2016 Aralık Anneleri

Bebisine sab simplex veren var mi kizlar? Faydasi oldu mu?
Biz düzenli olarak kullanıyoruz günde 3 defa 5 damla. 5.günden sonra baya düzene giriyor. Artık Sadece sabahları ıkınıyor ağlıyor, o zaman da üzerime yatırıyorum sakinleşip gaz çıkartmaya başlıyor. Allaha şükür eski şiddetli sancı hali gitti. Yazık yavrum çok kıvranıyordu

dün bir aylık aşımızı olduk kızlar ama bebişim o kadar huysuzlandı ki anlatamam sürekli ağladı bütün gün hiç uyumadı allahtan ateşi yükselmedi iki de bir ateşini kontrol ettim ben de
belki de iğne yeri ağrımıştır minik nazlı kuzunun aslında calpol verseydin keşke belki alırdı acısını.

ben vermeye başladım canım biraz faydası oldu gibi ama çok gazı varsa damla falan hiçbişey kar etmiyo bence

Aldırsam mı acaba ya bizim ki de kıvranıyo metsil verdi doktor da pek kullanmadım zaten kapağı hemen kırıldı oyke olunca içimede sinmedi

Ben veriyorum canım doktorumuz günde 3 çay kaşığına kadar verebilirsin dedi ama açıkcası pek faydası Yok ki kızım "kolik" bir Bebek
Allah yardımcın olsun canım. Bizimkilerin sancısı ağlaması gazı çıkarana kadar ama senin minik çıkarsa da sancısı devam ediyordur

Aldırsam mı acaba ya bizim ki de kıvranıyo metsil verdi doktor da pek kullanmadım zaten kapağı hemen kırıldı oyke olunca içimede sinmedi
Ben araştırdım bu damlayı canım. Aralarında en çok işe yarayanı ve emilimi olmadığı için güvenilir. Eskiden Türkiye'de yokmuş yurtdışından getirtiyormuş imkanı olanlar.

Amin canım kız bebeklerde gaz mı olurmuş diyor bir de çok bilmiş başımdakiler oluyor işte olmasa kıvranır mı saatlerce yavrum çıkarsa da devam ediyor koala gibi oluyor kucağımda 2 büklüm saatlerce...geçecek inşallah..
Allah yardımcın olsun canım. Bizimkilerin sancısı ağlaması gazı çıkarana kadar ama senin minik çıkarsa da sancısı devam ediyordur

belki de iğne yeri ağrımıştır minik nazlı kuzunun aslında calpol verseydin keşke belki alırdı acısını.
aslında morarmış mı falan diye baktım canım ama bişey görünmeyince yine de ağrımıştır diye düşünemedim neyse atlattık çok şükür
ne zormuş derdi nedir acaba diye düşünüp çare bulamamak

Bugun basladik. Insallah faydasini gorur yavrum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…