- 9 Nisan 2016
- 3.948
- 3.612
- 83
Çok teşekkürler canım darısı başınıza inşallah göz açıp kapatıncaya geçsin zaman:) ben artık googleı yasaklamaya çalışıyorum kendime, bende de aşırı paniğe neden oluyor okuduklarım. Ben en kötü haziran 15e kadar ücretsiz izne çıkayım diyorum. Seminer döneminde kızımı da götürürüm muhtemelen eylülde de neredeyse 9 aylık olacak sonrasında kafam rahat olur kendini kurtarmış olur diyorum.40 ınız çıktı demek hadi gözünüzaydın :) sağlıkla nice 40 ları çıksın inşallah prenseslerimizin..evet benim eşim de öyle söylüyor bende ne kadar rahatsızım diyorum ona :) herşeyi Google'a bakmaktan helak oldum zaten o normal mi bu anormal mi...çalışmaya başladığında nasıl bırakıp gideceksin diyor eşim böyle giderse bunalıma girersin...hayırlısıyla atlatırız inşallah şu dönemleri sağlıkla çabucak...
canım 40 ınız çıkmış diye görünce ne çok sevindim hadi gözünüz aydın en zor kısmı bitti artık inşallah biz de görürüz o günleri sağlıklaBen de aynı şeyden korkuyorum çünkü zorla uyandırıp az da olsa emzirmeme rağmen sabah soluksuz emiyor iyice acıkmış oluyor. Eşim de diyor bırak kızımızı demekki aç değil o kadar aç olsa kendisi uyandırır izin ver kendi acıktığında uyandırsın. Ben dayanamıyorum hadi 3-5 aylık olsa belki bırakırım da daha bugün 40 günlük olduk.
KıZlar 3 Ocak salı gunu kızımı kucağıma aldım spinal anestezi ile çok şükür
Bazı konularda sıkıntı var ama olsun gecer
Umarım herkes iyidir biz hala hastanedeyiz
Kızımda tsh azıcık yüksek çıkmıştı. Sağlık ocağından aradılar hemen muhtemelen sarılık yüzünden yüksek çıktı ama test tekrarı istiyor sağlık bakanlığı ona göre tedaviye başlanacak dediler. Tekrar kan aldırdık değerimiz düşmüştü normal seviyedeydi bir daha aramadılar aşı vaktine kadar.Topuk kani icin hastaneden aramadilar. Bizden hem hastane hem saglik ocagi aldi. Hastane dogdugu gibi saglik ocagi 5.gununde oldu 2 gun once saglik ocagindaki ebe nasilsiniz demek icin aradi. O zaman topuk kanini sordun onun sonucu kotu olursa bize geri donus olur iyiyse olmaz dedi. Bende dedimki kotu olsa simdiye kadar sonuc gelirmiydi o da ever gelirdi dedi. Topuk kaninin uzerinden 10 gun falan gecmisti o zamana kadar Allah korusun kotu olsa geri donus olurmus
Çok teşekkürler:) İnşallah canım siz de en kısa zamanda ağrısız sancısız 40ınızı çıkartırsınızcanım 40 ınız çıkmış diye görünce ne çok sevindim hadi gözünüz aydın en zor kısmı bitti artık inşallah biz de görürüz o günleri sağlıkla
ben de bu konuyu merak ediyodum böle bi çağda insana geçmiş olsun sonucunuz temiz çıktı diye haber vermek o kadar zor mu ya bide önemli önemsiz günde bin tane msj mail gelmese insanaTopuk kani icin hastaneden aramadilar. Bizden hem hastane hem saglik ocagi aldi. Hastane dogdugu gibi saglik ocagi 5.gununde oldu 2 gun once saglik ocagindaki ebe nasilsiniz demek icin aradi. O zaman topuk kanini sordun onun sonucu kotu olursa bize geri donus olur iyiyse olmaz dedi. Bende dedimki kotu olsa simdiye kadar sonuc gelirmiydi o da ever gelirdi dedi. Topuk kaninin uzerinden 10 gun falan gecmisti o zamana kadar Allah korusun kotu olsa geri donus olurmus
ben de okul için aynı şekilde düşündüm canım bu yılı bu şekilde kapatmak iyi olucak hem kendimiz hem bebeklerimiz içinÇok teşekkürler canım darısı başınıza inşallah göz açıp kapatıncaya geçsin zaman:) ben artık googleı yasaklamaya çalışıyorum kendime, bende de aşırı paniğe neden oluyor okuduklarım. Ben en kötü haziran 15e kadar ücretsiz izne çıkayım diyorum. Seminer döneminde kızımı da götürürüm muhtemelen eylülde de neredeyse 9 aylık olacak sonrasında kafam rahat olur kendini kurtarmış olur diyorum.
