- 9 Nisan 2016
- 3.948
- 3.612
- 83
Aynen canım insanlar onca zaman deniyor olmuyor başlayalım denemeye derken ilk denemede hamile kaldım Şükürler olsun ki Allah aratmadı.Anladim cnm. Biz senle ayni gecirmisiz hamileligi.bnde 9 ay ve dogurdugum gunde dahil kustum. Ayni ilaclari kullanmisiz senle. Bnmde zor gecti cok hemde bide 6 aylikken ameliyata girdim lokal. Bncede xok buyuk bi ask. Bn hazirana dogurcak sekilde hamileligimi planlamayi dusunuyorum yani mayis haziran gbi doguruyum istiorum ki ewe tikilip kalmayalim simdi oldugu gbi memlekete bile kacamadim gndermedi esim hasta olursunuz die. Mart 12 de gtcem. Yaz olsa kacardik zaten sicak. Kacmasak bile en azindan cikarir gezdirirdim disarda. Kismet bakalim. Enescik tek seferde kostu geldi :)))) olmaz dedim ben cocuk hazirda bekliomus . Allah aratmasinda sukurler olsun oyy kurban olsun annesi ona
Biz tıkılmıyoruz canım, hiç korkma sar Enesini at arabaya çıkın gezin. Biz başladık gezmeye
Yazın bana zor geliyor ne giydireceğimi bilemem zorlanırım gibi geliyor bana.
Sen anlarsın beni o sıcakta hamilelik bitirdi mahvetti beni. Dışarı çıkarım sıcaktan başım ağrır ve kusarım; evde otururum klima altında başım ağrır ve kusarım nefret etmiştim kendimden.
Bence eşin bahane yapmış soğuğu benim eşim de bizden ayrılamıyor.geçen gün annem hafta içi mevlit yapacaktı memlekete gidelim kızımla bir gün kalır döneriz dedim mümkün değil izin vermedi eşim. İzin aldı birlikte gittik akşam da geri döndük.