- 11 Ağustos 2013
- 2.407
- 3.453
- 133
- 31
Hm anladim cnm.Mama verme artık dediler :-( sadece emzircekmişim sanki sütüm varda ben vermiyorum
Canım Doğumdan önce internette okumuştum. Bebeğinizi gece sadece emzirin ve yerine yatırın. Işık açmayın, zorda kalmadıkça bezini değiştirmeyin, ve onunla konuşmayın diyordu. Gündüz konuşun diyordu. Öyle yaptım ben de şükür çok sorun yaşamadım. Ama şu da var benim oğlum karnımdayken de geceleri pek hareket etmezdi uyurdu. Karnında nasılsa Sonra da aynı olur diyorlar
Canim ben rezene anason gibi bitkisel seyler ictigimde bebegimin daha cok huzursuzlandigini anladim.biraktim bitkisel seyler icmeyi simdi daha sakin birde gaz icin sab simplex kullaniyoruz tabiBiz de 3.30da uyuyup 5.30da uyandık kıvrana kıvrana 6da tekrar uyuyup 7.45te uyandık. Biraz uyku diye yalvarır oldum resmenyahu 54.gündeyiz azalması gereken yerde çoğalıyor bu sancılar napıcağımı şaşırdım. Dikkat etsem de etmesem de kızımın sancısı var hikaye sanırım onca kimyon ve rezene resmen rezene ağacı çıkacak içimde durmadan içiyorum bana mısın demiyor
Çıktığında beni de çağır benim hunim de hazır
kucağımda uyuyor yanıma yatırdığım anda çığlık çığlığa yavrum ama bir sıkıntısı yok olsa hiç uyuyamaz herhalde. bir de arkadaşa sözüm var giderken inletecek arabada yeri göğü napalım alışsın biraz da yorulsun bugün.
BULDUM1 ayda 1 kg almis . Dr dediki senin emzirmene 2-3 kg almasi lazimdi demekki seni emzik gibi kullaniyor, duzenini oturt dedi. Cok kati geldi bana dun uzuldum baya. Yaziyi bulursan yollarmisin
Göğüs uçlarım yeniden yara oldu döndük en başa az önce ağlamaya başladım derdini anlayamıyorum bir anlasam diye 24 saat memede kalmak istiyor resmen göğüs ucum kağıt oldu ezilmekten...gerçekten hikaye içmediğim şey kalmıyor...suya bile kimyon ekeceğim az kaldı...
Benim durumum da ayniiki gundur gogus uclarim eskiye dondu. Emzirmek canimi cok acitiyor (
selam kızlar nasılsınız
kanamalarınız bitti mi ped i bırakıp günlük pede geçen var mı kaç günde geçilicek acaba
ben tam ped kullanmaya gerek yok kanamam bitti diyorum 2-3 günde bir şiddetli gelmeye başlıyo azaldı biticek diyorum tekrar artıyo anlamadım gitti
Biz de sab simplex kullanıyoruz canım. Ben rezene içsem de içmesem de kimyon yesem de yemesem de sonuç aynı oluyor ne yazıkki. Zamana bıraktım ben artık..Canim ben rezene anason gibi bitkisel seyler ictigimde bebegimin daha cok huzursuzlandigini anladim.biraktim bitkisel seyler icmeyi simdi daha sakin birde gaz icin sab simplex kullaniyoruz tabi
Tam çıkacağım sıra uyuyakaldı sıpacık sessizce gittik de dönüşümüzdeki kırmızı ışıklar bizi unutmicak:) benim minik arabada seyahatı seviyor ama durduğun anda basıyor çığlığı.İşte en korktuğum araba fobim oldu resmen :) arabada kendinden geçiyor oysa tüm hamileliğim resmen arabada geçti sever diye hayal ediyordum hep...dedim en sonunda banyo yaptıracağım artık 3.30 da uyudu resmen 12.5 saat uyanıktı ne kucağımda durdu bu sefer ne yatağında ne ana kucağında hiçbir yeri istemedi...mama ne veriyorsun canım?
Biz de sab simplex kullanıyoruz canım. Ben rezene içsem de içmesem de kimyon yesem de yemesem de sonuç aynı oluyor ne yazıkki. Zamana bıraktım ben artık..
Tam çıkacağım sıra uyuyakaldı sıpacık sessizce gittik de dönüşümüzdeki kırmızı ışıklar bizi unutmicak:) benim minik arabada seyahatı seviyor ama durduğun anda basıyor çığlığı.
Evolvia veriyorum canım ben. Doymadığı zaman 90cc falan gece veriyorum.
Kizlar bu memede uyuyup yataga koyunca uyanma konusunda yaptiginiz minik cozumler varmi ? Yataga koydugumuz gibi agliyor, siz nasl kandiriyorsunuz bebekleri
Ben iyice dalmasini bekliyirum:))Kizlar bu memede uyuyup yataga koyunca uyanma konusunda yaptiginiz minik cozumler varmi ? Yataga koydugumuz gibi agliyor, siz nasl kandiriyorsunuz bebekleri
Bende öyleyim malesefBenimki kucakta uykuya dalmadan asla besikte sallayarak uyumuyor kasiliyor ciglik atoyor resmen napcammbilmiyorum
Ben 17 gun oldu bi duruyor bı başlıyor anlamadımBenim 35. Gunum canim gunluk ped kullancak kadar oluyor. Benimde ara kesilir sonra gene baslardi. Senin kac gun oldu
Biri çözüm bulduysa bu konuda lütfen bana da acilen söylesin :)
Ben iyice dalmasini bekliyirum:))
Bende öyleyim malesef
Ben 17 gun oldu bi duruyor bı başlıyor anlamadım
Kızlar nasılsınız benin gecengubduz karıştı bırbırıne o kadar yorgunum ki resmen yorgunluktan uyuyamıyotum bugun 17. Gundeyız doğuma kilosuna ulaşmışız çok şükür Dr 1.5 saate emzır geçelerı 2 saatde çıkarabilirsiniz dedı sizler tecrübelisinşz sizde bu dönemlerde böyle mi yaptınız ben uyku düzeni olmayacak diye korkuyorum zorla uyandırıyorum. Bide memede uyumak istiyor yatağa yatırınca uyanıyor nasıl basa çıkıcam anlamadım her kafadan bi ses çıkıyor eşimde yardım etmıyor sağlıklı düşünemiyorum bile artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?