2016 Aralık Anneleri

merhaba. prima premium care en iyisidr en pahalisidr.baglamayi biliyorsan sızdırma da olmaz.bbegin kac kilo dogacagina bağlı 1 numara kullanma işi. benimki 2600 doğdu 2 paket 1 numara kullandk.sonra 4 kilo olunca 2 ye gectik.yaklasik 40 gun sonra@esencan@Esencan

Sana öyle görünüyor da olabilir canım. Bacaklarında lastik izi çıkıyor mu? Kakası taşıyor mu? Beline bakma canım benim kızımda da bantlar birbirinin üstüne biniyor kapatırken.

allah allah benimki geçen gün aşı olduğumuzda 3800 çıktı ama cidden düşüyo belinden iice sıkmassam bantlarını neden öyle bi fark var acaba bezlerin bedenleri mi çok değişik bebeklerimiz mi

Kizlar bizde pazar gunu insallah 1 aylik olcaz. Bez en son 15 gunlukken 3890 grdik. Kizima 1 numara prima kullaniyorum beli normal oluyor kaka tasirmiyor ama dolu oluyor tamamen fakat bacaklari kizariyor bezin lastiginden acaba 2ye gecme vaktimiz geldimi? P.tesi kontrolumuz var bakalim kilomuz kac kg olmus olcak

Canım bacakları kızarıyorsa 2ye geçme zamanı gelmiş bence

Biz başından beri iki kullanıyoruz iri bebek olacak diye 2 aldırmıştım 4 doğdu ama başından beri kızarıklık oluyo ama bol bez 3 e geçsem o da çok büyük olur....

Biz başından beri iki kullanıyoruz iri bebek olacak diye 2 aldırmıştım 4 doğdu ama başından beri kızarıklık oluyo ama bol bez 3 e geçsem o da çok büyük olur....
Canım kız bebekler için bir numara büyük kullanın diyorlar. Nedeni nedir bilmiyorum ama kız bebeği olan tüm arkadaşlarım söyledi.

Selam kizlarr.. ayy buralar ne kdarda sessizlesmis bole. Bise sormak istiyorum ilk cocugu olanlar 2. Ciyi ne zaman dusunuyolar acaba. Gene ayni senelere denk gelip bi forumda toplascakmiyizki :)

Bana kalirsa ben enesin krese gitme vakti geldiginde dogurcagim sekilde plan yapmayi dusunuyorum ama tabi hersey allahtan. Yani ben dogurdugumda enes krese baslasinki bn rahat edebileyim ewde . Birde yazin dogurmak istiorum bi sonrakini. Kis zor oluyo usudumu terledimi isal mi kabiz mi . Yazin rahat rahat gecirirz. Tam bole haziranda dogursam iyi olur cok sicaklara kalmadan :))) planlar hayaller. Bakalim gerceklerr ne olacak :)

Senin yaşın küçük canım çocuğu okula ver öyle yap :)
Mesela benim yaş 29.Önce 2 mi 3 mü yapcam ona karar verip yaş farkı ayarlamam lazım

Öğretmen olduğum için iznim yanmasın diye ben bile isteye yazın doğurmam herhalde

Kizlaaaar gaz sancisi ne durumda sizde, kizimi mahvetti bu gaz olayi bi turlu cikaramio gazini masaj falan hic ise yaramio

Kizlaaaar gaz sancisi ne durumda sizde, kizimi mahvetti bu gaz olayi bi turlu cikaramio gazini masaj falan hic ise yaramio

Bizde de var malesef. Doktor damla verdi ama ikinci gun ishal oldu. Bende biraktim vermeyi. Anason ve papatya cayi verdim birer cay kasigi farkli zamanlarda ama onlar da ise yaramadi.

Ilk dogumumda 24 yasindaydim. 7 yil bilerek ara verdim. Birinci sinifi atlatalim oyle yapalim dedik. Oyle de oldu :) Imkanim olsaydı pes pese yapar arkadas gibi buyumelerini izlemek isterdim. En dogru zamanlamayi sen bilirsin :)

Ilk dogumumda 24 yasindaydim. 7 yil bilerek ara verdim. Birinci sinifi atlatalim oyle yapalim dedik. Oyle de oldu :) Imkanim olsaydı pes pese yapar arkadas gibi buyumelerini izlemek isterdim. En dogru zamanlamayi sen bilirsin :)

Ediz Enesin Annesi ben 23 yaşında kızımı doğurdum 26 da oğlumu ikisi arası 3.5 yaş :) bakalım 3. Gelecek mi ne zaman gelecek :)

Bende 23 yasindayim suan oglumu dogurdum. Kres yasi gelincede yani 4 yasinda falanda ikinciyi dusunuyorm. Cokda buyumesin bu sefer bana basa donmek zor gelir. 27 yasinda olurum 4 sene sonrada 27 28 dede 2. Olur yani. Ben 2 dusunuyorum. 3.cuyu zaman gostercek isticekmiyiz ama sanmiorum esime kalsa enes kral dio yani tek kalsin dio ama tek birakmam tabiki. Kistan hamile kalip yazin pirtlatcm bu sefer bu ders oldu bana kisin dogurup ewe tikilmak..

Valla kızıma aşığım ve kaç tane yaparsam yapayım aynı aşkı onlara da hissederim. O kadar güzel bir aşk ki bana kalsa çok zor bir hamilelik geçirmeme rağmen hemen yapmak isterim ben de Arya anaokuluna başlandıktan bir sene sonra ikinci yapmayı düşünüyorum. Okula başladığı sene yaparsam sen beni başından attın okula gönderdin onunla ilgileniyorsun diye düşünebilme ihtimalini göz önünde bulunduruyorum.
Ben yazın hamileliğin çekilmez olduğunu düşünüyorum haziran ya da temmuzda hamile kalsam ağustos eylül sıcak geçer doğum da nisan gibi olur tam ideal zaman bence.Tabi bu iş pek belli olmuyor hayırlısı ne zamansa olsun.

Kizlar sezeyan olali 23 gun oldu. Dikisin hemen ustunde ufak bir cikinti kaldi. Tabiri caizse balkon ilk sezeryanimda boyle degildi. Zamanla eski haline doner mi sizce?

Anladim cnm. Biz senle ayni gecirmisiz hamileligi.bnde 9 ay ve dogurdugum gunde dahil kustum. Ayni ilaclari kullanmisiz senle. Bnmde zor gecti cok hemde bide 6 aylikken ameliyata girdim lokal. Bncede xok buyuk bi ask. Bn hazirana dogurcak sekilde hamileligimi planlamayi dusunuyorum yani mayis haziran gbi doguruyum istiorum ki ewe tikilip kalmayalim simdi oldugu gbi memlekete bile kacamadim gndermedi esim hasta olursunuz die. Mart 12 de gtcem. Yaz olsa kacardik zaten sicak. Kacmasak bile en azindan cikarir gezdirirdim disarda. Kismet bakalim. Enescik tek seferde kostu geldi :)))) olmaz dedim ben cocuk hazirda bekliomus . Allah aratmasinda sukurler olsun oyy kurban olsun annesi ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…