2016 Aralık Anneleri

Kizlar kk arsivde biseye denk geldim. Bebislerin bas kivrmlari ortada olunca 2. Erkek yanda olunca kiz oluyomus. Benim bebisin iki tane iki yanda ortada degil. 2. Bebisi olanlar bi test etsn bakalim

cok tesekkurler canim. gece hafif bir isik acik oluyor ikide bir uyandigi ya da sesler cikardigi icin kontrol etmek istiyorum. Eger tam uyanirsa ısıgı aciyordum cunku emzirirken vs uyuyakalmaktan korkuyorum ki birkac kez oldu ilk zamanlar agladiginda evdeki herkes kosturdugu icin farkki bi duzenimiz oldu ama simdi uygulayacagim guzel bir yontem. umarim basarili oluruz.

Canim ben rezene anason gibi bitkisel seyler ictigimde bebegimin daha cok huzursuzlandigini anladim.biraktim bitkisel seyler icmeyi simdi daha sakin birde gaz icin sab simplex kullaniyoruz tabi

İşte en korktuğum araba fobim oldu resmen :) arabada kendinden geçiyor oysa tüm hamileliğim resmen arabada geçti sever diye hayal ediyordum hep...dedim en sonunda banyo yaptıracağım artık 3.30 da uyudu resmen 12.5 saat uyanıktı ne kucağımda durdu bu sefer ne yatağında ne ana kucağında hiçbir yeri istemedi...mama ne veriyorsun canım?

Benim durumum da ayni iki gundur gogus uclarim eskiye dondu. Emzirmek canimi cok acitiyor (

Benim 35. Gunum canim gunluk ped kullancak kadar oluyor. Benimde ara kesilir sonra gene baslardi. Senin kac gun oldu

Canim ben rezene anason gibi bitkisel seyler ictigimde bebegimin daha cok huzursuzlandigini anladim.biraktim bitkisel seyler icmeyi simdi daha sakin birde gaz icin sab simplex kullaniyoruz tabi
Biz de sab simplex kullanıyoruz canım. Ben rezene içsem de içmesem de kimyon yesem de yemesem de sonuç aynı oluyor ne yazıkki. Zamana bıraktım ben artık..

Tam çıkacağım sıra uyuyakaldı sıpacık sessizce gittik de dönüşümüzdeki kırmızı ışıklar bizi unutmicak:) benim minik arabada seyahatı seviyor ama durduğun anda basıyor çığlığı.
Evolvia veriyorum canım ben. Doymadığı zaman 90cc falan gece veriyorum.

Evet genelde evolvia tavsiye ediyorlar en az gaz yapan mamaymış sanırım bende biraz araştırdım da bende takviye başlayacağım salı günü kontrol var bakalım doktorumuz ne diyecek kilo alımı ile ilgili...neyse en azından gidişte rahat ettirmiş küçücük :) otoban gerekiyor bizimkilere iyi ki İstanbul'da değiliz

Kızlar nasılsınız benin gecengubduz karıştı bırbırıne o kadar yorgunum ki resmen yorgunluktan uyuyamıyotum bugun 17. Gundeyız doğuma kilosuna ulaşmışız çok şükür Dr 1.5 saate emzır geçelerı 2 saatde çıkarabilirsiniz dedı sizler tecrübelisinşz sizde bu dönemlerde böyle mi yaptınız ben uyku düzeni olmayacak diye korkuyorum zorla uyandırıyorum. Bide memede uyumak istiyor yatağa yatırınca uyanıyor nasıl basa çıkıcam anlamadım her kafadan bi ses çıkıyor eşimde yardım etmıyor sağlıklı düşünemiyorum bile artık

Biri çözüm bulduysa bu konuda lütfen bana da acilen söylesin :)

sanirim cozum yok. Acaba 3 aya bunlarin hepsi gececekmi?

Ben iyice dalmasini bekliyirum:))

Bende bekliyorum 15 dk hic kipirdafmiyorum kucagimdan, ama nerde besige koyuyom 5 dk sonra gozler aciliyor.

Bende öyleyim malesef

Napcaz bilemedim

Ben 17 gun oldu bi duruyor bı başlıyor anlamadım

Canim daha erken oyle olmasi normal

Canim biz hala oyleyiz, sadece memede sakinlesiyor.uykusuzluk diz boyu, insallah bizde duzene oturttugumuz gunleri goruruz

Kızlar uyku ya dalma konusunda baştan öyle mi alıştı bebekler.benim ki emerken uyumaz, emer doyunca bırakır yatağa yatırırim kendisi uyur maşallah. Ama suan gaz sancısı çekiyor malesef uyumuyor öğle den beri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…