22 gunluk olduk gaz dolu kizim agresiflesen oglumla ev is yemek arasinda gidip geliyorum bavim ya siz nasilsiniz kurtuldunuzmu hoc bakamiyom
Topuk kani icin hastaneden aramadilar. Bizden hem hastane hem saglik ocagi aldi. Hastane dogdugu gibi saglik ocagi 5.gununde oldu 2 gun once saglik ocagindaki ebe nasilsiniz demek icin aradi. O zaman topuk kanini sordun onun sonucu kotu olursa bize geri donus olur iyiyse olmaz dedi. Bende dedimki kotu olsa simdiye kadar sonuc gelirmiydi o da ever gelirdi dedi. Topuk kaninin uzerinden 10 gun falan gecmisti o zamana kadar Allah korusun kotu olsa geri donus olurmus
Çok teşekkürler canım darısı başınıza inşallah göz açıp kapatıncaya geçsin zaman:) ben artık googleı yasaklamaya çalışıyorum kendime, bende de aşırı paniğe neden oluyor okuduklarım. Ben en kötü haziran 15e kadar ücretsiz izne çıkayım diyorum. Seminer döneminde kızımı da götürürüm muhtemelen eylülde de neredeyse 9 aylık olacak sonrasında kafam rahat olur kendini kurtarmış olur diyorum.
Ben de öğretmenim ve aynısını düşünüyorumAaa sende mi öğretmensin bende Öğretmenim ve o şekilde düşünüyorum Haziran'da seminer döneminde kızımla giderim artık diyorum...evet Eylül'de de ek gıdalara geçilmiş olacak nasıl olsa düzeni de oturur hem rahat olur keşke 1 yıl daha alabilsem ama zor..
Tanıdık tüm öğretmen arkadaşların ilk tavsiyesi buydu zaten elimizde böyle bir fırsat varken kullanmalıyız bebeklerimiz için. Bir de öğrencilerin sürekli öğretmen değiştirme ve alışmaya çalışma sürecine girmesini de istemiyorum onlara da yazık.ben de bu konuyu merak ediyodum böle bi çağda insana geçmiş olsun sonucunuz temiz çıktı diye haber vermek o kadar zor mu ya bide önemli önemsiz günde bin tane msj mail gelmese insana
ben de okul için aynı şekilde düşündüm canım bu yılı bu şekilde kapatmak iyi olucak hem kendimiz hem bebeklerimiz için
Muhtemelen eylüle kadar olan süreç bebeklerimizin gelişimi için yeterli olacaktır şükürler olsun ki çalışma saatlerimiz diğer meslek gruplarına göre daha az. Daha az ayrı kalıcaz miniklerimizden biraz da özgüven kazanmalarına yardımcı olacağını düşünüyorum bu kısa süreli ayrılıklarınAaa sende mi öğretmensin bende Öğretmenim ve o şekilde düşünüyorum Haziran'da seminer döneminde kızımla giderim artık diyorum...evet Eylül'de de ek gıdalara geçilmiş olacak nasıl olsa düzeni de oturur hem rahat olur keşke 1 yıl daha alabilsem ama zor..
Ooo maşallah size. Biz de 19 günlük olduk. Daha dün doğumyaptım gibi geliyor :)22 gunluk olduk gaz dolu kizim agresiflesen oglumla ev is yemek arasinda gidip geliyorum bavim ya siz nasilsiniz kurtuldunuzmu hoc bakamiyom
Emin değilim ama vardır herhalde.yönetmelikte tek seferde veya parça parça ifadesi var diye hatırlıyorumKızlar izinlerden konu açılmışken sorayım
Haziran a kadar izne ayrılıp sonra tekrar eylül de başlamayıp Ücretsiz izne ayrılma hakkımız var mi yoksa tek seferlik mi başlatılıyor
Muhtemelen eylüle kadar olan süreç bebeklerimizin gelişimi için yeterli olacaktır şükürler olsun ki çalışma saatlerimiz diğer meslek gruplarına göre daha az. Daha az ayrı kalıcaz miniklerimizden biraz da özgüven kazanmalarına yardımcı olacağını düşünüyorum bu kısa süreli ayrılıkların
Ben ilkokulda ingilizce öğretmeniyim canım bizim her zaman 2.30a kadardı ama ders sayım az. Tahminen seneye de 24 saat falan olacak. Sınıfçılarla çalışmanın en güzel yanı programı kendi istediğim gibi ayarlayabilmem tabi idare de sağolsun yanımdaBende yarım gün çalışıyordumama Yen'i düzenlemeyle birlikte okullar tam gün olacaknasıl olur bilemiyorum artık...babamız da yarım gün çalışıyordu hatta çoğu zaman dönüşümlü bakarız diye düşünüyordum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?