2016 Aralık Anneleri

Yutkunma sesini duyuyorum canım ama dediğin gibi 10 dk emip 5 dk uyuyor memede. Gerçi bazen çok çekmiyormuş gibi geliyor sadece ağzında geveliyor memeyi ve sütün yanağından aktığını da görüyorum. Yalancı emzik vermiyorum, mamayı genellikle kaşıkla veriyorum nadiren biberonla veriyorum ama o silikon uçlardan nefret ediyor zor kabul ediyor. Bir konuşsalar da anlayabilsek nedenini nasılını. Oyun mu oynuyor benimle hazır ağzında mı istiyor bilemedim sen öyle diyince canım.

BENce de çok katı. BIZIM 48 bugün. 10 -12 gündür azalttı yavaş yavaş, ŞU bir haftadır aralar 1,5-2saat oldu, kendiliğinden düzeliyor. BI yazı okumuştum doymak için emmiyorsa süt çekmez filan diyordu. KENDi ayarlıyor bebek. Bulursam yollayayım sana. Öyle ağlarken nasıl bırakılır ki? BELKI anneye duygusal olarak ihtiyacı var? Kilo alımı da iyiydi bebeğinin sonuçta açlıktan da emmiyor.

1 ayda 1 kg almis . Dr dediki senin emzirmene 2-3 kg almasi lazimdi demekki seni emzik gibi kullaniyor, duzenini oturt dedi. Cok kati geldi bana dun uzuldum baya. Yaziyi bulursan yollarmisin

Son düzenleme:
o da olur canım biraz inatçı oluyor grip
Gece egitimini nasl verdn canjm
canım gece ışığı hiç açmadım. Gece lambası açıktı sadece. Altını da değiştirmedim çok zorda kalmadıkça. Ve oğlumla hiç konuşmadım sadece emzirdim yatağına yatırdım. Uyumazsa sessizce salladım. Sakinleştirici müzikler ninniler açtım. Şimdi çok rahatız çok şükür. Ama Bugün gündüz banyo yaptırdım çok uyudu gece bakalım uyuyacak mı?

Canım benim oğlum da öyle emiyordu işte bir ara ben etkisi olup olmadığını bilmiyorum ama sakin ve kısık sesle oğlumla konuştum. Yavaş yavaş em yutarak em oğlum dediğim gün düzgün emmeye başlamıştı. Bir dene istersen. Bebeğin az kilo alması normal bu durumda. Sütü az içiyor anlaşılan canım ağzından akıtıyormuş da dışarı. O dönem benim oğlum da hiç kilo almamıştı zayıflamıştı bile.

konuşmaya başladım canım az önce konuştum emişini düzeltti sonra da emip uyudu :) sağol canım tavsiyelerin için. Pazartesi ölçümümüz var farklı bir doktorda. 1 hafta deneme süresi verdi sütümün yettiğini düşünüyor ve mama takviyesi yapma diyor bu seferki doktorumuz. Önceki doktor sütümün sulu olduğunu söylediği zamanlar az yiyordum şimdi de sıkı yiyorum ondan herhalde diyordum ama benim sıpacık baya oynamış benimle demekki. Yalnız sütüm hala beyaz. Senin sütünün rengi nasıl?

Kızlar ilk süt sulu ya sütün yağını artırmak için ne yapabiliriz bilen var mı benimki ilk sütü alıyor sonra yoruluyor bırakıyor

Rica ederim canımm inşallah devamı gelir :) Benim de ilk süt sulu biraz şeffaf gibi rengi canım sonraki süt de bembeyaz. Ve oğlum düzgün emmeye başladıktan 23 Gün sonra falan 1 kg almıştı maşallah canım :) Bence anne sütünün olması gereken hali bu hem boşuna demiyorlar annemin ak sütü gibi temiz diye

Kızlar ilk süt sulu ya sütün yağını artırmak için ne yapabiliriz bilen var mı benimki ilk sütü alıyor sonra yoruluyor bırakıyor
Benim oğlum da kısa süreli emiyor canım ben devamını emsin diye birda isteyince yine o göğsümü veriyorum. Zaten az emdiği için çöl sürmeden tekrar meme istiyor.

İnşallah benim kuzucuğum da yeterince kilo almıştır:) haklısın doğru deyişi bile var çok sağol canım.

Elimle tutyorum agzindayken bazen emiyor ama elim yoksa emzigin uzerinde atiyor. Dogdugu gunden beri ugrasiyorum olmadi hala buarada 34 gunluguz
Anladım canım ya benimki de tutamıyor ağznda sürekli düşürüyo bu kez ağlıo koşup ağzna veriyorm tekrar. Biz daha 23 günlüğüz valla emziksiz zor canım Allah kolaylık versin inş alır

gece egitimi nasil oluyor acaba?

Benimki kucakta uykuya dalmadan asla besikte sallayarak uyumuyor kasiliyor ciglik atoyor resmen napcammbilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…