2016 Aralık Anneleri

Nerde nasil yaptin tekdende yaptiysan eben kim memnun kaldinmi ben tekdende daha cokkkkk memnun kaldim dunyam dan ebelerde ve dr larda n
Tekdende zehra kalınlı da yaptım. Doğum haneye alındığımda iki hemşire vardı isimlerini bilmiyorum. Normal doğum yaptım ama memnun kaldım mı birşey diyemiyorum. Çok ilgililer ama doğumhane alındığımda daha farklı bekliyordum ben. Ben orda sancı çekerken normal konulardan bahsettiler canım sıkıldı. Zaten bebeğim kakasnıda yapmıştı suyumu patlattıklarnda söylediler. Bilmiyorum ya doğumhane kısmı şu an için ürkütücü hala. dile getirmeye bile korkuyorum.
Senin nasıldı dünyam hastanesi ilgili miydi.
Normal mi oldu.

Ben en çok canbebeyi beğendim

canım prima kullanıyorum çok memnunum ama kızım biraz minik doğdu şimdi bir aylığı geçmemize rağmen hala 1 numaranın içinde kayboluyoruz
bence birer paket bir ve iki numara al sonra bir numara daha fazla gerekirse aldırırsın birilerine ben öyle yapıcam elimdeki bitince

canım kaç kilo olduğunuzda iki numaraya geçtiniz önümü görebilmek adına soruyorum bizim daha çok uzun süremiz var gibi geliyo bir numaranın içinde çocuğumu ara ara zor buluyorum

canım kaç kilo olduğunuzda iki numaraya geçtiniz önümü görebilmek adına soruyorum bizim daha çok uzun süremiz var gibi geliyo bir numaranın içinde çocuğumu ara ara zor buluyorum
Benim minik 3700 doğdu sonra beslenememekten sarılıktı ödem atmaydı derken 3200e düştü. 1 numara çok kullanmadık Yanlış hatırlamıyorsam 3500 civarı idi 2ye geçtiğimizde. Şimdi yaklaşık 4500 hala 2 numara kullanıyoruz ama muhtemelen 1-2 haftaya 3e geçmek zorunda kalıcaz gibi geliyor bana. Özellikle kız bebeklerde bezin büyük olmasını tavsiye ediyorlar.
Kaç kilo kuzucuğun canım?

allah allah benimki geçen gün aşı olduğumuzda 3800 çıktı ama cidden düşüyo belinden iice sıkmassam bantlarını neden öyle bi fark var acaba bezlerin bedenleri mi çok değişik bebeklerimiz mi

allah allah benimki geçen gün aşı olduğumuzda 3800 çıktı ama cidden düşüyo belinden iice sıkmassam bantlarını neden öyle bi fark var acaba bezlerin bedenleri mi çok değişik bebeklerimiz mi
Sana öyle görünüyor da olabilir canım. Bacaklarında lastik izi çıkıyor mu? Kakası taşıyor mu? Beline bakma canım benim kızımda da bantlar birbirinin üstüne biniyor kapatırken.

Sana öyle görünüyor da olabilir canım. Bacaklarında lastik izi çıkıyor mu? Kakası taşıyor mu? Beline bakma canım benim kızımda da bantlar birbirinin üstüne biniyor kapatırken.
dediğin problemler 0 numarayı kullanırken vardı canım o yüzden bir e geçtik bakalım 2 ye ne zaman geçicez

Amin canim insallah. Ben bisey vermeyede korkuyorum z.yagi yada rezene kimyon falan. Sadece doktorun verdigib damlayi veriyorum ama o da tamamen kesilmiyor
Zeytinyağını bir şırıngaya çekip poposuna sıkarsan hemen rahatlatır canım. Ben kimyon veriyorum doğduğu günün ertesi gün vermeye başladım hala veriyorum hiç bişi olmaz. Öneren doktorlar da var. Ki şöyle düşünüyorum ben. Doktorun verdiği ilacın içeriği benim vereceğim kimyon suyundan çok mu iyi canım. O ilaçların içinde kim bilir neler var. 2 tane yeğenim var biz onlara da kimyon suyu içirdik hep :)

Bacaklarında lastik izi olması ve kakasının taşması küçük olduğunun belirtilerimi canım

Cnm biz bugun 1 aylik olduk bugun 2 numaraya gectik. 1 numara iz yapiodu bacagina baligimin. Coktan vakti gelmistide ben bitrdim bezi bugun 2 ye gectik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…