi lazım.Göğüs uçlarım yeniden yara oldu döndük en başa az önce ağlamaya başladım derdini anlayamıyorum bir anlasam diye 24 saat memede kalmak istiyor resmen göğüs ucum kağıt oldu ezilmekten...gerçekten hikaye içmediğim şey kalmıyor...suya bile kimyon ekeceğim az kaldı...
Mama verme artık dediler :-( sadece emzircekmişim sanki sütüm varda ben vermiyorumNie diyete soktular cnm. Benmde oglum 1 aylik asisi vuruldugunda tartildi 5200 geldi kiyafetlerle hemsire 5 diyelim kiyafetleri duselim dedi. Cok mu acaba kilosu
emerken uyumuyor mu canım bebeğin? Demek ki gazı sancısı var canım benim oğlum da belirli saatlerde ağlıyor bacaklarını karnına çekiyor kendini sıkıyor kasılıyor. O saatlerde emzirmek istesem de ağlıyor. Emerken birden memeyi çekerek bırakıyor ve basıyor bağırtıyı.
Kilosunuda fazla buldular mamayi kestiler sadece emzircekmişim ama sütüm çok az yetmiyor ki :-(Ben mama vermiyom canim sadece emziriyorum. Bana diyet falan demediler, sana neler soylediler?
Benim göğüs uçlarım da uyuşuyor artık bir süre hissetmiyorum. Emzik yaptı resmen beni. Anlamıyorum sinir oldum ben de çay ya da kahve içtiğimde ya da çikolata yediğimde dokunuyor ağlamalar 2-3 katına çıkıyor ama kimyon yiyip rezene içtiğimde hiç faydası olmuyor ağlamalara devam.. yediğim şeyler Etki etmiyor desem gaz yapan gidaların da etki etmemesi lazım.
Çıktığında beni de çağır benim hunim de hazırAynen öyle boş boş çekiyor emzik niyetine ama emzik versem diliyle ittiriyor :) çay kahve yudum içmedim korkumdan...zaten sebze yiyemiyorum resmen kış sebzelerinin neredeyse hepsi gaz yapıyormuş..tam 12 saat oldu hiç uyumadı diyorum artık başıma huni takıp gezeceğim az kaldı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?